Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
!
Chtěla jsem se zeptata kdo tam chodí nebo chodil jak byl spokojený, s personálem, s přístupem no prostě jak jste tam byli spokojený. Za necelý 3 týdny tam jdeme na první návštěvu tak jsem zvědavá. Před první dcerou jsme jezdily do Hradce Králové a tam jsem moc spokojená nebyla, chodilo to tam jak na běžící páse, hrozně dlouhé čekání v čekárně i když byl člověk objednaný na určitou hodinu, v ordinaci te rychle odbyli neb tam bylo plno adt. Tak doufám že v Liberci to bude o něčem jiným…
Děkuji všem z vaše názory.
Ahoj, poptej se holek na této diskuzi, určitě ti rády poradí
![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ahojky,
chodím do Gennetu v Liberci, v pátek jsi jdu pro léky na druhé IVF. Je pravda, že občas se nás tam sejde víc, ale v 99% přípdaech jsem šla v dobu kdy jsem byla objednaná…paní dokrotka Johannová mi přišla odměřená, ale to asi bylo tím, že mi musela říct, že nezbyla žádná embria k transféru…běžně chodím k dokrotovi Petrovi (to je příjmení ;o) )
Sestřičky i doktoři jsou tam fain…zatím jsem nazažila, že by něco bylo problém, že by mi někdo dal najevo,že ho oběžuju, když něco chci. Snad tam budete spokojeni a brzo se zadaří.
Ahoj Milane našel sem docela dobry online web www.info222.cz je to v dobré kvalitě máš tam spoustu fotbalu i hokeje tam sou! tak se mrkni
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď