Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, vím, že je tady toho o CARech dost ale čeká mě na doporučení nuvštěva Podolí, byla jste nekterá, byla bych ráda kdybych věděla co mě čeká Dík L.
Ahoj,chodím do Podolí na 1 IVF k Dr.Darebnému.Zatím jsem spokojená,jsem ve fázi stimulace a snad koncem tohoto týdne bych měla jít na odběr vajíček.Jestli tě něco zajímá klidně se ptej.
Ahoj Lenuse,
myslím, že jsi v dobrých rukách. Já prošla hodně center, ale v Podolí jsem moc spokojená.
Chodím k Dr. Darebnému, je fajn.
Spolu jsme se domluvili na Nativu s minimální stimulací, udělal mi OPU a i ET dvou embryek.
Dopadlo to dobře a v pondělí jdu na kontrolní UZ ![]()
Ahojík…
V CARU jsem byla na IVF-ICSI v roce 2008…mám matyáška
A ted jsem tam byla na KETU----mimi se neudrželo,takže ted čekám na MS a budu stimulovat na další KET
Jinak chodím taky k Dr.darebnému,někdy k dr.Řezáčové
Holky díky za odpovědi mi jdeme ve čtvrtek úplně poprvé tak nevím co mám čekat a jak dlouho bude trvat než se k něčemu dopracujeme, mám citošku od DR taky vysledky štítky protože tu mám špatnou a taky spermio. Jsem zvědavá jak to probíhá sice jsem lezla všude možně po netu ale zkušenosti přímo od zdroje by byly nejlepší dík L.
Lenuse,my jsme byli poprvé 3.3.,takže u nás to celé proběhne za necelé 3 měsíce.Záleží na tom co všechno budete potřebovat za vyšetření.U nás to byl vstupní pohovor,spermiogram,hormonální profil,genetika začátek dlouhého protokolu,stimulace.Myslím,že to šlo celkem rychle.Tak držím palce. Hani Tobě moc gratuluji,že se to konečně podařilo
Petro,já myslela,že na KET se nemusí stimulovat.
Dobré ráno,
děkuji moc za gratulaci, Maraido
Doufám, že bude vše v pořádku.
Lenouse a ke komu jdeš?
Maraida…já nemám ovulaci,takže stimuluju aby aspon narostla sliznice…aby se embryo mělo kam zavrtat ![]()
jsou to jen prášky,tak to jde
Hani…moc moc gratuluju a at je vše jak má ![]()
My se k první stimulaci dokopali až skoro za rok----ale já měla strašně dlouhé cykly,až 60 dní,pak zase cysty,pak čekání na genetiku,pak na výsledky,když to bylo,zase cysty…
Háňo tak to je super moc gratuluju. Já ani nevim ke komu mě daji jdeme jen na ten prvni tedy ju jdu přitul je na sužebce a nestihne se vrátit už teď nás to štve oba ale uvidím co mi řeknou mi spermio máme takže genetika budeme potřebovat a co potom to uvidíme doufám že by se to do půl roku mohlo to první povést doufám. Ještě jsme taky zvědavá kolik si máme připravit?
ahoj všem přítomným. cítím potřebu trochu vysvětlit to tolik neznámé co se týče CARu. čekali jsme na přírodu cca 2,5 roku, když jsme se rozhodli jet do caru. proběhla objednávka( bez gyndy) přímo v podolí a jelo se.. nabrali krev na aids… a rozjelo se to. proběhli odběry u ženy, a čekalo se na MS. pak návštěva kde nám řekli, kdy na to máme vlítnout
a čekali jsme když se to nepodařilo ani podruhé, tak jsme přistopili na inseminaci. ta taky proběhla tušim dva krát a opět marně. nakonec jsme přistopili na doporučení a absolvovali ,,zdarma" umělé oplodnění. tento druh sexu
nás stál 15 tis. ( hlavně, že se máme tak dobře co se týká veřejného zdr. pojištění
no a … je celkem asi 7 měsíců od začátku a jsme těhu
u mě to bylo asi 4× odvrknutí ( ůůůleva)a těd jen čekáme zda budě těhotenství OK. Všem přeji jen to nej… Měl jsem špatný spermiogram a tak všem doporučuji toto: sex každý den, nebo třeba ob den
dále zakoupit mateří kašičku v ampulkách( 5 kusů cca. 100 kč) a občas si pytlika namočit do studeněější vody
a uvidíte, jak se to zlepšííí
tak se mějte famfárově ![]()
Lenuse,Podolí je státní „podnik“ takže to není tak drahé. My jsme tam podstoupili Nativ s minimální stimulací. Celkem nás to vyšlo na 12 tisíc / včetně 5 injekcí Merionalu po 75j/. Např. v Pronatalu by to vyšlo cca na 27 tis. To jen pro porovnání.
IVF Ti 3× hradí pojištovna, ale to jistě víš ![]()
Připlácíš si jen nadstandart jako třeba ICSI, PK, AH atd.
Já ze začátku chodila k Mudr. Řezáčové. Jednou tam, ale nebyla a skončila jsem u Mudr. Darebného a už u něj zůstala. Má úplně jinej přístup, je fajn, vše vysvětlí a dnes mi potvrdil těhotenství i bijící srdíčko, takže na celou jeho práci se mnou nedám dopustit a musím ho vychválit do nebes. ![]()
Ahoj holky mui chodome taky do Podoli, mame za sebou prvni konzultaci s dr.rezacovou , ted jen odbery krve a spermiogram a uvidi se co dal.
I.P.B.M,Zdravím.Tak ať jde všechno hladce a zdárně dojdete k vytouženému cíli.To je Tvoje první IVF?Já byla včera na OPU a teď čekám na ET.
maraida píše:
I.P.B.M,Zdravím.Tak ať jde všechno hladce a zdárně dojdete k vytouženému cíli.To je Tvoje první IVF?Já byla včera na OPU a teď čekám na ET.
Ahoj, jo jo to bude nase prvni, i kdyzt ted kdyz jsem videla cenik POdoli, coz jsme si mi truhly nezjistili driv, protoze jsme mysleli ,ze ve statni nemocnici to bude levnejsi tak jsme docela koukali na ten rozdil cen mezi Podolim a Gennetem.
Já myslím,že v Podolí to je levnější než v soukromých CARech ne?Aspoň podle holek co tady píšou,kolik za co platily,tak mi to tak přijde.Já předběžně spočítala to naše a celé nás to vyjde zhruba na 18 000 Kč.Léky,ICSI,PK a mražení.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.