Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
maraida píše:
Já myslím,že v Podolí to je levnější než v soukromých CARech ne?Aspoň podle holek co tady píšou,kolik za co platily,tak mi to tak přijde.Já předběžně spočítala to naše a celé nás to vyjde zhruba na 18 000 Kč.Léky,ICSI,PK a mražení.
NO ja tu porovnavala rano cenik a prisli mi o dost drazsi,tak nevim:-}}}
Zatím jsem nadmíru spokojená,ale je fakt,že ještě nevím konečný výsledek
Ale i kdyby to nevyšlo,tak myslím,že doktoři za to memůžou,udělali vše co bylo třeba.Chodím k Dr.Darebnému a nemůžu si ho vynachválit.Jednou tam nebyl a musela jsem k Řezáčový a to fakt už nikdy více.
Kdyby to nevyšlo,ale já doufám,že jo,tak jdu na 2.pokus zase tam a k Darebnymu.
maraida píše:
Zatím jsem nadmíru spokojená,ale je fakt,že ještě nevím konečný výsledekAle i kdyby to nevyšlo,tak myslím,že doktoři za to memůžou,udělali vše co bylo třeba.Chodím k Dr.Darebnému a nemůžu si ho vynachválit.Jednou tam nebyl a musela jsem k Řezáčový a to fakt už nikdy více.
Kdyby to nevyšlo,ale já doufám,že jo,tak jdu na 2.pokus zase tam a k Darebnymu.
My byli u dr. Rezacovy
A nemuzem nejak hodnotit, moc toho teda nanamluvila.A my jmse tam byli poprve pred asi 14 dni a ted mame pred sebou odbery krve, teda ja svuj novy hormonalni profil,sice jsem ho mela uz udelany od me doktorky, ale chteji novy , a jeste spermiogram pritele. Uvidime jestli dojde k nejake zmene a,el moc s tim nepocitama ,na minulych spermio mel nulu.
Ahojík…
na dr.Řezáčovou si musí člověk zvyknout.....ale dr.Darebný je třída ![]()
Nás IVF-ICSI stálo cca 22 000…
Petra Z píše:
Ahojík…
na dr.Řezáčovou si musí člověk zvyknout.....ale dr.Darebný je třída
Nás IVF-ICSI stálo cca 22 000…
Ahoj my jsm eprave koukali, my budeme potrebovat MESA/TESA a ta je v Podoli nejdrazsi
ALe jinak se nam v POdoli libi.
Petra Z píše:
aha.....hele,ty peníze pak za ten výsledek stojí
Ja vim Peto,ale my jsme ted uplne bez penz.NO vsak jeste uvidime musime udelat jeste velkou poradu,ted uz se nam konecne podarilo snad vsechno vyresit s realitkou, tak jeste probereme CAR
Ahoj holky tak prvni konzultace u Dr. Řezáčové byla na jednu stranu fajn na druhou docela nepříjemná při vyšetřeni mě dvakrát dost štípla a byla dost na můj vkus arogantní ale není se čemu divit mám problémy se štítnou žlázou a tudíš nadváhu a už jsem zase ve škatulce jediné tlusté ženské která si usmyslela že chce ditě no uvidíme jak to půjde dál ale jinak díky za rady
Ahoj holčiny
Tak mám dnes po ET,u maminky v bříšku 2 miminka/dle sestřiček prý chlapeček a holčička/
Jen doufám,že tam zůstanou 9 měsíců.Přeji hodně úspěchů ![]()
Ahoj,moc a moc gratuluju, mmy porad chodime k Rezacovy a na me pusibi docela fajn,moc toho nenamluvi,ale na co se zeptame, rad odpovi.Pritel mel deska odber na genetiku a jeste tam jdeme oba na nejake geneticke vysetreni v pulce cervence.
Madeiro, at se vse dari.Jeste jednou moc gratuluju.
I.P.B.M.děkuji.Já jdu do Podolí zítra na UTZ,tak už se konečně dozvím jestli tam je 1 nebo 2 miminka a snad taky už uvidím bijící
Přeji Ti hodně štěstíčka.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.