CAR Podolí 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
25.5.11 10:29
maraida píše:
Já myslím,že v Podolí to je levnější než v soukromých CARech ne?Aspoň podle holek co tady píšou,kolik za co platily,tak mi to tak přijde.Já předběžně spočítala to naše a celé nás to vyjde zhruba na 18 000 Kč.Léky,ICSI,PK a mražení.

NO ja tu porovnavala rano cenik a prisli mi o dost drazsi,tak nevim:-}}}

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
25.5.11 10:29

A vy jste maraido v Podoli spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
25.5.11 11:03

Zatím jsem nadmíru spokojená,ale je fakt,že ještě nevím konečný výsledek :mrgreen: Ale i kdyby to nevyšlo,tak myslím,že doktoři za to memůžou,udělali vše co bylo třeba.Chodím k Dr.Darebnému a nemůžu si ho vynachválit.Jednou tam nebyl a musela jsem k Řezáčový a to fakt už nikdy více. :-x Kdyby to nevyšlo,ale já doufám,že jo,tak jdu na 2.pokus zase tam a k Darebnymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
25.5.11 12:08
maraida píše:
Zatím jsem nadmíru spokojená,ale je fakt,že ještě nevím konečný výsledek :mrgreen: Ale i kdyby to nevyšlo,tak myslím,že doktoři za to memůžou,udělali vše co bylo třeba.Chodím k Dr.Darebnému a nemůžu si ho vynachválit.Jednou tam nebyl a musela jsem k Řezáčový a to fakt už nikdy více. :-x Kdyby to nevyšlo,ale já doufám,že jo,tak jdu na 2.pokus zase tam a k Darebnymu.

My byli u dr. Rezacovy :-) A nemuzem nejak hodnotit, moc toho teda nanamluvila.A my jmse tam byli poprve pred asi 14 dni a ted mame pred sebou odbery krve, teda ja svuj novy hormonalni profil,sice jsem ho mela uz udelany od me doktorky, ale chteji novy , a jeste spermiogram pritele. Uvidime jestli dojde k nejake zmene a,el moc s tim nepocitama ,na minulych spermio mel nulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
25.5.11 16:55

Ahojík…
na dr.Řezáčovou si musí člověk zvyknout.....ale dr.Darebný je třída :palec:
Nás IVF-ICSI stálo cca 22 000…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
26.5.11 08:55
Petra Z píše:
Ahojík…
na dr.Řezáčovou si musí člověk zvyknout.....ale dr.Darebný je třída :palec:
Nás IVF-ICSI stálo cca 22 000…

Ahoj my jsm eprave koukali, my budeme potrebovat MESA/TESA a ta je v Podoli nejdrazsi :-((( ALe jinak se nam v POdoli libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
26.5.11 09:01

aha.....hele,ty peníze pak za ten výsledek stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
26.5.11 09:40
Petra Z píše:
aha.....hele,ty peníze pak za ten výsledek stojí :palec:

Ja vim Peto,ale my jsme ted uplne bez penz.NO vsak jeste uvidime musime udelat jeste velkou poradu,ted uz se nam konecne podarilo snad vsechno vyresit s realitkou, tak jeste probereme CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
26.5.11 09:49

jojo pořeště a snad to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
26.5.11 21:55

Ahoj holky tak prvni konzultace u Dr. Řezáčové byla na jednu stranu fajn na druhou docela nepříjemná při vyšetřeni mě dvakrát dost štípla a byla dost na můj vkus arogantní ale není se čemu divit mám problémy se štítnou žlázou a tudíš nadváhu a už jsem zase ve škatulce jediné tlusté ženské která si usmyslela že chce ditě no uvidíme jak to půjde dál ale jinak díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
27.5.11 16:01

Ahoj holčiny :mavam: Tak mám dnes po ET,u maminky v bříšku 2 miminka/dle sestřiček prý chlapeček a holčička/ :mrgreen: Jen doufám,že tam zůstanou 9 měsíců.Přeji hodně úspěchů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.6.11 11:15

Ahoj,moc a moc gratuluju, mmy porad chodime k Rezacovy a na me pusibi docela fajn,moc toho nenamluvi,ale na co se zeptame, rad odpovi.Pritel mel deska odber na genetiku a jeste tam jdeme oba na nejake geneticke vysetreni v pulce cervence.
Madeiro, at se vse dari.Jeste jednou moc gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.6.11 11:21

I.P.B.M.děkuji.Já jdu do Podolí zítra na UTZ,tak už se konečně dozvím jestli tam je 1 nebo 2 miminka a snad taky už uvidím bijící :srdce: Přeji Ti hodně štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
23.6.11 18:48

Takže mimi je 1 a :srdce: bije :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
24.6.11 08:31

Marido :potlesk: :potlesk:
gratuluju moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.