Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
O peníze jim jde všude, moje zkušenost je, že v nemocnicích možná ještě víc, kromě toho, že je tam strašné prostředí. Prostě každému CARu napiš a pokud víš, jaký zákrok potřebuješ, řekni si o ceník. Někde si připlatíš za léky, někde víc za mrazení, ale mám pocit, že to v průměru vyjde stejně hrozně. A ceny se zvyšují každým rokem. Nejlepší cesta, jak neplatit, co není potřeba je, zjistit si na zdejších diskusích info. Já to tak dělala, v hovoru zjistíš, jaké jsou metody, co hradí pojišťovny, co je nadstandart atd., co je potřeba, co je úspěšné.
Hodně štěstí
Ahoj, treti rok chodim do Podoli a nemuzu si je vynachvalit. Cekame druhe mimi a vse diky dr. Darebnemu, je spicka. Na jejich strankach najdes i cenik. Vsude je to obdobny, nekde maji jedno levnejsi druhy drazsi a ve finale vsude stejny a nejdulezitejsi je lidsky pristup! Kamosky si hodne chvali i Gennet. Hodne stesti.
Taky chodím do podolí. Na jejich stránkách najdeš ceník tak jako na stránkách jiných center. Ono hlavně záleží na tom co bude u vás potřeba. Jinak bych řekla že ve finále to vyjde všude tak nějak stejně
Za sebe mohu doporučit Pronatal v Praze. Jsou tam super doktoři, sestřičky a věk vůec neřeší. Mě je 19 a jezdím tam také
![]()
Nejlevnější? Bez diskuze Apolinář. Nemáte-li jiné problémy, nemají oni udělat IVF komplet (na pojišťovnu) za 30 káčé poplatek. Jen se pak nesmíš divit, že v jiných CARech jim horem dolem cpou všemožné zázračné metody, zatímco u Apolináře jen suše zkonstatují, že zrovna v tvém případě je to dost zbytečné. Ale i ty hrazené zákroky mají levnější.
Moc děkuji všem. No já se ptala jelikož potřebujeme ICSI, AH a i PK a to je dost ve finále. Za první jsem dala v OV, když jsme tam bydleli skoro 50 a to je strašně moc a to jsem měla ze vším a nepovedlo se. Teď jsem se přestěhovali a po roce to chci zkusit znovu, jen jsem nevěděla kam jít. Moc děkuji mě stačí, když mi to udělají za poloviční cenu, ale čím míň tím víc si toho mohu dovolit, spoustu věcí se mohlo změnit ve zdraví u nás.
Děkuji zkusím Podolí a pak i Pronatal.
No, o Pronatalu bych teda určitě netvrdila, že je nejlevnější (nepolemizuju o jejich odborných schopnostech, otěhotněla jsem tam), jinak Apolinář by měl mít ICSI - 6000, AH bohužel netuším, PK - posoudí-li ho kladně embryoložka, tak zdarma.
Podolí je státní stejně jako Apolinář, takže by tam ty ceny měly být příznivější.
@ugluk Netvrdila jsem že jsou nejlevnější. Jen jsem doporučila díky přístupu ![]()
@Anýsek18 no jasně, ale diskuze je na téma nejlevnější a ne soukromý ![]()
(já bych teda u P. měla dost výhrad i k tomu přístupu, ale mlčím, mám odtamtud dcerku)
No nevím jak s ISCI, ale i s ISCI by tě to v Iscare včetně PK a doplatku za léky (pokud nebudeš mít Gonal) mělo vyjít na 18 000, zkus se podívat na jejich stránky na ceník. Mě vyšlo ivf včetně doplatku za léky na 11000,– včetně zmražení bez ISCI.
jinak já za sebe maximálně doporučuji Iscare!!! přístup, lékaři, sály, sestřičky, služby po telefonu, možnost objednávat se pouze k 1 dr. a díky tomu velmi velmi osobní přístup!
a ještě k financím, nechtěla jsem drahé léky, takže jsme vybrali ty, co byly s minimálním doplatkem, nechtěla jsem ISCI a lékařka se mnou souhlasila, že s našim spermiem je to zbytečné, po OPU se sice ještě jednou zeptali, naznačili rizika, ale splnili mé přání. Takže co se týče financí mám pocit, že mě do ničeho netlačili!
Zakladatelko, mela jsem vse co pises + jeste picsi a platili jsme celkem kolem 22tis. Tak drzim pesti a jestli pujdes do Podoli, doporucuji znova dr. Darebneho. Drzim pesti.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky, prosím Vás chtěla bych se zeptat na CAR v Praze.
Jaké je dobré, ale není to soukromé??jako, že jim nejde jen o peníze a může si to dovolit i obyčejný člověk. Promiňte, že píšu pod anonymem, ale jsem mladá a nemohu mít děti a nechci, aby se to hned vědělo. Dost známých tu chodí. Děkuji