Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Prosím, poradí mi někdo, které CAR v Ostravě je nejlepší? Navštěvovala jsem Polanku a dávno i Gyncentrum. Chtěla bych změnu. Děkuji moc. ![]()
Pokud chceš kvalitní car tak za sebe doporučuju fakultku Olomouc, mě se odchod z Ostravy vyplatil a potkala jsem tam hodně holek z ostravska. Dojíždění není tak hrozné cenově úplně něco jiného než soukromé car a hlavně jde jim tam o výsledek ne o peníze
@pcd píše:
Pokud chceš kvalitní car tak za sebe doporučuju fakultku Olomouc, mě se odchod z Ostravy vyplatil a potkala jsem tam hodně holek z ostravska. Dojíždění není tak hrozné cenově úplně něco jiného než soukromé car a hlavně jde jim tam o výsledek ne o peníze
Děkuji. Tam jsme byli v loni a podstoupila jsem minimální stimulaci. Tam mi moc nepomůžou už. Kdybych tam jela znovu, šli by rovnou do další… ![]()
Tak to ti asi neporadím tady toho moc není a jak už jsi vyzkoušela i ten olomouc tak pak už jedině Brno, Praha tam je víc car. Hodně štěstí ![]()
@pcd píše:
Tak to ti asi neporadím tady toho moc není a jak už jsi vyzkoušela i ten olomouc tak pak už jedině Brno, Praha tam je víc car. Hodně štěstí
Jsi hodná!!
děkuji. Ještě si pročítám ten Eurofertil… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď