Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Prosím, poradí mi někdo, které CAR v Ostravě je nejlepší? Navštěvovala jsem Polanku a dávno i Gyncentrum. Chtěla bych změnu. Děkuji moc. ![]()
Pokud chceš kvalitní car tak za sebe doporučuju fakultku Olomouc, mě se odchod z Ostravy vyplatil a potkala jsem tam hodně holek z ostravska. Dojíždění není tak hrozné cenově úplně něco jiného než soukromé car a hlavně jde jim tam o výsledek ne o peníze
@pcd píše:
Pokud chceš kvalitní car tak za sebe doporučuju fakultku Olomouc, mě se odchod z Ostravy vyplatil a potkala jsem tam hodně holek z ostravska. Dojíždění není tak hrozné cenově úplně něco jiného než soukromé car a hlavně jde jim tam o výsledek ne o peníze
Děkuji. Tam jsme byli v loni a podstoupila jsem minimální stimulaci. Tam mi moc nepomůžou už. Kdybych tam jela znovu, šli by rovnou do další… ![]()
Tak to ti asi neporadím tady toho moc není a jak už jsi vyzkoušela i ten olomouc tak pak už jedině Brno, Praha tam je víc car. Hodně štěstí ![]()
@pcd píše:
Tak to ti asi neporadím tady toho moc není a jak už jsi vyzkoušela i ten olomouc tak pak už jedině Brno, Praha tam je víc car. Hodně štěstí
Jsi hodná!!
děkuji. Ještě si pročítám ten Eurofertil… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.