CAR v Ostravě

3295
14.8.15 14:31

CAR v Ostravě

Prosím, poradí mi někdo, které CAR v Ostravě je nejlepší? Navštěvovala jsem Polanku a dávno i Gyncentrum. Chtěla bych změnu. Děkuji moc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pcd
242
14.8.15 15:02

Pokud chceš kvalitní car tak za sebe doporučuju fakultku Olomouc, mě se odchod z Ostravy vyplatil a potkala jsem tam hodně holek z ostravska. Dojíždění není tak hrozné cenově úplně něco jiného než soukromé car a hlavně jde jim tam o výsledek ne o peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
14.8.15 15:06
@pcd píše:
Pokud chceš kvalitní car tak za sebe doporučuju fakultku Olomouc, mě se odchod z Ostravy vyplatil a potkala jsem tam hodně holek z ostravska. Dojíždění není tak hrozné cenově úplně něco jiného než soukromé car a hlavně jde jim tam o výsledek ne o peníze

Děkuji. Tam jsme byli v loni a podstoupila jsem minimální stimulaci. Tam mi moc nepomůžou už. Kdybych tam jela znovu, šli by rovnou do další… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
14.8.15 15:16

Tak to ti asi neporadím tady toho moc není a jak už jsi vyzkoušela i ten olomouc tak pak už jedině Brno, Praha tam je víc car. Hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
14.8.15 15:19
@pcd píše:
Tak to ti asi neporadím tady toho moc není a jak už jsi vyzkoušela i ten olomouc tak pak už jedině Brno, Praha tam je víc car. Hodně štěstí :mavam:

Jsi hodná!! :* děkuji. Ještě si pročítám ten Eurofertil… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.