Čárečka - jen bílý stín, co to znamená?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.3.10 12:49

Čárečka

Dnes jsem si dělala testík, v místě kde má být kontrolní čárečka (těhu čárečka), je bílý stínek, neboli náznak čárečky. Co to znamená? Je fakt že jsem ho dělala ráno a tu bílou čárečku vidím odpoledne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21495
30.3.10 13:22

:pankac: podle mě to neznamená nic. druhá čárka (ta těhu) se má objevit do 10 minut. později to už není prokázání těhu. a jak je to dlouho, kdy jsi měla dostat MS? mě se nejvíc osvědčilo dělat tes tak týden po očekávaném začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
30.3.10 16:16

já myslím že by to mohlo být těhu - můj první poz. test byl taky hodně nejasný - já bych 2 dny počkala (samozřejmě raději déle, ale určitě jsi nedočkavá) a zopakovala test - nejlepší je dělat ho ráno, když je moč nejvíc koncentrovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
30.3.10 18:30

¨jo jo taky si myslím že ano, já si zkoušela testy 2 a ten druhý vyšel vždycky strašně slabounce, skoro nešel ani vidět… a už máme doma holčičku :-)
záleží na tom kdy jsi očekávala menstruaci, hcg má v moči asi ještě malé hodnoty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.10 18:34

tak vás zklamu ted pokud zakaladatelka skoušelamamatest tak už 3 mesíc po vyschnutí zbyvá viditelná druhá bílá čárka, anic stoho nebylo :-( ..už tu byly ruzne diskuze že se to deje více holkám a jsou náky špatný šarže :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13731
30.3.10 18:48

Pokud máš čárku bílou a až odpoledne, tak asi nic. Což ale neznamená, že třeba za dva dny se tam nemůže objevit. Ale záleží, jaký jsi den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí