Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
podle mě to neznamená nic. druhá čárka (ta těhu) se má objevit do 10 minut. později to už není prokázání těhu. a jak je to dlouho, kdy jsi měla dostat MS? mě se nejvíc osvědčilo dělat tes tak týden po očekávaném začátku.
já myslím že by to mohlo být těhu - můj první poz. test byl taky hodně nejasný - já bych 2 dny počkala (samozřejmě raději déle, ale určitě jsi nedočkavá) a zopakovala test - nejlepší je dělat ho ráno, když je moč nejvíc koncentrovaná
¨jo jo taky si myslím že ano, já si zkoušela testy 2 a ten druhý vyšel vždycky strašně slabounce, skoro nešel ani vidět… a už máme doma holčičku ![]()
záleží na tom kdy jsi očekávala menstruaci, hcg má v moči asi ještě malé hodnoty..
tak vás zklamu ted pokud zakaladatelka skoušelamamatest tak už 3 mesíc po vyschnutí zbyvá viditelná druhá bílá čárka, anic stoho nebylo
..už tu byly ruzne diskuze že se to deje více holkám a jsou náky špatný šarže ![]()
Pokud máš čárku bílou a až odpoledne, tak asi nic. Což ale neznamená, že třeba za dva dny se tam nemůže objevit. Ale záleží, jaký jsi den cyklu.
Dnes jsem si dělala testík, v místě kde má být kontrolní čárečka (těhu čárečka), je bílý stínek, neboli náznak čárečky. Co to znamená? Je fakt že jsem ho dělala ráno a tu bílou čárečku vidím odpoledne