Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky. mam dotaz prosim, mam spozdeni ms 8 dni, na zacatku ocekavani ms prvni den a pak treti jsem si delala teh. test, negativni. prijde mi ze mam ASI MALEJ ZANETEK TAK JSEM BRALA GYNO PEVARIL CIPKY. MS STALE NEPRICHAZEJI, BOLI ME TROSKU V PODBRISKU. TAKY MAM CITLIVY PRSA, JAKOBY ZTVRDLI. MELA BYCH SI UDELAT JESTE TEST. MUZE JIT O CISTU MUZU BYT TEHU DEKUJI MOOC
Ahoj, může to být i nemusí těhu. Pokud by to byl zánět, neváhala bych a raději navštívila gynekologa. Jinak určitě udělej znova test (hlavně z ranní moče), ta zpožděná MS (jestli ji míváš pravidelnou) určitě poukazuje na nějakou „změnu stavu“.
![]()
ZELVOON. DEKUJU MOC SEM TROCHU VYPLASENA. MANZEL CHCE MOC MIMCO A JA CELKEM TAKY TAKY SEM BYLA UZ NA MINIINTERUBCI TAK SEM SNAD NIC NEZKAZILA. MOC DEKUJU ![]()
Chápu tvé pocity, ty samé mě sem přivedly před třemi lety, a jak vidíš, mám už dva metříky s dětma. Tak držím pěstí, aby šlo všechno dle vašich přání.
![]()
A JESTE BOLI V TEHOTENSTVI V PODBRISKU ASI JAKO KDYZ MA PRIJIT MS TAKY ME PO KAZDEM JIDLE DOST ZACALA PALIT ZAHA. JA PROSTE NEVIM DELAM V LEKARNE ALE JEN JAKO POMAHAM A NEJSEM SCHOPNA SI UDELAT TEST, DEKUJI ![]()
No to jsou jedny z těhotenských příznaků, ale i psychika dokáže divy.
Tak jen testuj a v případě nepřicházející MS a nějakých gynekologických problémů raději zajdi na gyndu, abys něco nepodcenila. ![]()
udělej si test z ranní moči. je to průkaznější ![]()
ale jinak to docela vypadá na příznaky těhu
držím pěsti!
potkanek píše:
zelvoon . tak ja si ho snad jdu udelat a pisnu
Tak co, udělala? Taky si myslím, že ranní moč je lepší, ale to čekání, co? Uvidíš, třeba jsi jen na úplným začátku, kdy se teprve mimčo pěkně zabydluje. ![]()
Holky mívám pravidelnou MS, teď zpoždění 8 den. Sex byl v době ovulace, ale jen chvilkový, partner se neudělal, při sexu mu to nejde. Mám celkem strach z těhu, teď by se to nehodilo. Příznaky žádné nemám. Stalo se někomu, kdo má pravidelnou ms, že se mu takto zpozdila? ![]()
@Anonymní píše:
Holky mívám pravidelnou MS, teď zpoždění 8 den. Sex byl v době ovulace, ale jen chvilkový, partner se neudělal, při sexu mu to nejde. Mám celkem strach z těhu, teď by se to nehodilo. Příznaky žádné nemám. Stalo se někomu, kdo má pravidelnou ms, že se mu takto zpozdila?
A těhotenský test ti říká co?
@unuděná Mám úplně strach si ho udělat. Příznaky žádné, ani bolest v podbřišku, prsou, nic. ![]()
Jo stalo 2× a mám 2 děti
. Ale ne, zrovna nedávno, nějak před vánoci, se mi MS opozdila o 10 dní. Jinak to mám na den přesně. Udělej si test už by ti to měl ukázat.
@Anonymní píše:
@unuděná Mám úplně strach si ho udělat. Příznaky žádné, ani bolest v podbřišku, prsou, nic.
A my tu máme vykoumat co?
Udělej si test a neseď na emiminu. Budeš mít hned jasno. A ano, můžeš být těhotná i z nechráněného sexu bez vyvrcholení.
Já nevím jak my to máme vědět. Udělej si test. Když ti tady napíše 5 ženských že jsi těhu tak to tě asi neuklidní ne?
Udělej si ho a uvidíš, jinak samozřejmě že můžeš být těhotná.