Mám zpozdění MS 8 dni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4986
29.3.10 13:38

TEHOTENSTVI

ahojky. mam dotaz prosim, mam spozdeni ms 8 dni, na zacatku ocekavani ms prvni den a pak treti jsem si delala teh. test, negativni. prijde mi ze mam ASI MALEJ ZANETEK TAK JSEM BRALA GYNO PEVARIL CIPKY. MS STALE NEPRICHAZEJI, BOLI ME TROSKU V PODBRISKU. TAKY MAM CITLIVY PRSA, JAKOBY ZTVRDLI. MELA BYCH SI UDELAT JESTE TEST. MUZE JIT O CISTU MUZU BYT TEHU DEKUJI MOOC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
384
29.3.10 13:55

Ahoj, může to být i nemusí těhu. Pokud by to byl zánět, neváhala bych a raději navštívila gynekologa. Jinak určitě udělej znova test (hlavně z ranní moče), ta zpožděná MS (jestli ji míváš pravidelnou) určitě poukazuje na nějakou „změnu stavu“. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
29.3.10 14:01

ZELVOON. DEKUJU MOC SEM TROCHU VYPLASENA. MANZEL CHCE MOC MIMCO A JA CELKEM TAKY TAKY SEM BYLA UZ NA MINIINTERUBCI TAK SEM SNAD NIC NEZKAZILA. MOC DEKUJU :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
29.3.10 14:07

Chápu tvé pocity, ty samé mě sem přivedly před třemi lety, a jak vidíš, mám už dva metříky s dětma. Tak držím pěstí, aby šlo všechno dle vašich přání. :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
29.3.10 14:36

A JESTE BOLI V TEHOTENSTVI V PODBRISKU ASI JAKO KDYZ MA PRIJIT MS TAKY ME PO KAZDEM JIDLE DOST ZACALA PALIT ZAHA. JA PROSTE NEVIM DELAM V LEKARNE ALE JEN JAKO POMAHAM A NEJSEM SCHOPNA SI UDELAT TEST, DEKUJI :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
29.3.10 14:51

No to jsou jedny z těhotenských příznaků, ale i psychika dokáže divy. 8-o Tak jen testuj a v případě nepřicházející MS a nějakých gynekologických problémů raději zajdi na gyndu, abys něco nepodcenila. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
29.3.10 15:00

zelvoon . tak ja si ho snad jdu udelat a pisnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
29.3.10 15:22

udělej si test z ranní moči. je to průkaznější ;-)
ale jinak to docela vypadá na příznaky těhu ;-) držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
29.3.10 15:51
potkanek píše:
zelvoon . tak ja si ho snad jdu udelat a pisnu

Tak co, udělala? Taky si myslím, že ranní moč je lepší, ale to čekání, co? Uvidíš, třeba jsi jen na úplným začátku, kdy se teprve mimčo pěkně zabydluje. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 09:37

Holky mívám pravidelnou MS, teď zpoždění 8 den. Sex byl v době ovulace, ale jen chvilkový, partner se neudělal, při sexu mu to nejde. Mám celkem strach z těhu, teď by se to nehodilo. Příznaky žádné nemám. Stalo se někomu, kdo má pravidelnou ms, že se mu takto zpozdila? 8o

• Citovat
  • Upravit
53190
18.5.21 09:41
@Anonymní píše:
Holky mívám pravidelnou MS, teď zpoždění 8 den. Sex byl v době ovulace, ale jen chvilkový, partner se neudělal, při sexu mu to nejde. Mám celkem strach z těhu, teď by se to nehodilo. Příznaky žádné nemám. Stalo se někomu, kdo má pravidelnou ms, že se mu takto zpozdila? 8o

A těhotenský test ti říká co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 09:46

@unuděná Mám úplně strach si ho udělat. Příznaky žádné, ani bolest v podbřišku, prsou, nic. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3317
18.5.21 09:47

Jo stalo 2× a mám 2 děti :mrgreen:. Ale ne, zrovna nedávno, nějak před vánoci, se mi MS opozdila o 10 dní. Jinak to mám na den přesně. Udělej si test už by ti to měl ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.5.21 09:47
@Anonymní píše:
@unuděná Mám úplně strach si ho udělat. Příznaky žádné, ani bolest v podbřišku, prsou, nic. :nevim:

A my tu máme vykoumat co? :nevim: Udělej si test a neseď na emiminu. Budeš mít hned jasno. A ano, můžeš být těhotná i z nechráněného sexu bez vyvrcholení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
18.5.21 09:48

Já nevím jak my to máme vědět. Udělej si test. Když ti tady napíše 5 ženských že jsi těhu tak to tě asi neuklidní ne?
Udělej si ho a uvidíš, jinak samozřejmě že můžeš být těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí