Cary v Olomouci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
5.7.21 08:41
@Anonymní píše:
FN Olomouc Car navštěvuji 2 ivf mi nevyšla ale personal je úžasný nejlepší je Hejtmanek navíc mám otresny hormonální profil a stále se snaží najít řešení než budu muset podstoupit DV to se tam čeká [/cit :P ace]
@Anonymní píše:
FN Olomouc Car navštěvuji 2 ivf mi nevyšla ale personal je úžasný nejlepší je Hejtmanek navíc mám otresny hormonální profil a stále se snaží najít řešení než budu muset podstoupit DV to se tam čeká

Ahoj já se na 2 IVF do FN Olomouc chystám v srpnu. První IVF nám nevyšlo teď tam mají nějakou odstávku kvůli potrubí tak IVF nedělají. Já mám také nízké AMH. Jak píšeš personál je Super také jsme moc spokojeni. DV znamená co moc se v těch zkratkách nevyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.21 19:28

Jak jsem psala již dříve, nas by to melo podle vseho čekat první IVF v září ale uvidíme, manzel má špatný spermiogram takze by měl podstoupit zákrok Tesa, nedělám si naděje že by to mělo vyjít :,( poslední dobou máme jen smůlu :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.21 10:30

Obnovuji diskusi
Stimulaci jsem měla koncem listopadu, snášela jsem ji dobře bylo mi odebráno 12 vajíček z toho 7 bylo zralých, bohužel manžel podstoupil zákrok Mesa Tese, sice našly některé byly ok ale spíš prý většina byla nepoužitelna :,( musely jsme do toho být ještě rozhodnutí zda budeme chtít i dárce ale tím že chceme s manželem miminko tak i to jsme odsouhlasily :,( čekaly jsme že se stane vánoční zazrak ale ten se nekonal :( bylo to naše první IVF, nějak mě to sebralo o druhém pokusu jsme se ještě nebavili a dcla se toho bojím, jestli udělají i další vyšetření :nevim: Car ve FN Olomouc jsme vybrali i z důvodu financí…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex