Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak se snad udělá kontrolní odběr, ne? Dvě takhle rozdílný hodnoty nejsou normální…
Doplňuji je mi 35 let, před tím jsem neprodělala žádnou hormonální lečbu, antikoncepci neberu již tři roky…rok a půl se snažíme o miminko. V lednu to byl můj první odběr v CAR.
Ano, samozřejmě budu chtít odběr opakovat, jdu k gynekologovi příští týden…tak se jen modlím, aby to byla nějaká chyba v laboratoři ![]()
A mas oboji ve stejnych jednotkach? I kdyz 0.01 je bida ve vsech jednotkach
Mne kleslo ze 7,3 na 4,1 behem pulroku, po 2 ivf.
Ano, jednotky jsou stejné…Mě to přijde divné…kam by se ta vajíčka najednou poděla, když teď jsou skoro v nulových hodnotách? A žádnou změnu jsem na sobě nezaznamenala…
Mne po prvnim IVF kleslo amh ze sedmi na 3,7.
Pak jsem mela druhe IVF a po nem kontrolni odbery. A amh skoro 4,2. Ten rozdil mezi temi dvema poslednimi hodnotami taky nechapu…laborator byla stejna.
Je možné snížení AMH z 1,76 na 0,01 za tři měsíce
. Dělali mi profil v lednu s hodnotou 1,76 a nyní v rámci imunologického vyšetření vyšla téměř nulová hodnota. Imunoložka mi to nedokázala vysvětlit, prý mám probrat s gynekologem, ale že prý to takto ještě neviděla…Nemůže to být nějaká chyba v laboratoři…nestalo se vám něco podobného?