Prudké snížení AMH

Anonymní
5.5.21 16:55

Prudké snížení AMH

Je možné snížení AMH z 1,76 na 0,01 za tři měsíce 8o. Dělali mi profil v lednu s hodnotou 1,76 a nyní v rámci imunologického vyšetření vyšla téměř nulová hodnota. Imunoložka mi to nedokázala vysvětlit, prý mám probrat s gynekologem, ale že prý to takto ještě neviděla…Nemůže to být nějaká chyba v laboratoři…nestalo se vám něco podobného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
5.5.21 17:01

Tak se snad udělá kontrolní odběr, ne? Dvě takhle rozdílný hodnoty nejsou normální…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.21 18:32

Doplňuji je mi 35 let, před tím jsem neprodělala žádnou hormonální lečbu, antikoncepci neberu již tři roky…rok a půl se snažíme o miminko. V lednu to byl můj první odběr v CAR.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.21 18:33

Ano, samozřejmě budu chtít odběr opakovat, jdu k gynekologovi příští týden…tak se jen modlím, aby to byla nějaká chyba v laboratoři :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.21 18:39

A mas oboji ve stejnych jednotkach? I kdyz 0.01 je bida ve vsech jednotkach

Mne kleslo ze 7,3 na 4,1 behem pulroku, po 2 ivf.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.21 19:29

Ano, jednotky jsou stejné…Mě to přijde divné…kam by se ta vajíčka najednou poděla, když teď jsou skoro v nulových hodnotách? A žádnou změnu jsem na sobě nezaznamenala…

• Citovat
  • Upravit
260
7.5.21 18:34

Mne po prvnim IVF kleslo amh ze sedmi na 3,7.
Pak jsem mela druhe IVF a po nem kontrolni odbery. A amh skoro 4,2. Ten rozdil mezi temi dvema poslednimi hodnotami taky nechapu…laborator byla stejna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí