Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mohu mít dotaz? Jak stíháš 12 hodin denně cumet do mobilu, když máš dvouměsíční dítě?
Ty mas 2mesicniho prcka a jsi schopna stravit 12 hodin na mobilu?
Jediná rada necucet do toho tolik hodin.
No záření obrazovky nejvíc omezis tím, že do ní slapnes. Pak si kup Nokii 3310 a bolesti jsou pryč. Není zač ![]()
Ubrat jas. Pokud to lze nastavit režim ochrana oči.
Ale stejně být tebou jestli je to kvůli práci tak jsi do roka a do dne o bílé holy za to zdraví nestojí ( nejvíc vadí modrá část spektra )
@Janee19 píše:
No záření obrazovky nejvíc omezis tím, že do ní slapnes. Pak si kup Nokii 3310 a bolesti jsou pryč. Není zač
Tim bych prisla i o práci, ale to je nad chápání místních Horákyň ![]()
@JiříkMazlík píše:
Ubrat jas. Pokud to lze nastavit režim ochrana oči.
Ale stejně být tebou jestli je to kvůli práci tak jsi do roka a do dne o bílé holy za to zdraví nestojí ( nejvíc vadí modrá část spektra )
Super dekuju. Můžete prosím rozvést to s tou holí? Že to je jen sranda.. opravdu to až tak moc škodí zrak? Potrebuju vydržet než bude malymu rok, pak se vracím do práce k PC
Jenom připomínka existuje možnost dítě dát do ústavu když na něj při tom telefonu nemůžeš mít absolutne čas
to musí být hladové a pokakane než se maminka uraci položit mobil ![]()
@JiříkMazlík píše:
Jenom připomínka existuje možnost dítě dát do ústavu když na něj při tom telefonu nemůžeš mít absolutne často musí být hladové a pokakane než se maminka uraci položit mobil
Jiste, moje dite nesmírně trpí
dal se budu vyjadřovat pouze k tématu. Rejpalky a rejpalove ať se tu třeba sežerou ![]()
@Anonymní píše:
Super dekuju. Můžete prosím rozvést to s tou holí? Že to je jen sranda.. opravdu to až tak moc škodí zrak? Potrebuju vydržet než bude malymu rok, pak se vracím do práce k PC
Tak oči toho krátkodobe snesou hodně ale nejdříve budeš hůř spát a čím dál hůř vidět i když nepatrně a postupně.
Všeobecně všeho moc škodí ![]()
A změn práci. Tedy pokud ti za tohle dávají 100 000 měsíčně tak to trochu chápu ale asi to bude horší
Máme přístroje, které eliminují modré světlo. Když čtu nějaký dokument, mám prostředí podobné čtečce.
@Pears206 píše:
Máme přístroje, které eliminují modré světlo. Když čtu nějaký dokument, mám prostředí podobné čtečce.
Mohu vedet kde si o tom přečtu? Jak se to jmenuje?
@Anonymní píše:
a to nemuzes koukat i doma na PC? Ja na mobil lezu jenom kdyz mi nekdo vola.
@warita píše:
a to nemuzes koukat i doma na PC? Ja na mobil lezu jenom kdyz mi nekdo vola.
Mám PC, starší a pomalej. Dělám pro telekomunikační firmu a potrebuju aby to šlapalo, prez PC se mi to sekalo a než se otevřel nejakej mail trvalo to věcnost.
Zdravím. Potrebuju poradit byť jsem si vědoma že mířím na malou skupinu lidi.
. Mám doma 2 měsíčního prcka a potrebuju i fungovat. Prášky do sebe ladovat nechci
Mám poslední dobou problémy s očima, čas strávený na telefonu se pohybuje okolo 12 hod denně, začala jsem mít migreny které jsem nikdy nemela a do toho všeho mě začíná fakt bolet oči.. cítím na nich tlak. Existuji nějaké brýle co chrání před nejakym tím svetlem nebo něčím co vyzařuje obrazovka? Vůbec se v rom nevyznám