Jak trávit čas se vztekajícím se dvouletým synem, nic ho nebaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17029
3.5.25 18:04
@Apolena05 píše: Více

Fajn, tak se zeptám jinak, když máš ke všemu dovětek. Proč by měl mít automaticky MINIMÁLNĚ jeden z rodičů kratší úvazek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
3.5.25 18:10
@Dahlia0409 píše: Více

Protože pro jejich malé dítě je lepší, být s rodičem než v zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17029
3.5.25 18:16

A jak víš, co je lepší individuálně pro každé dítě? Jsou děti, kterým vadí kolektiv, jsou děti, které ho naopak vyhledávají :nevim: Už když jsme chodili do parku byl syn kontaktní a chodil tam, kde je nejvíce dětí. V jeslích nikdy nebrečel, neměl žádný problém, naopak ho chválí a vidím, kolik mu to dává pozitivního. Takže v čem je to pro syna teda špatné, že si ho dovolíme odkládat a ještě si dovolíme hlavně pracovat a vydělávat, abysme měli všichni fajn život? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
3.5.25 18:26
@Dahlia0409 píše: Více

Já už bych to uzavřela, přece se tady nebudeme dohadovat a plevelit do nekonečna.
Dnes je spousta možností jak tohle řešit, každý si to dělá jak uzná za vhodné, já se občas nechám unést, ale jinak opravdu nemám problém respektovat skutečnost, že priority máme každý jiné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17029
3.5.25 18:30

Ano. Je plno možnosti a každý si vybere tu, která mu nejvíce vyhovuje. Někdo pracuje od pár měsíců dítěte, někdo od X let. Je to na každém. Jako kojení, spaní v postýlce, kočár vs nositko,… Jak jsem psala, na vše jsem měla a mám taky názor. Něco šlo přesně, něco jinak, něco vůbec. Ale porad děláme vše tak, jak to jde a jak to vyhovuje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí