Časopis dTest
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@PATRON
At si každý říká co chce a píší, my víme svoje že
Jedině Patron ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I já musím říct, že dTest jsou velcí podvodníci. Osobně jsem se setkala se 2 řediteli ze 2 českých firem, kteří podali žalobu na dTest. Nebylo to kvůli kočárkům, ale kvůli potravinám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Billa/ clever špekáčky 82%
tesco špekáčky 81%
Steinhauser tradiční špekáčky 75%
Libor Novák špekáčky 73%
Ponnath 70%
Prantl výběrové šp. 69%
Lidl Pikok šp. 67%
Kostelecké uzeniny 64%
Globus šp. 62%
Billa/Vocílka šp. 59%
Spar/ S - Budget 57%
Karlova Koruna šp. 55%
Kostelecké uzeniny šp. delikates 49%
Zřud šp. 36%
Krahulík šp. 31%
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký večer,
nemáte někdo prosím výsledky testu teď plín? Vím, že v jiné diskuzi psali, že se takhle nemají zveřejňovat výsledky, ale předplatné jsem před měsícem zrušila a zrovna ty pleny tam byly
Nakoupila jsem x balíků lídláckých Toujours a prý propadly, je to pravda?
Co tam je za problém? Synovi jsem je dávala, tak snad se nic nestane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maky.p ted jsem tam koukala, obsahuji nejaky sajrajt, nicmene toho obsahuji 0,444 mg/kg a norma je 5mg/kg, takze bych byla v klidu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maky.p píše:
Hezký večer,nemáte někdo prosím výsledky testu teď plín? Vím, že v jiné diskuzi psali, že se takhle nemají zveřejňovat výsledky, ale předplatné jsem před měsícem zrušila a zrovna ty pleny tam bylyNakoupila jsem x balíků lídláckých Toujours a prý propadly, je to pravda?
Co tam je za problém? Synovi jsem je dávala, tak snad se nic nestane
Maximálně protečou a kluk se oprudí. To koneckonců poznáš sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens píše:
@Maky.p ted jsem tam koukala, obsahuji nejaky sajrajt, nicmene toho obsahuji 0,444 mg/kg a norma je 5mg/kg, takze bych byla v klidu
Ok, díky moc ![]()
@lechem píše:
Maximálně protečou a kluk se oprudí. To koneckonců poznáš sama.
Neprotekly a kluk se neoprudil. Vyhovují mu, akorát jsem se teď zalekla toho testu a nevím, co je na tom pravdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maky.p píše:
Neprotekly a kluk se neoprudil. Vyhovují mu, akorát jsem se teď zalekla toho testu a nevím, co je na tom pravdy
tak když vyhovují, tak bych to neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s posíláním časopisů dTest? Ráda bych si objednala časopisy, ale na internetu je plno diskuzí o tom, že jsou to šmejdi a pak se jich nezbavíte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takové diskuse jsem tedy opravdu nečetla. My už odebíráme roky a nikdy nebyl žádný problém. Ségra rušila odběr a taky bez problému. A tak si třeba zaplaťte jen přístup na net…ikdyž tištěné je prostě tištěné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit