Časopis dTest
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
časopis dtest
prosím, odebírá někdo tento časopis? Jestli ano, chtěla bych poprosit o výsledky ........Digitální videokamery: Domácí video za pakatel i pro náročnější.....které byly v 9/2010.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Už tu byl jednou problém - vydavatel si stěžoal, že výsledky testů se nesmí touto cestou šířit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alpaka píše:
Už tu byl jednou problém - vydavatel si stěžoal, že výsledky testů se nesmí touto cestou šířit.
Ano,i to jsem chtěla napsat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
test kočárků
Ahoj maminky, co říkáte na testy kočárků??? Já jsem vyvalená ze 100% bezpečnosti Dorjanu a zase to, že Patron byl vyhlášený jako nabezpečný.
A chybějící pásy se mi nezdají jako taková chyba, já stejně kupovala jiné kšíry a ty kočárkové nikdy nepoužila… už vidím tu naši, jak tam sedí přikurtovaná…
Každopádně zajímavé… byla bych ráda, kdyby otestovali dětské kaše - kupuju Rossmanna, protože je má levné a pevně věřím, že i kvalitní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co vim, tak DorJan uz to vyhral nekolikrat… A ja osobne bych bez pasu sportak nechtela ani zadarmo.
Pred par rokama jsem kamosce vysypala ze sportaku pulrocni mimi… ![]()
Nebyla prikurtovana.
- Citovat
- Upravit
@chatwenna Já neříkám nekurtovat, ale já mám ty přídavné, a malá se může hýbat. Posadit ji do těch kočárkových, tak jedu s dítětem s hysterickým křikem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 Jo, ja to pochopila… Ale taky chapu testovatele, ze zrovna toto je zajima ![]()
Jinak, ty kase by me zajimaly taky. Ale ja kupuju nemlecne, jednodruhove, tak tam toho moc zkazit nejde ![]()
- Citovat
- Upravit
Škoda že tam netestujou takhle otevřeně sporťáky
Ne každej má na ten jejich časák peníze. Mám Valco snap 4 a zajímalo by mě jak na tom je a taky proč nezakážou prodej těch nebezpečných ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna Já právě už nekojím, tak dávám mléčou, páč UM ani klasiký mlíko mi nechce.
A čistě ze zvědavosti by mě zajímali i hotové příkrmy - nekupovala jsem je nikdy, ale zajímalo by mě to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me uz to prijde jako prehanka protoze uz je to delsi dobu ale zase v jinem testu vyhral Firkon a ted je nebezpecny. Trosku divny. http://www.dtest.cz/…ccolino/1017?… kvuli tomu samemu propadl i ten co jsem dala odkaz stim jezdi kamoska a nic se za dva roky nestalo. A kdyz se podivam na D test tak je jasne od nejdrazsiho po ten nejlevnejsi takze tohle byla reklama nic jineho.
Testy autosedacek beru ale tohle je reklama nemuzu si pomoc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka mě se tohle stalo s testem opalováků, taky jsem měla loni dva různý testy, jedno dtest, druhý nevím co a v jednom byl daylong vítěz a v druhým absolutní propadák ![]()
- Citovat
- Upravit
@madi píše:
@kattkka mě se tohle stalo s testem opalováků, taky jsem měla loni dva různý testy, jedno dtest, druhý nevím co a v jednom byl daylong vítěz a v druhým absolutní propadák
Proste v pripade kocarku je to hovadina. U autosedacek to neni.Tam to jde videt.Tam propadnou i ty opravdu drahe.Ale u kocarku me nepresvedci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já myslím, že to je tím, že na dětské výrobky jsou dané „předpisy“ - hlavně co se týká různých „mezer“ mezi konstrukcemi - viz třeba testy odrážedel, tam se to taky řeší. Takže oni musí ty kočárky posuzovat i z tohoto hlediska - proto ty tři propadly - Frikon, Liberta a Patron. Je to důležité kritérium, které nesplnují, takže i když jsou normálně funkční, tak jim tahle část hodnocení kazí průměr, tak prostě zůstaly poslední.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@acimedaca Tak to je přesný, přesně takhle jsem to pochopila i já… podle mě to není reklama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit