Časopis dTest
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@chipsa jo? kde?
z logiky věci mi připadá, že časopis, který se zabývá nekalými obchodními praktikami, si nějaké lumpárny prostě nedovolí kvůli pověsti, ale ráda se poučím.
dTest berem v práci, ještě jsme ho teda neodhlašovali.
je možné, že by chtěli zaplatit čísla, co pošou při čekání na prodloužení, což mi přijde celkem normální ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No zadávala jsem si objednávku na časopisy. Dnes mě volalo tohle číslo 0296508368. Po čtení diskuzí se mě podařilo zjistit, že v tom má prsty DTest. Asi předají kontakty dál, či co a potom vám vyvolávají šmejdi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme dTest dlouho a bez problémů. Hodně ho využíváme, databáze výsledků všech testů je fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fiiiha píše:
Máme dTest dlouho a bez problémů. Hodně ho využíváme, databáze výsledků všech testů je fajn.
Mě spíš zarazily ty diskuze nadávajících občanů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
Mě spíš zarazily ty diskuze nadávajících občanů
No já jsem z okolí žádné negativní reakce neměla, na ty diskuse jsem nenarazila. Je fakt, že jsem po tom ani nepátrala, ale žádné potíže či nepříjemnosti nemáme. Naopak zkušenosti dobré, využijeme občas i poradnu pro předplatitele… Jsme spokojení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa
Mne treba poslali nedavno na email fakturu, ze dekuji za objednani a at koukam zaplatit. Ja si nic neobjednala, tak nevim zda omyl.
Jinak jsem cetla nebo videla v TV, ze si lide stezovali na nestranost, ptz nekdy pred mesicem nabizeli odberatelum nejakou elektrinu, ze je nejlepsi myslim.
Příspěvek upraven 19.02.16 v 18:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzu224
Email mohl být podvodný, jenom se za dtestu vydávat. A s těmi energiemi, nabídli lidem hromadnou změnu, a poté vyjednávali s dodavateli nejlepší podmínky. Je jasné, že vítěz je jeden, zúčastnit se mohl každý dodavatel, a nabídnout podmínky… Nicméně nikdo z těch, co projevili zájem, energie měnit nemusí. Za mě je fajn, že se do toho pustili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fiiiha
Hele nevim, ja dTest nechci. Jen pisu co jsem zaznamenala za posledni mesic. A vim, ze ta elektrina se nekterym lidem nelibila, ze pak neveri nestranosti, ale vic jsem to nezkoumala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzu224 jasně
. Jenom jsem napsala i druhou část věci, reportáž v TV byla hodně jednostranná. Pro potenciální zájemce
. Ale dtest k tomu napsal svůj postoj, každý si to přebere po svém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
No zadávala jsem si objednávku na časopisy. Dnes mě volalo tohle číslo 0296508368. Po čtení diskuzí se mě podařilo zjistit, že v tom má prsty DTest. Asi předají kontakty dál, či co a potom vám vyvolávají šmejdi.
A mohla bys odkázat na nějakou konkrétní diskusi, prosím? Případně o popis, jak jsi to zjistila?
On dTest celkem štve dost prodejců, šmejdů zejména, může jít i o snahu ho poškodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
Mě spíš zarazily ty diskuze nadávajících občanů
tak na ně hoď odkaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš píše:
A mohla bys odkázat na nějakou konkrétní diskusi, prosím? Případně o popis, jak jsi to zjistila?
On dTest celkem štve dost prodejců, šmejdů zejména, může jít i o snahu ho poškodit.
O problemy s predplatnym nevim ale dTest rozhodne neni svaty co se testovani tyka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dianela možná se vám zdá, že se opakuji, ale: něco konkrétního?
Výrobci, jejichž výrobky propadly, se celkem pochopitelně brání. Někteří myslím i hrozili žalobami. Vyhrál někdo proti dTestu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit