Časopis Enigma - čtete?

485
19.2.11 17:58

Časopis Enigma - čtete?

Ahojky holky.Už delší dobu mám v oblibě časopis Enigma.Je zaměřený na vše tajemné, různé nevysvětlitelné zádady a to já mám moc ráda. :-)
Nemůžu se vždycky dočkat až vyjde nové číslo.
Je na tom někdo podobně??A jaké téma vás zaujalo??
Mně se tam teď líbí seriál o strašidelných domech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
19.2.11 18:32

Ahojky u nás čte chlap, mě se to líbí, pár věcí mám přečtených, ale nemám na to čas. Myslím, že to je docela dobrý časopis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
19.2.11 18:41

Taky pravidelně kupujeme Enigmu. Uvažuji o předplatném. Ještě máme předplacenou Epochu. Taky moc dobrý časopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.2.11 18:52

Ahoj Demi.Tak u nas ji kupuje tata.Nestihl jen prvni cislo, ale od druheho vydani mame vsechny dily. Musim rict, ze jsem taky propadla vasni tajemna a nevysvetlitelnych jevu, ikdyz uz dlouho predtim, protoze tatka se o tyhle veci zajima, tak mame spoustu knizek o techto jevech. Jinak hltam absolutne vsechno a casopis mam vzdycky precteny od A az do Z. Nejvic me asi zaujaly clanky o iluminatech a svobodnych zednarich (z min.cisel).Ted bohuzel nemam moznost cist, protoze ziju v Anglii, ale az prijedu zpet do Cech, tak to shltnu jednim dechem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
19.2.11 19:41

Holky díky za odpovědi, taky uvažuju o předplatném.Čtu po nocích když dítko usne.Ve čtvrtek jsem koupila nové číslo tak se těším jak si počtu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.2.11 19:43

Hele to není špatný nápad, kdybych to dala chlapovi k narozkám, bude mít v květnu :think: No já ani po nocích, to mám zase svoje, ale myslím, že za tenhle časopis to nejsou vyhozené prachy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
19.2.11 19:45

taky čtu Enigmu, včetně speciálů :-) :palec:
je to můj oblíbený časák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
19.2.11 19:46
kozisek píše:
Hele to není špatný nápad, kdybych to dala chlapovi k narozkám, bude mít v květnu :think: No já ani po nocích, to mám zase svoje, ale myslím, že za tenhle časopis to nejsou vyhozené prachy :palec:

Já myslím, že je to výbornej dárek.Taky už jsem naznačila, že bych to předplatné ráda k narozkám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
19.2.11 19:55
Deminka píše:
Ahojky holky.Už delší dobu mám v oblibě časopis Enigma.Je zaměřený na vše tajemné, různé nevysvětlitelné zádady a to já mám moc ráda. :-)

Jé tak to jsem ráda,že jsem sem nakoukla páč vůbec netuším,že tenhle časops o tomhle tématu,který mimochodem mě velmi zajímá :mrgreen: ,se prodává sem ho úplně přehlídla :oops:

• Citovat
  • Upravit
485
19.2.11 21:00
christy píše:
Deminka píše:
Jé tak to jsem ráda,že jsem sem nakoukla páč vůbec netuším,že tenhle časops o tomhle tématu,který mimochodem mě velmi zajímá :mrgreen: ,se prodává sem ho úplně přehlídla :oops:

To mně těší a vřele doporučuju. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
19.2.11 21:33
Deminka píše:
christy píše:
Deminka píše:
Jé tak to jsem ráda,že jsem sem nakoukla páč vůbec netuším,že tenhle časops o tomhle tématu,který mimochodem mě velmi zajímá :mrgreen: ,se prodává sem ho úplně přehlídla :oops:

Jj hned v pondělí si ho půjdu koupit :mrgreen: A to je měsíčník nebo…?

• Citovat
  • Upravit
485
19.2.11 21:39
christy píše:
Deminka píše:
christy píše:
Deminka píše:
Jj hned v pondělí si ho půjdu koupit :mrgreen: A to je měsíčník nebo…?

Ano, je to měsíčník.Tento týden vyšlo už březnové číslo.Stojí 49 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
19.2.11 21:46
Deminka píše:
christy píše:
Deminka píše:
christy píše:
Deminka píše:
Jj hned v pondělí si ho půjdu koupit :mrgreen: A to je měsíčník nebo…?
Ano, je to měsíčník.Tento týden vyšlo už březnové číslo.Stojí 49 Kč.

Tak dííky :mavam:už se těším jak si počtu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9511
20.2.11 08:24

Čteme od prvního čísla. Něco se tam musí brát s rezervou, něco je fakt dost zajímavý.
Teda obdivuju to číst po nocích :-o to bych nedala. Některý články jsou tam strašidelný.
O takové věci se zajímám od dětství :wink:
Teď mě v minulém čísle strašně zaujal článek o vesmírném programu USA x Rusko X Čína lety na měsíc, že to vlastně ani tak být nemuselo. Jak nás pěkně vodí za nos, jak malý fakany :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
20.2.11 15:14
PeBa píše: Čteme od prvního čísla. Něco se tam musí brát s rezervou, něco je fakt dost zajímavý.
Teda obdivuju to číst po nocích :-o to bych nedala. Některý články jsou tam strašidelný.
O takové věci se zajímám od dětství :wink:
Teď mě v minulém čísle strašně zaujal článek o vesmírném programu USA x Rusko X Čína lety na měsíc, že to vlastně ani tak být nemuselo. Jak nás pěkně vodí za nos, jak malý fakany :evil:

Souhlasím, že tam někdy udělaj záhadu ze všeho. :-D
Nicméně spousta článků je fakt zajímavejch a je pravda, že se pak někdy hodně bojím.
Nedávno jsem tam četla o vyvolávání duchů a vtom jsem slyšela takový bouchání, ozvalo se to třikrát a slyšel to i můj chlap, kterej vůbec nevěděl co čtu.
Tak ve mně pěkně hrklo a šla jsem radši rychle spát. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí