Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky.Už delší dobu mám v oblibě časopis Enigma.Je zaměřený na vše tajemné, různé nevysvětlitelné zádady a to já mám moc ráda. ![]()
Nemůžu se vždycky dočkat až vyjde nové číslo.
Je na tom někdo podobně??A jaké téma vás zaujalo??
Mně se tam teď líbí seriál o strašidelných domech.
Ahojky u nás čte chlap, mě se to líbí, pár věcí mám přečtených, ale nemám na to čas. Myslím, že to je docela dobrý časopis ![]()
Taky pravidelně kupujeme Enigmu. Uvažuji o předplatném. Ještě máme předplacenou Epochu. Taky moc dobrý časopis.
Ahoj Demi.Tak u nas ji kupuje tata.Nestihl jen prvni cislo, ale od druheho vydani mame vsechny dily. Musim rict, ze jsem taky propadla vasni tajemna a nevysvetlitelnych jevu, ikdyz uz dlouho predtim, protoze tatka se o tyhle veci zajima, tak mame spoustu knizek o techto jevech. Jinak hltam absolutne vsechno a casopis mam vzdycky precteny od A az do Z. Nejvic me asi zaujaly clanky o iluminatech a svobodnych zednarich (z min.cisel).Ted bohuzel nemam moznost cist, protoze ziju v Anglii, ale az prijedu zpet do Cech, tak to shltnu jednim dechem ![]()
Holky díky za odpovědi, taky uvažuju o předplatném.Čtu po nocích když dítko usne.Ve čtvrtek jsem koupila nové číslo tak se těším jak si počtu. ![]()
Hele to není špatný nápad, kdybych to dala chlapovi k narozkám, bude mít v květnu
No já ani po nocích, to mám zase svoje, ale myslím, že za tenhle časopis to nejsou vyhozené prachy ![]()
kozisek píše:
Hele to není špatný nápad, kdybych to dala chlapovi k narozkám, bude mít v květnuNo já ani po nocích, to mám zase svoje, ale myslím, že za tenhle časopis to nejsou vyhozené prachy
Já myslím, že je to výbornej dárek.Taky už jsem naznačila, že bych to předplatné ráda k narozkám. ![]()
Deminka píše:
Ahojky holky.Už delší dobu mám v oblibě časopis Enigma.Je zaměřený na vše tajemné, různé nevysvětlitelné zádady a to já mám moc ráda.
Mně se tam teď líbí seriál o strašidelných domech.
Jé tak to jsem ráda,že jsem sem nakoukla páč vůbec netuším,že tenhle časops o tomhle tématu,který mimochodem mě velmi zajímá
,se prodává sem ho úplně přehlídla ![]()
christy píše:Deminka píše:Jé tak to jsem ráda,že jsem sem nakoukla páč vůbec netuším,že tenhle časops o tomhle tématu,který mimochodem mě velmi zajímá
Ahojky holky.Už delší dobu mám v oblibě časopis Enigma.Je zaměřený na vše tajemné, různé nevysvětlitelné zádady a to já mám moc ráda.
Mně se tam teď líbí seriál o strašidelných domech.,se prodává sem ho úplně přehlídla
To mně těší a vřele doporučuju. ![]()
Deminka píše:christy píše:To mně těší a vřele doporučuju.Deminka píše:Jé tak to jsem ráda,že jsem sem nakoukla páč vůbec netuším,že tenhle časops o tomhle tématu,který mimochodem mě velmi zajímá
Mně se tam teď líbí seriál o strašidelných domech.,se prodává sem ho úplně přehlídla
Jj hned v pondělí si ho půjdu koupit
A to je měsíčník nebo…?
christy píše:Deminka píše:Jj hned v pondělí si ho půjdu koupitchristy píše:To mně těší a vřele doporučuju.Deminka píše:Jé tak to jsem ráda,že jsem sem nakoukla páč vůbec netuším,že tenhle časops o tomhle tématu,který mimochodem mě velmi zajímá
A to je měsíčník nebo…?
Ano, je to měsíčník.Tento týden vyšlo už březnové číslo.Stojí 49 Kč.
Deminka píše:christy píše:Ano, je to měsíčník.Tento týden vyšlo už březnové číslo.Stojí 49 Kč.Deminka píše:Jj hned v pondělí si ho půjdu koupitchristy píše:To mně těší a vřele doporučuju.Deminka píše:Jé tak to jsem ráda,že jsem sem nakoukla páč vůbec netuším,že tenhle časops o tomhle tématu,který mimochodem mě velmi zajímá
A to je měsíčník nebo…?
Tak dííky
už se těším jak si počtu ![]()
Čteme od prvního čísla. Něco se tam musí brát s rezervou, něco je fakt dost zajímavý.
Teda obdivuju to číst po nocích
to bych nedala. Některý články jsou tam strašidelný.
O takové věci se zajímám od dětství ![]()
Teď mě v minulém čísle strašně zaujal článek o vesmírném programu USA x Rusko X Čína lety na měsíc, že to vlastně ani tak být nemuselo. Jak nás pěkně vodí za nos, jak malý fakany ![]()
PeBa píše: Čteme od prvního čísla. Něco se tam musí brát s rezervou, něco je fakt dost zajímavý.
Teda obdivuju to číst po nocíchto bych nedala. Některý články jsou tam strašidelný.
O takové věci se zajímám od dětství
Teď mě v minulém čísle strašně zaujal článek o vesmírném programu USA x Rusko X Čína lety na měsíc, že to vlastně ani tak být nemuselo. Jak nás pěkně vodí za nos, jak malý fakany
Souhlasím, že tam někdy udělaj záhadu ze všeho. ![]()
Nicméně spousta článků je fakt zajímavejch a je pravda, že se pak někdy hodně bojím.
Nedávno jsem tam četla o vyvolávání duchů a vtom jsem slyšela takový bouchání, ozvalo se to třikrát a slyšel to i můj chlap, kterej vůbec nevěděl co čtu.
Tak ve mně pěkně hrklo a šla jsem radši rychle spát. ![]()