Častá bolest bříška před usnutím u 3,5leté dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11620
27.4.15 20:50

Častá bolest bříška před usnutím

Ahoj, moje starší dcerka (3,5 roku) si často večer před usnutím stěžuje, že ji bolí bříško. Většinou je to zřejmě plynatost a za chvilku řekne, že už ji to nebolí. Přes den si stěžuje opravdu zřídka, zpravidla je to opravdu až večer v posteli. Po chvíli usne a spí bez problému až do rána.
Mají to takhle i jiné děti, nebo jen to naše? Předpokládám, že jí nic není, ale dneska i plakala trošku, tak jsem trochu z toho nervozní.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
322
27.4.15 20:57

Ahojky. Kdyz pises, ze pak bez problemu usne, tak si to mozna jen vymysli a chce trochu pozornosti. Kdyz by ji opravdu holelo, tak by se ji preci spatne usinalo. Jestli mas podezreni, ze je to opravdu nadymani a je pravidelne takhle vecer, tak ji muzes zkusit davat espumizanky. Jsou setrne, tak bud pomuzou, nebo si vymysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.4.15 21:03

@Petra1606 Možná se jí nechce jít spát, já se s ní před usnutím mazlím, ležím s ní než usne, takže pozornost má. Ten Espumisan je dobrý nápad, kdyby si zas někdy stěžovala víc, zkusím to. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
27.4.15 22:39

Pamatuju si ze jako dite jsem mivala bolesti bricha. Po namazani takovou tou draci masti to bylo pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.4.15 23:06

@Ariel0 Myslíš větrovou nějakou? Že bych koupila Pupíka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
27.4.15 23:22

Jo tahle byla takova mala voskove konzistence jestli si to nekdo pamatuje ale myslim ze by byla vhodna kterakoli vetrova. Pred spinkanim tim jemne promasirovat brisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.4.15 23:30

@Ariel0 Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
28.4.15 00:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
28.4.15 05:49

Zkusila bych testy na parazity. Dr říkala, že při „červících“ bolí často bříško večer/ v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
28.4.15 08:54

Dcera každý večer říkala, že jí bolí ucho, dost na ně trpí. Já už jsem nevěděla, jestli je to pravda nebo ne. Tak jsem se s ní domluvila, že bude 2krát týdně spávat s náma v ložnici a od té doby, žádné večerní bolesti uší, jen odpočítává dny, kdy bude moct spát v ložnici, časem to upravíme na 1krát týdně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí