Časté nemoci u dcery

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.6.19 09:17

@chaela Tak to chválím, že jsi taková šikula :) Já ne tedy že bych se nudila, práce je až až, vaření, žehlení, praní atd., ale zoufale postrádám pohyb. Měla jsem chodit na rehabilitace, plánovala jsem i plavání, protože mě fakt bolí záda jak čert. Na rehabce jsem byla jednou a prý že by to chtělo 2× týdně - ha ha - od té doby jsem nebyla ani jednou. :zed: S dcerou jsem přibrala slabých 10 kilo a i tak se mi částečně zbortila páteř. Teď je to opravdu něco. Mám teda skoliozu a šrouby v páteři :-/ Před prvním těhotenstvím jsem aktivně sportovala a teď před otěhotněním jsem se taky dost hýbala. Nečekala jsem, že ve 26 letech budu takto nepoužitelná.
Kombuchu jsme měli vloni na doporučení známé, ale nějak nám nesedla. Možná to byla shoda okolností, ale malá se tehdy dost osypala a manžel měl zas nějaké střevní potíže…Možná jí ještě dáme šanci. Aloe jsem kdysi užívala já na imunitu, pro dceru ho můžu také zkusit. :) Když má teď průjem a zvrací, tak asi raději ne. Nebo ano?
Laktobacily bereme obě. Dcera dětský Biopron, já od Terezie s hlívou - 1 až 2 kapsle denně. Bereme to obě s přestávkami od minulého léta. Já na zažívací obtíže moc netrpím a nikdy jsem netrpěla (pouze občas chytím ty infekční, co má dcera, ale v mírnější verzi), efekt na imunitu tam až tak nevidím.
Je pravda, že jak dcera, tak já máme potravinové alergie a já i celiakii, takže imunita fakt na nic :-/ Uvažovala jsem před těhotenstvím i o transplantaci střevní mikroflóry ;) Jen najít dárce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.19 14:54

Otužuješ dcerku pravidelně (např. každý večer sprcha trošku chladnější vodou)? Nejí žádný přidaný cukr? Strávíte průměrně denně alespoň 4-5 hodin venku? Spí dcerka dostatečně?
Pokud všechno z toho ano, určitě bych se obrátila na lékaře a nechala udělat podrobná krevní vyšetření, imunitní vyšetření a další, které lékař doporučí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA