Častá rýma - už nevím, co s tím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2390
10.4.13 09:09

Častá rýma- už nevim co s tím

Máme problém s rýmou. Trvá průměrně 2 týdny, k tomu se přidává kašel a běžně si stěžuje na ucho. Když už jí z toho dostanu, do týdne se v tom plácá znova. A to nechodí bosa, ani na lehko. :-( Řešit to s imunologem, nebo je to běžné? Vždy tím nakazí i mladší dceru a ta to protrpí hůř :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1113
10.4.13 09:14

Kisi juj úplně stejný problém. od záři ani jeden den bez rýmy bez večerního zvracení. zvrací 2 krát týdně je zahleněná. je jí 6 let. kolikrát jsem chtěla lázně nedala teď za 14 dní jdeme na vytržení mandlí a nevím zda nás vemou. když je nemocná do školy chodí, ale je to pro ni utrpení furt s rýmou zelenou. dnešní doba je hnusná. nejhorší nevím co dělat z dětskou zda ji mám změnit a jít k jiné nevím zda by my na honem dala nová lékařka lázně nevím si rady jsem zoufalá. teď ji bude 7 roků a moje dětská no to předtím nebyl problém lázně teď už s ní nemohu už je to bez doprovodu. do toho mám prcka to mě nezajímá chci jet i s ní i s malým nechám ji samotnou. ale je to k zoufání. vím čim si procházíš a ta bezmoc!!!a ouško máme každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
10.4.13 09:16

Ahojky no naše malá byla před 14 dny taky nemocná, kašel a rýmu - dostala ATB. Potom to bylo týden v pohodě a od včera už zase odsáváme rýmu. Přitom venku jsme byli jen na chvíli a tak nevím co s tím. Malé je 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
10.4.13 09:17

Máme to samé, už to neřeším a doufám, že z toho vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
10.4.13 09:18

Další problém nechce jíst hubne. přijdou za dětskou ať ji udělá krev tedy šel manžel a ona na co krev vždyť není hubená má 120 24váží no vydím to jinač tak ji vzala a samozřejmě vysokou sedimentaci v krvi nechala to být tak jsme šli za známým plicařem bez známým to je nezkutečné v dnešní době měla pneumonii na plicích docela dobrý měsíc antibiotika jeli jsme po tom v únoru na hory byla z hor 14 dní bez rýmy ale teď je to hrůza. ale podotýkám na horách zvracela každý večer změna vzduchu myslela jsem že ji to plíce roztrhá. je my dobreku. a malej samozřejmě vše chytá od ní. i chudinka měl neštovice 2 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
10.4.13 09:21

Ahoj, naše měla-má něco podobného, 2-3 týdny klid, týden rýma. Je potřeba prolévat a prolévat noc - třeba Vincentkou, mořskou vodou a odsávat. Dostali jsme i nějaké speciální. Brala jí výtěr z krku, ale ten byl OK. Doktorka říkala, že je zahleněná a jednou za čas se jí spustí, tak je potřeba rozpouštět hleny a hodně prolévat. Teď má zase rýmu, ale i já, tak to bude spíš počasím.
Imunoglukan nám taky doporučila, koupila jsme ho, ale ještě nenasadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
10.4.13 09:29

@janina2222 Chudák brouček malej :-(
@luci.hor Jako už mě napadlo že může mít i celoroční rýmu, to by měla po mém tátovi
@atenai Já to asi budu muset řešit, protože ta mladší to chytá taky, ale i s teplotama a dušením :-(
@avm3 Tak malá smrká sama, kapeme pořád kapky, chodíme často ven - v paneláku je suchej vzduch! :-/ - A stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.4.13 10:15

Ahoj my máme to samé :( Už přes měsíc, začalo to zápalem plic bral ATB, u DR jsme každej tejden :( Nález ma čistý, ale pořád pokašlává, teploty a rýmu nemá, je ten kašel :(
Ven chodíme na ty dvě hodky aspon, je mu 10měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
10.4.13 10:18

@kissi, znám :twisted: Syn po MMR-ce měl přesně tohle s tím, že mu se skoro vždy rozjel zánět středouší :,(. Po nějáké době jsem se naučila zánětu uší přerdcházet…Minulý rok jsme byli na odstranění nosní mandle a co se týče uší dost to pomohlo, rýmy má pořád (jediné co mu zabere jsou ATB kapky :roll: ), chodí do 1. třídy a doma ho pořád nechávat nemůžu :nevim:…Dcera to pravidelně chytne od něj, ale průběh je rychlý a z rýmy se dostane bez medikamentu (většinou do 4. dnů - na zelenou rýmu nedošlo nikdy)… :nevim:…Jak ti poradit netuším, snad jen přírodní vitamíny (co dávám Rakytník, Echinaceu, Pangamin a D-čko, tak je to lepší :dance::mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
10.4.13 10:24

No, mam ve skolce jednoho takoveho experta s celorocni rymou - krasnou zelenou. Nove prichozi deti se od nej vzdycky nakazi i mne trvalo nastaveni moji odolnosti 1 skolni rok a tahala jsem to i klukum domu.
Druhemu chlapeckovi ze skolky pomohlo, ze byl na vytrzeni mandli.
U mych kluku mi hodne zabira nosni sprej sterimar s medi, jinak jim kazdy vecer vystrikavam nos vincentkou.
A do te doby, nez se mi mladsi naucil poradne smrkat, mel ucho pichane 2 x behem 1,5 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
10.4.13 15:43

Ahoj, taky řešíme u dva a půl leté dcery kašel, rýmu (pěkně hustou, žlutozelenou) a to i přesto, že dobrala ATb, Pamycom. Už z toho začínám být pěkně zoufalá, páč chuděra z toho večer špatně spí, jak nemůže dýchat, kašle, chrupe a přes den ji to nadavuje (jak ji hleny stékají do krku). Chjóóó, už chci sluníčko, snad bude líp :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí