Častá stolička při zavedení příkrmů

363
20.2.09 23:02

Častá stolička při zavedení příkrmů

Ahoj holky,
chtěla bych se Vás zeptat, zda je normální, že malej je i 4-5× / no možná i 6× / denně pokaděný po zavedení příkrmů. Začali jsme mrkví, brokolicí a květákem. Jinak mu dávám 2 dávky denně mateřského mléka a 3-4× Nutrilon Ha.
děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
21.2.09 00:19

Ahojky, no ja musim rict, ze jsem taky zirala jak Kristynka kaka po prikrmech. Byli jsme zvykli na 1× denne a jak jsme zacali prikrmovat, tak kaka 3-4× denne 8O . Byla jsem z toho trochu nervozni, ale i pediatr mi rikal, ze je to normalni. Zrejme i strivka pracuji tak trochu jinak. Sledovala jsem jak pribira a kdyz jsem videla, ze vsechno je OK, prestala jsem se desit :)

• Citovat
  • Upravit
6545
21.2.09 07:38

od zavedení příkrmů mi malá taky kadí víckrát. Ustálilo se to cca na 2-3×, ale občas (jako v týdnu) i 6×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
21.2.09 09:26

Malej je jenak spokojenej. Nepláče, pěkně spinká. Jen to kadění mi přišlo častý. Jak nemíval opruzenou prdelku, tak i po zavedení příkrmů a častém kakání ji má červenou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
21.2.09 09:32

ten zadeček - bu´d si to sedne, až si na s travu zvykne, nebo mu něco nesedlo (nám třeba na zácpu pomáhá řepa, ale současně se jí po ní zrudne zadek dost…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
21.2.09 10:23

Ahoj, naše dítko kajdí po příkrmech pořát jednou nebo dvakrát za den. Je toho ale úctyhodné množství. Holky, prosím vás, a jak ty hovínka vypadají? Náš prcek kajdí přesně to, co do něj nacpu, ani to moc nesmrdí , stejné množství co snědl… Co myslíte, není to špatné trávení? Říkám si, jestli z toho příkrmu vůbec něco využije. Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
21.2.09 13:08

teredes, neboj, to telicko si nejdriv musi zvyknout na jinou stravu. nam se stava obcasi ted v roce, ze vplince najdu kousky mrkve, kukurici a tak…ze zacatku to vypadalo jak jen obed procpany ditetem na druhou stranu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
21.2.09 20:47

Anetosko , Domca kakal skoro po kazdem kojeni az do 7 mesicu, kdy jsem zacala prikrmovat, ted je to tak 3× denne, nekdy i 4× (dnes jen 2× :wink: ). Ja se na to ptala ted na kontrole doktorky a dokonce na nasi diskuzi jsem delala anketku, taky jsem se bala… :roll: Dr. rikala, ze to tak nekdy proste je, je fakt, ze mi rekla, ze davam moc ovoce (misto nej ted ma odpoledni svacu zase mliko, protoze nesmi jogurty) a taky ze mam davat mene kouskovitou stravu, ze nekdy ty streva moc pracuji kvuli tomu 8O

Teredes , jojo, taky to ma barevny podle toho, co snedl, nejhorsi je to po boruvkach 8) Vetsinou je to takova polotuha barevna „placka“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
22.2.09 00:17

Tak uz nejsem anonymni :)

Jak jsem rikala, Kristy taky ma stolicku cca 3× denne a taky tam casto vidim treba cely hrasek 8O a kolikrat si rikam, jestli si z toho vubec neco vezme…To kakani smrdi a vypada skoro jako to jidlo, ktere snedla, no…nic moc :roll: Uz jsem si na to tak nejak zvykla, ale porad doufam, ze se ta frekvence zmeni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
22.2.09 08:41
hypnoza píše:
Tak uz nejsem anonymni :)Jak jsem rikala, Kristy taky ma stolicku cca 3× denne a taky tam casto vidim treba cely hrasek 8O a kolikrat si rikam, jestli si z toho vubec neco vezme…To kakani smrdi a vypada skoro jako to jidlo, ktere snedla, no…nic moc :roll: Uz jsem si na to tak nejak zvykla, ale porad doufam, ze se ta frekvence zmeni :oops:

je pořád lepší 3× denně, než aby je trápila zácpa. Hledej na tom pozitiva:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí