Častá stolička při zavedení příkrmů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Častá stolička při zavedení příkrmů
Ahoj holky,
chtěla bych se Vás zeptat, zda je normální, že malej je i 4-5× / no možná i 6× / denně pokaděný po zavedení příkrmů. Začali jsme mrkví, brokolicí a květákem. Jinak mu dávám 2 dávky denně mateřského mléka a 3-4× Nutrilon Ha.
děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, no ja musim rict, ze jsem taky zirala jak Kristynka kaka po prikrmech. Byli jsme zvykli na 1× denne a jak jsme zacali prikrmovat, tak kaka 3-4× denne
. Byla jsem z toho trochu nervozni, ale i pediatr mi rikal, ze je to normalni. Zrejme i strivka pracuji tak trochu jinak. Sledovala jsem jak pribira a kdyz jsem videla, ze vsechno je OK, prestala jsem se desit ![]()
- Citovat
- Upravit
od zavedení příkrmů mi malá taky kadí víckrát. Ustálilo se to cca na 2-3×, ale občas (jako v týdnu) i 6×.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej je jenak spokojenej. Nepláče, pěkně spinká. Jen to kadění mi přišlo častý. Jak nemíval opruzenou prdelku, tak i po zavedení příkrmů a častém kakání ji má červenou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ten zadeček - bu´d si to sedne, až si na s travu zvykne, nebo mu něco nesedlo (nám třeba na zácpu pomáhá řepa, ale současně se jí po ní zrudne zadek dost…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, naše dítko kajdí po příkrmech pořát jednou nebo dvakrát za den. Je toho ale úctyhodné množství. Holky, prosím vás, a jak ty hovínka vypadají? Náš prcek kajdí přesně to, co do něj nacpu, ani to moc nesmrdí , stejné množství co snědl… Co myslíte, není to špatné trávení? Říkám si, jestli z toho příkrmu vůbec něco využije. Jak to máte vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teredes, neboj, to telicko si nejdriv musi zvyknout na jinou stravu. nam se stava obcasi ted v roce, ze vplince najdu kousky mrkve, kukurici a tak…ze zacatku to vypadalo jak jen obed procpany ditetem na druhou stranu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anetosko , Domca kakal skoro po kazdem kojeni az do 7 mesicu, kdy jsem zacala prikrmovat, ted je to tak 3× denne, nekdy i 4× (dnes jen 2×
). Ja se na to ptala ted na kontrole doktorky a dokonce na nasi diskuzi jsem delala anketku, taky jsem se bala…
Dr. rikala, ze to tak nekdy proste je, je fakt, ze mi rekla, ze davam moc ovoce (misto nej ted ma odpoledni svacu zase mliko, protoze nesmi jogurty) a taky ze mam davat mene kouskovitou stravu, ze nekdy ty streva moc pracuji kvuli tomu ![]()
Teredes , jojo, taky to ma barevny podle toho, co snedl, nejhorsi je to po boruvkach
Vetsinou je to takova polotuha barevna „placka“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak uz nejsem anonymni ![]()
Jak jsem rikala, Kristy taky ma stolicku cca 3× denne a taky tam casto vidim treba cely hrasek
a kolikrat si rikam, jestli si z toho vubec neco vezme…To kakani smrdi a vypada skoro jako to jidlo, ktere snedla, no…nic moc
Uz jsem si na to tak nejak zvykla, ale porad doufam, ze se ta frekvence zmeni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hypnoza píše:
Tak uz nejsem anonymniJak jsem rikala, Kristy taky ma stolicku cca 3× denne a taky tam casto vidim treba cely hrasek
a kolikrat si rikam, jestli si z toho vubec neco vezme…To kakani smrdi a vypada skoro jako to jidlo, ktere snedla, no…nic moc
Uz jsem si na to tak nejak zvykla, ale porad doufam, ze se ta frekvence zmeni
je pořád lepší 3× denně, než aby je trápila zácpa. Hledej na tom pozitiva:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit