Časté močení a bolest prsou

Anonymní
24.12.10 11:42

časté močení a bolest prsou

Dobrý den,mám následující problém. Od včera chodím hrozně často na záchod na malou a k tomu se přidala bolest prsou. Nikdy mě prsa neboleli ani před ani během ms, tak mě to docela překvapilo a samozřejmě mě napadlo těhotenství ale nevím jak moc je to pravděpodobné. Poslední ms byla 3.12. a cyklus mám nepravidelná jednou je to 26 dnů potom zas 32 a někdy to nedostanu vůbec až po ijekci. Nevím co by to časté močení mohlo znamenat zánět to asi nebude protože mě to nebolí a ani nepálí. Napadla mě taky cukrovka:( nebo by to mohly být těhu příznaky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
24.12.10 11:57

Ahoj,tak ja jsem mela pred 2 rokama posledni ms 4.12 a touhle dobou uz jsem byla tehotna,ale nevedela jsem o tom,ani by me to nenapadlo :) Ale 5.ledna uz byly na testiku dve carky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.12.10 12:06

Já měla příznaky již týden po ovulaci. Přesně čím to začalo bylo časté chození na záchod (včetně nocí, kdy jsem šla třeba i 3 až 4krát) a bolest a citlivost bradavek. Takže ano, může to být těhotenství stejně třeba jako cokoliv jiného včetně vsugerace. Nejlepší a nejjednodušší je si udělat těhu test, ať víš na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
24.12.10 12:32

Takhle mi přesně těhu taky začalo.. lítání na záchod včetně večera. Prsa velice citlivá :mrgreen: nějak jsem si to nepřipouštěla, ale podle testíku bylo jasno :lol: tak zkus test a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4296
24.12.10 18:42

Ahoj, tak to jsme na tom úplně stejně :) poslední ms jsem měla 4.12. a dneska jsem 6 dní od ovulace a už dva dny chodím častěji na záchod a pobolívaj mě prsa, nejvíc když mám podporsenku. Dostat bych to měla přesně na silvestra, tak nevím jestli mám nějak zkusit testík :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.10 20:03

Pokud toužíš po těhotenství, tak tě asi nepotěším. Stačí abych byla trochu méně oblečená a chodím na záchod každou půl hodinu. Normálně nevydržím víc jak 2 hodiny a už hledám wc. Bolesti prsou mám právě během ms, ale protože se menstruaci snažím vyhýbat, tak je to v pohodě, ale když už ji mám tak občas mám pocit, že mi snad prsa prasknou.
Ohledně cukrovky je nejlepší „vygooglit“ info a zajít za doktorkou. Já protože piji tekutiny hodně, a proto chodím často na wc, jsem o cukrovce uvažovala, ale žádné jiné příznaky mi nic nenaznačují, takže jsem v klidu. Kdybych měla jakékoliv pochybnosti, tak si radši dojdu za doktorkou. Já jsem ale v pořádku, jen hodně piju a proto pořád lítám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29436
25.12.10 11:41
Kikullka píše:
Ahoj, tak to jsme na tom úplně stejně :) poslední ms jsem měla 4.12. a dneska jsem 6 dní od ovulace a už dva dny chodím častěji na záchod a pobolívaj mě prsa, nejvíc když mám podporsenku. Dostat bych to měla přesně na silvestra, tak nevím jestli mám nějak zkusit testík :nevim:

S testem ještě počkej, je hodně brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4296
26.12.10 22:36
gabi.design píše:
Kikullka píše:
Ahoj, tak to jsme na tom úplně stejně :) poslední ms jsem měla 4.12. a dneska jsem 6 dní od ovulace a už dva dny chodím častěji na záchod a pobolívaj mě prsa, nejvíc když mám podporsenku. Dostat bych to měla přesně na silvestra, tak nevím jestli mám nějak zkusit testík :nevim:

Počkám, ale jsem netrpělivá :zed: mám pocit, že mám každým dnem větší prsa a tvrdší bříško, tak snad to nebude očekávanou ms, protože takový příznaky jsem nikdy neměla… A ve středu nás čeká stěhování, tak do tý doby bych testík chtěla zkusit, jestli by se už mohl ukázat aspoň duch :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4296
28.12.10 10:20
gabi.design píše:
Kikullka píše:

Gabi tak jsem nevydržela a zkusila jsem dneska ráno testík a je tam // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.12.10 10:41

Kikullko tak to moooooc gratuluju! :kytka: Skvělá zpráva! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4296
28.12.10 10:49
gabi.design píše:
Kikullko tak to moooooc gratuluju! :kytka: Skvělá zpráva! :-D

Děkuju :hug: pořád tomu nemůžu uvěřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.12.10 11:49
Kikullka píše:
gabi.design píše:
Kikullko tak to moooooc gratuluju! :kytka: Skvělá zpráva! :-D
Děkuju :hug: pořád tomu nemůžu uvěřit

To znám, já jsem tenkrát testovala o šesté ráno, ruce se mi klepaly, no děsné to bylo. A řvát jsem začala až v poledne, až mi to nějak teprve došlo, že jsem fakt těhotná. :mrgreen: Tak si to užívej, jsou to krásné pocity. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí