Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,tak ja jsem mela pred 2 rokama posledni ms 4.12 a touhle dobou uz jsem byla tehotna,ale nevedela jsem o tom,ani by me to nenapadlo
Ale 5.ledna uz byly na testiku dve carky ![]()
Já měla příznaky již týden po ovulaci. Přesně čím to začalo bylo časté chození na záchod (včetně nocí, kdy jsem šla třeba i 3 až 4krát) a bolest a citlivost bradavek. Takže ano, může to být těhotenství stejně třeba jako cokoliv jiného včetně vsugerace. Nejlepší a nejjednodušší je si udělat těhu test, ať víš na čem jsi.
Takhle mi přesně těhu taky začalo.. lítání na záchod včetně večera. Prsa velice citlivá
nějak jsem si to nepřipouštěla, ale podle testíku bylo jasno
tak zkus test a uvidíš ![]()
Ahoj, tak to jsme na tom úplně stejně
poslední ms jsem měla 4.12. a dneska jsem 6 dní od ovulace a už dva dny chodím častěji na záchod a pobolívaj mě prsa, nejvíc když mám podporsenku. Dostat bych to měla přesně na silvestra, tak nevím jestli mám nějak zkusit testík ![]()
Pokud toužíš po těhotenství, tak tě asi nepotěším. Stačí abych byla trochu méně oblečená a chodím na záchod každou půl hodinu. Normálně nevydržím víc jak 2 hodiny a už hledám wc. Bolesti prsou mám právě během ms, ale protože se menstruaci snažím vyhýbat, tak je to v pohodě, ale když už ji mám tak občas mám pocit, že mi snad prsa prasknou.
Ohledně cukrovky je nejlepší „vygooglit“ info a zajít za doktorkou. Já protože piji tekutiny hodně, a proto chodím často na wc, jsem o cukrovce uvažovala, ale žádné jiné příznaky mi nic nenaznačují, takže jsem v klidu. Kdybych měla jakékoliv pochybnosti, tak si radši dojdu za doktorkou. Já jsem ale v pořádku, jen hodně piju a proto pořád lítám ![]()
Kikullka píše:
Ahoj, tak to jsme na tom úplně stejněposlední ms jsem měla 4.12. a dneska jsem 6 dní od ovulace a už dva dny chodím častěji na záchod a pobolívaj mě prsa, nejvíc když mám podporsenku. Dostat bych to měla přesně na silvestra, tak nevím jestli mám nějak zkusit testík
S testem ještě počkej, je hodně brzy.
gabi.design píše:Kikullka píše:S testem ještě počkej, je hodně brzy.
Ahoj, tak to jsme na tom úplně stejněposlední ms jsem měla 4.12. a dneska jsem 6 dní od ovulace a už dva dny chodím častěji na záchod a pobolívaj mě prsa, nejvíc když mám podporsenku. Dostat bych to měla přesně na silvestra, tak nevím jestli mám nějak zkusit testík
Počkám, ale jsem netrpělivá
mám pocit, že mám každým dnem větší prsa a tvrdší bříško, tak snad to nebude očekávanou ms, protože takový příznaky jsem nikdy neměla… A ve středu nás čeká stěhování, tak do tý doby bych testík chtěla zkusit, jestli by se už mohl ukázat aspoň duch ![]()
gabi.design píše:Kikullka píše:S testem ještě počkej, je hodně brzy.
Gabi tak jsem nevydržela a zkusila jsem dneska ráno testík a je tam // ![]()
gabi.design píše:
Kikullko tak to moooooc gratuluju!Skvělá zpráva!
Děkuju
pořád tomu nemůžu uvěřit
Kikullka píše:gabi.design píše:Děkuju
Kikullko tak to moooooc gratuluju!Skvělá zpráva!
pořád tomu nemůžu uvěřit
To znám, já jsem tenkrát testovala o šesté ráno, ruce se mi klepaly, no děsné to bylo. A řvát jsem začala až v poledne, až mi to nějak teprve došlo, že jsem fakt těhotná.
Tak si to užívej, jsou to krásné pocity. ![]()
Dobrý den,mám následující problém. Od včera chodím hrozně často na záchod na malou a k tomu se přidala bolest prsou. Nikdy mě prsa neboleli ani před ani během ms, tak mě to docela překvapilo a samozřejmě mě napadlo těhotenství ale nevím jak moc je to pravděpodobné. Poslední ms byla 3.12. a cyklus mám nepravidelná jednou je to 26 dnů potom zas 32 a někdy to nedostanu vůbec až po ijekci. Nevím co by to časté močení mohlo znamenat zánět to asi nebude protože mě to nebolí a ani nepálí. Napadla mě taky cukrovka:( nebo by to mohly být těhu příznaky?