Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
,no napíšu ti muj příklad.Dva roky se mi nedaří otěhotnět,dvě IUI nezdařené.
Začla jsem pít bylinkový čaj Gravozen a manželovi vařila Don Joan.Po třech měsících přirozenou cestou se povedlo
.
Myslím že zrovna tak že správné bylinky mohou pomoci,nesprávné mohou ublížit nebo nesprávné dávkování.Co to je za Bylinky jestli se mužu zeptat?
Gábi 1 píše:
Ahoj,no napíšu ti muj příklad.Dva roky se mi nedaří otěhotnět,dvě IUI nezdařené.
Začla jsem pít bylinkový čaj Gravozen a manželovi vařila Don Joan.Po třech měsících přirozenou cestou se povedlo.Myslím že zrovna tak že správné bylinky mohou pomoci,nesprávné mohou ublížit nebo nesprávné dávkování.Co to je za Bylinky jestli se mužu zeptat?
http://www.jukl.cz/jatra/d-70457/
http://www.jukl.cz/…nky/d-70475/
pak hořčík, E, A, zinek …
…tak co vím je pro pány z bylinek kotvičník a MACA. Já bych toho dohromady moc nemíchala holka. Mohlo by to mít samozřejmě účinky víc na škodu než k užitku
ale jinak u mě jsou bylinky na prvním místě ![]()
PeBa píše: …tak co vím je pro pány z bylinek kotvičník a MACA. Já bych toho dohromady moc nemíchala holka. Mohlo by to mít samozřejmě účinky víc na škodu než k užitkuale jinak u mě jsou bylinky na prvním místě
to jsme zkoušeli taky a nic ![]()
PeBa píše: …jak dlouho, smím-li se optat?
Taky je dobrá změna stravy.
všechno jsme právě upravili a nic… docela dlouho jsme brali všechno ![]()
Za postovne daruji 2 lahvicky kotvicniku pozemniho,nam pomohl,tak uz neberem… Jen nam tu zabira misto v lekarnicce
Myslím ty vitamíny to je všechno v pořádku,ten druhý čaj také.Jeli problém pouze ve špatném spermiogramu doporučuju ten čaj Don Joan,je to Zentrichovo bylinářství .
Ještě jsem zapoměla napsat,všechny bylinky se musí užívat minimálně 3měsíce aby se mohl očekávat výsledek
Mužu se zeptat kde ten čajiček seženu take se snažime o miminko 4 měsice děkuji za odpověď s Pozdravem marsi
mrkla bych na to složení čaje, já ho teda na netu nemůžu nikde dohledat, jen píší, že je to aromatizovaný černý čaj - tak to se mi moc bylinné nezdá ![]()
Já bych pokračovala v kotvičníku a Macce 3-6měsíců pro mužskýho. A snažení při ovulaci - měřila bych bazální teplotu.
Osobně jsem otěhotněla po gynexu - to se dá kapat i mužskýmu. S tím zkušenost mám.
Ahoj holky ![]()
je to Zentrichovo bylinkářství.Objednávala jsem je v internet.obchodě-káva čaje bylinky-Slavičín.
Don Juan-zvyšuje mužské libido a tvorbu a životaschopnost spermií,složení-jahodí,sléz,celer,yzop,třezalka
Gravozen-směs podporující možnost otěhotnění a napomáhající k udržení plodu,složení-mateřídouška,hluchavka,chmel,měsíček,kontryhel,šalvěj,třezalka
Také bych nevěřila že mají takovou sílu,ale vidím na sobě,tři měsíce užívání.Já byla v pořádku,manžel měl špatný spermiogram.
chtěla jsem se zeptat, je možné že by negativně ovlivnili byliny od léčitele a vitamíny od léčitele SPG?