Bylinky a SPG

Anonymní
21.12.10 15:24

Bylinky a SPG

chtěla jsem se zeptat, je možné že by negativně ovlivnili byliny od léčitele a vitamíny od léčitele SPG?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6473
21.12.10 15:53

Ahoj :mavam: ,no napíšu ti muj příklad.Dva roky se mi nedaří otěhotnět,dvě IUI nezdařené.
Začla jsem pít bylinkový čaj Gravozen a manželovi vařila Don Joan.Po třech měsících přirozenou cestou se povedlo :andel: .

Myslím že zrovna tak že správné bylinky mohou pomoci,nesprávné mohou ublížit nebo nesprávné dávkování.Co to je za Bylinky jestli se mužu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 18:19
Gábi 1 píše:
Ahoj :mavam: ,no napíšu ti muj příklad.Dva roky se mi nedaří otěhotnět,dvě IUI nezdařené.
Začla jsem pít bylinkový čaj Gravozen a manželovi vařila Don Joan.Po třech měsících přirozenou cestou se povedlo :andel: .Myslím že zrovna tak že správné bylinky mohou pomoci,nesprávné mohou ublížit nebo nesprávné dávkování.Co to je za Bylinky jestli se mužu zeptat?

http://www.jukl.cz/jatra/d-70457/
http://www.jukl.cz/…nky/d-70475/
pak hořčík, E, A, zinek …

• Citovat
  • Upravit
9511
21.12.10 18:37

…tak co vím je pro pány z bylinek kotvičník a MACA. Já bych toho dohromady moc nemíchala holka. Mohlo by to mít samozřejmě účinky víc na škodu než k užitku :nevim: ale jinak u mě jsou bylinky na prvním místě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 18:53
PeBa píše: …tak co vím je pro pány z bylinek kotvičník a MACA. Já bych toho dohromady moc nemíchala holka. Mohlo by to mít samozřejmě účinky víc na škodu než k užitku :nevim: ale jinak u mě jsou bylinky na prvním místě :wink:

to jsme zkoušeli taky a nic :oops:

• Citovat
  • Upravit
9511
21.12.10 18:56

…jak dlouho, smím-li se optat?
Taky je dobrá změna stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 19:05
PeBa píše: …jak dlouho, smím-li se optat?
Taky je dobrá změna stravy.

všechno jsme právě upravili a nic… docela dlouho jsme brali všechno :oops:

• Citovat
  • Upravit
3905
21.12.10 19:10

Za postovne daruji 2 lahvicky kotvicniku pozemniho,nam pomohl,tak uz neberem… Jen nam tu zabira misto v lekarnicce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.12.10 19:20

Myslím ty vitamíny to je všechno v pořádku,ten druhý čaj také.Jeli problém pouze ve špatném spermiogramu doporučuju ten čaj Don Joan,je to Zentrichovo bylinářství .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.12.10 19:21

Ještě jsem zapoměla napsat,všechny bylinky se musí užívat minimálně 3měsíce aby se mohl očekávat výsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
22.12.10 09:33

Mužu se zeptat kde ten čajiček seženu take se snažime o miminko 4 měsice děkuji za odpověď s Pozdravem marsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
22.12.10 10:12

mrkla bych na to složení čaje, já ho teda na netu nemůžu nikde dohledat, jen píší, že je to aromatizovaný černý čaj - tak to se mi moc bylinné nezdá :nevim:
Já bych pokračovala v kotvičníku a Macce 3-6měsíců pro mužskýho. A snažení při ovulaci - měřila bych bazální teplotu.
Osobně jsem otěhotněla po gynexu - to se dá kapat i mužskýmu. S tím zkušenost mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.12.10 10:52

Ahoj holky :mavam:
je to Zentrichovo bylinkářství.Objednávala jsem je v internet.obchodě-káva čaje bylinky-Slavičín.

Don Juan-zvyšuje mužské libido a tvorbu a životaschopnost spermií,složení-jahodí,sléz,celer,yzop,třezalka

Gravozen-směs podporující možnost otěhotnění a napomáhající k udržení plodu,složení-mateřídouška,hluchavka,chmel,měsíček,kontryhel,šalvěj,třezalka

Také bych nevěřila že mají takovou sílu,ale vidím na sobě,tři měsíce užívání.Já byla v pořádku,manžel měl špatný spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.12.10 11:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
22.12.10 20:05

…jo, tak do těhle bych klidně šla :wink:

• načítám...