Kde nahmatat čípek?

477
20.12.10 07:37

kde najít čípek

Ahoj holky, potřebuju poradit. tento cyklus jsem brala clostilbegyt, od 16DMC jsem brala utrogestan, po kterém by mě měla ms přijít do dvou až tří dnů.Ovulaci mi doktorka odhadla podle ultrazvuku na 17DMC,Utrogestan jsem dva poslední dny nedobrala, volala ksem dr. a ona mi řekla, že to nevadí že by měla ms prijít dřív, jenže ms nedorazila, dnes jsem 32DMC, test jsem si dělala je negativní, proto se snažím nahmatat děložní čípek-nikdy jsem to nedělala. Nahmatala jsem vzadu v pochvě takový výrůstek jako by mandle, nebo tak něco, a je tvrdý a dost je to ten čípek?? Prosím poraďte co mám ještě zkusit. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2964
20.12.10 08:04

jj, to bude on :wink: a co z něj chceš poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
20.12.10 08:06

Nevím, říkám si jestli třeba před ms nemá změknout nebo tak něco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.12.10 08:31
Pet22 píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit. tento cyklus jsem brala clostilbegyt, od 16DMC jsem brala utrogestan, po kterém by mě měla ms přijít do dvou až tří dnů.Ovulaci mi doktorka odhadla podle ultrazvuku na 17DMC,Utrogestan jsem dva poslední dny nedobrala, volala ksem dr. a ona mi řekla, že to nevadí že by měla ms prijít dřív, jenže ms nedorazila, dnes jsem 32DMC, test jsem si dělala je negativní, proto se snažím nahmatat děložní čípek-nikdy jsem to nedělala. Nahmatala jsem vzadu v pochvě takový výrůstek jako by mandle, nebo tak něco, a je tvrdý a dost je to ten čípek?? Prosím poraďte co mám ještě zkusit. děkuji

Jo,to bude čípek.nic jiného tvahu mandle tam není.Je to takový váleček nahoře bud se škvírkou - to před ms nebo při ovu kdy je zároven o něco měkčí, nebo je nahoře zavřený po ms a po ovu.
Hledá se nejlíp v sedě na záchodě kdy si ho zkus nahmatat prostředníčkem neb je nejdelší.Nebo když si dřepneš „na bobek“.V těchto pozicích je myslím nejpíp nahmatatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.12.10 08:33
Pet22 píše:
Nevím, říkám si jestli třeba před ms nemá změknout nebo tak něco??

Jo,před ms má změknout,ale nemusí to být až tak znát pokud si ho nezkoumáš pravidelně tak to nemusíš ani poznat.Když ho budeš zkoumat pravidelně tak to poznáš po čase sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.12.10 10:19

Souhlas, musela bys ho zkoumat pravidelně, abys poznala jeho momentální rozpoložení :mrgreen: navíc někomu může čípek změknout až přímo při krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí