Snažení v prosinci

1773
17.12.10 20:59

Snažení v prosinci

Do se přidá této diskuze a podělí o své snažení???:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.12.10 21:24

Já se přidám, ale zatím jen jako Anonym - Kača ( pokud teda nevadí). :mavam: :mavam: :mavam: Za čtyři dny zkusím předčasně tast, ale moc tomu tento měsíc nevěřím… :nevim: Kača

• Citovat
  • Upravit
12
17.12.10 21:30

hurááá na to:)

Ahoj, Miško:) Moc ráda se tady budu s tebou a dalšíma holkama dělit o pocity a zkušenosti… Já se teda budu snažit poprvé, takže asi moc neporadím, ale i tak se na společné debaty těším :-) jak jsi na tom s dětma ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.12.10 21:33

Ahoj anonyme :-D Je to tvé první snažení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.10 21:36

Není, mám syna dva a půl roku. Tenkrát nám to trvalo víc než rok :-( , tak bych si moc přála, aby to tentokrát vyšlo dřív…Tebto měsíc jsme začali poprvé. Vy se snažíte o miminko jak dlouho? Kača

• Citovat
  • Upravit
12
17.12.10 21:39

tento měsíc poprvé, takže moc nepočítám s tím, že by to vyšlo…ale kdo ví:) Jak moc to řešíš? sleduješ třeba teplotu a kupuješ ovu testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.10 21:44

S ovulačními testy nemám moc dobrou zkušenost, protože jsem si jich při prvním snažení nakoupila strašně moc a ani jeden neukázal ovulaci, i když jsem si je dělala přesně podle návodu a několik měsíců za sebou. Moc mě to stresovalo :mrgreen:. Měřila jsem si bazální teplotu. Při tomto druhém snažení tomu zatím nechávám volný průběh, tak jen sleduju plodné dny podle výpočtu a plodného hlenu…Myslím, že tento měsíc jsme to nestihli, ale přeci jenom troška naděje zbývá…Vy sledujete teplotu?

• Citovat
  • Upravit
12
17.12.10 21:46

kolikátý den cyklu to bude co zkusíš testík?? Máš nějaké zkušenosti s ovulačními testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.12.10 21:49

Teplotu nesleduju, zkusím ovulační testy, jinak mám pravidelný cyklus 29 dní,takže taky zkusím podle výpočtu plodných dní…nevím proč ale od okamžiku kdy jsme si řekli, že se pokusíme o mimi jsem nervozní a dost na to myslím, takže bych se nedivila kdyby mi ta nervozita rozhodila cyklus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.10 21:50

S ovulačními jsem psala, myslíš s těhotenskými? Ukázal mi slabou čárku už devátý den po ovulaci.Klasický Mamatest.Tak začátkem dalšího týdne jen tak zkusím. Tenkrát jsem dostala MS o týden dřív, která skončila hned druhý den, pak jsem testla a byl tam duch…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.10 21:52

Na to prostě nejde nemyslet :think:

• Citovat
  • Upravit
12
17.12.10 21:53

No jak to tak čtu, nebude snadné otěhotnět…Mně je teprve 22 let, ale mimiko si moc přejeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.12.10 21:56

já na sobě myslím poznám ovulaci dobře, vždycky mě píchá na levé straně podbřišku a mám takový čirý hlen…to už jsem zvladla tak nějak odpozorovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.10 22:01

Já zrovna nebudu ten správný příklad, snažili jsme se tenkrát otěhotnět, když jsem měla cystu na vaječníku, asi se tak dlouho nedařílo kvůli ní. Potěším Tě..Znám tři holky z blízkého okolí, kterým se podařilo hned napodruhé a třetí dokonce napoprvé…
Teď už cystu nemám, tak vyčkávám a doufám, že se zadaří dřív…
Ze začátku bych si také neměřila teplotu, aby si muž nemyslel, že to má na povel…Po čase jsem musela zjistit, jestli vůbec nějakou ovulaci mám, tak jsem přešla k měření…

• Citovat
  • Upravit
12
17.12.10 22:02

Přeju, aby byl testík aspon lehce pozitivní, ale tím pádem nám vypadneš z debaty, což je škoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí