Snažení v prosinci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31281
21.12.10 10:11

Ikýsek, tak s pozorností to chápu, já sem naštěstí tvor samostatný a od školy sem si nenechala moc radit a moje rodina to časem pochopil, že si jedu podle svýho :-)takže rady dostanu jen když si o ně řeknu. HOrší je to s přítelovo maminkou, ona je hrozně starostlivá, až moc takže ve chvíli kdy to zjistí se mi nejspíš nakýbluje domů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
21.12.10 10:16

jinak osm dní před MS je podle mě skoro zbytečný si dělat test, jen vyhodíš peníze - no jasně že já si ho taky udělala (dvakrát) a byl samozřejmě negativní. První pozitiv byl až dnes ráno, tedy druhý den vynechaný MS.

jinak příznaky? to je těžký, taky nevím co jsem třeba měla vsugerovaný a co byly náhodný pocity nic společnýho s těhu.
já měla první týden od 6.12. (kdy proběhl poslední sex, ovulaci nepočítám tak nevím) nafouklý břicho, jako na MS a měla sem pocit jako „zkrácenýho dechu“, pak mi začalo tak porůznu popíchávat, tnout a dloubat v břiše, někdy v podbřišku, někdy jakoby nahoře, prostě nic určitýho.
Ale třeba prsa nijak zvlášť necítím ani teď, a ty dva týdny předtím vůbec.

základ je že sme každá jiná, je tu spousta holek co necítila ani ťuk a bylo vymalováno 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ikýsek
21.12.10 10:51

Taky jsem měla na mysli manželovu rodinu :lol: To bude peklo. :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ikýsek
21.12.10 10:54

Já jsem hrozně netrpělivá. Někomu se výsledek ukázal hodně brzo. Tak co kdyby… :-D Díky za své poznatky a držím palečky aby ti vše dobře dopadlo!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.10 12:22

Já si také dělala test, ale teprve sedmý den… a ne z ranní moči…Citlivost 10, zatím byl negativní :-(
Martanku, gratulace ke // :potlesk: :potlesk: Dodalo mi trochu naděje, že se ti ty dvě čárky ukázaly až v den MS, tak mám ještě naději… :srdce:
Ikýsku, já svoje první těhotenství úspěšně tajila až do pátého měsíce :mrgreen: :mrgreen: Švagrová pak se mnou půl roku nemluvila :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.10 12:23
Anonymní píše:
Já si také dělala test, ale teprve sedmý den… a ne z ranní moči…Citlivost 10, zatím byl negativní :-(
Martanku, gratulace ke // :potlesk: :potlesk: Dodalo mi trochu naděje, že se ti ty dvě čárky ukázaly až v den MS, tak mám ještě naději… :srdce:
Ikýsku, já svoje první těhotenství úspěšně tajila až do pátého měsíce :mrgreen: :mrgreen: Švagrová pak se mnou půl roku nemluvila :think:

Zapomněla jsem se podepsat: Kača

• Citovat
  • Upravit
Ikýsek
21.12.10 12:26

Kačo, já bych asi tak dlouho tutlat těhotenství nesvedla. Těším se, až se budu s ostatními radovat a na toho špunta se těšit. Stále ale nic :-( Jak dlouho jsi říkala že se o mimčo snažíš?

• Citovat
  • Upravit
31281
21.12.10 12:28

kači: tak to máš dobrý žes to tak dlouho utajila, my v rodině se hodně často setkáváme a většinou sou to bouřlivé akce plné vína a jiného alkoholu, navíc jsem kuřačka (včera jsem si koupila superlehké slims a snažím se kouřit co nejméně a plánuji to úplně utnout, tak mi držte palce, ať mám silnou vůli), takže těžko se tvářit, že to, že najednou nekouřím a nepiju je jen změna světonázoru :-?
navíc to moje tele doma je natěšenej, takže když to zjistí on, tak to nejspíš rozkecá všude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 12:30

Snažím se o druhé teď od ledna…První snažení nám trvalo víc než rok, ale povedlo se přirozeně. V listopadu jsem byla na laparoskopii cysty, ale lékař říkal, že se můžeme začít snažit hned. Prý se tacysta může zase objevit..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.10 12:31

Tada od prosince, už mi z toho … :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.10 12:33
Mar__tanka1983 píše:
kači: tak to máš dobrý žes to tak dlouho utajila, my v rodině se hodně často setkáváme a většinou sou to bouřlivé akce plné vína a jiného alkoholu, navíc jsem kuřačka (včera jsem si koupila superlehké slims a snažím se kouřit co nejméně a plánuji to úplně utnout, tak mi držte palce, ať mám silnou vůli), takže těžko se tvářit, že to, že najednou nekouřím a nepiju je jen změna světonázoru :-?
navíc to moje tele doma je natěšenej, takže když to zjistí on, tak to nejspíš rozkecá všude :zed:

Já dřív byla také kuřák a hodně silný. V těhotenství mě úplně přešla chuť. Přestala jsem kouřit ještě dřív, protože se mi nedařilo otěhotnět, tak jsem si vsuerovala, že je to tím…Budu držet pěstičky, ať to zvládneš…

• Citovat
  • Upravit
31281
21.12.10 12:41

díky moc, já sem teď ve stádiu, kdy na cigáro mám chuť víceméně pořád a když si zapálím tak si dám tak půlku té slimky a zahodím to…
vidím to tak, že mi ještě úplně nedochází, že už sem fakt „v tom“ a sem taková vyklepaná - takový to co, jak , kdy, jestli to dobře dopadne, bla bla bla…a cigárko je dobrá náplast na nervy :-)
ale já si věřím že to zvládnu, přece mimísovi nebudu podkuřovat pod nos, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
21.12.10 12:42

jinak co se týče alkoholu tak s tím problém fakt nemám, napila jsem se s radostí, ale spoustu (tak 2/3) akcí jsem zůstala na nealku, protože sem prostě neměla chuť :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 12:45

Mně bylo od sedmého týdne pořád zle, pálení žáhy…Kdybych si zapálila, tak bych se asi :poblion: Tak uvidíš, třeba Tě chuť ještě přejde :mrgreen: :mrgreen: Teď vážně: tak to zatím zkus jen omezit na minimum…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.10 12:48

Alkohol jsem tenkrát pila, ale netušila jsem, že jsem těhotná. Mamka tehdá slavila 50tiny. :oops: :oops: a já dostala slabou MS…, která však skončila druhý den a pak mi to došlo, že to bylo uhnízďování…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex