Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
cysty vždycky nadělají neplechu, potvory. Jak dlouho sleduješ teplotu? vychází ti podle teloty ovulace pravidelně?
Martina K. píše:
Přeju, aby byl testík aspon lehce pozitivní, ale tím pádem nám vypadneš z debaty, což je škoda
No, abych tu nakonec nezůstala sama. Moc si přeju,ať se nám brzo zadaří a přejmenujem diskusi na čerstvé těhulky
![]()
Martina K. píše:
cysty vždycky nadělají neplechu, potvory. Jak dlouho sleduješ teplotu? vychází ti podle teloty ovulace pravidelně?
Teď nesleduju, ale při prvním dítku mi to vycházelo už na 11 - 12 den cyklu…
to by bylo fajn, kdyby se hned zadařilo
, ale to bychom byly asi vyjímky…já zkusím ty ovulační testy a uvidíme. V každém případě to chce klid, protože psychika je základ ![]()
Ahoj,
taky bych se ráda přidala zatím anonymně
Přecejen je to ještě takové křehké téma u nás doma.
V prosinci jsme si už přestali definitivně dávat pozor, tak jsem zvědavá, jestli z toho něco bude nebo ne. Jednoho pětiletého syna už máme, tak to zatím moc nehrotíme, ale byli bychom moc rádi, kdyby se zadařilo.
Pa Tin
Ahoj:)postpně se přidávají samé zkušené mamči
já jsem prvo snažitelka
jak probíhalo první snažení v pohodě?
To víš
)))
První snažení nebylo ani snažení, prostě jsme si řekli, že by to bylo hezké a nijak jsme se tím nezabývali, nepitvali a po pár měsících jsem měla na testu // ![]()
Teď mám ale dost rozházený cyklus, vůbec se v něm nevyznám tak nevím, jak to půjde. ![]()
ahoj holky, můžu se k vám přidat?
S manželem se snažíme teprve krátce ale doufám že to brzy vyjde. Zkusím se teda otestovat 24.12 kdyby se náhodou zadařilo tak bych to dala manželovi pod stromeček ![]()
Marta8 píše:
ahoj holky, můžu se k vám přidat?
S manželem se snažíme teprve krátce ale doufám že to brzy vyjde. Zkusím se teda otestovat 24.12 kdyby se náhodou zadařilo tak bych to dala manželovi pod stromeček
To by byl ten nejkrásnější dáreček pod stromeček.
Jak už jsem psala, já s tím tento měsíc vůbec nepočítám. Dala jsem si včera s kamarádkou vínko
a moc mi nesedlo. Kača.
Anonymní píše:
To víš)))První snažení nebylo ani snažení, prostě jsme si řekli, že by to bylo hezké a nijak jsme se tím nezabývali, nepitvali a po pár měsících jsem měla na testu //
Teď mám ale dost rozházený cyklus, vůbec se v něm nevyznám tak nevím, jak to půjde.
S tím rozházeným cyklem by mohlo pomoct měření bazální teploty
. Já se v sobě také poslední dobou nějak nevyznám. Tento měsíc jsem měla ovulační příznaky bezprostředně po menstruaci a okolo 14.dne se mi zdálo, že už mám dávno po ovulaci. Nechám to ještě tak dva, tři měsíce náhodě a kdyby to nevyšlo, tak začnu měřit BT. Jejda, dívala jsem se, jak jsem to napsala s tím vínkem…Aby jste si nemyslely, že jsem nějaká nezodpovědná - nepila jsem moc, jen nejsem zvyklá
![]()
Ahojky holky!
No, to je super! Docela se nám to tu rozjelo. Jasně, že se můžete přidat všichni.
Píšu, až teď. Byla jsem na víkend v Praze:-)
Taky si teďka nedáváme pozor! Zkusím taky test 24.12. a pak 31.12.:-)
Ahojky holky, pokud mohu, tak se k Vám do debaty přidám. My se s manželem snažíme počít už od srpna a stále nic. Jsem z toho už lehce v nervu. Myslela jsem si, že to bude jednodušší. Manžel je v poho a já dle prvních vyšetření také. A přitom se ne a ne zadařit. Už bychom prcka chtěli a nejde nám to. Koupila jsem si ovu testy, tak je v lednu zkusím. Teď čekám, zda se MS dostaví, či ne. Neřekla bych ale že mám nějaké těhu příznaky. ![]()
zdravím holky,
já se taky přidávám ![]()
my sme s mým chlapem už dlouhá léta a teď sme se rozhodli do toho „vlítnout naplno“ ![]()
napřed jsme byli hodně mladí, pak přišly nějaké potíže, dluhy a tak (však to některé znáte taky) a já mu celá ta léta říkala, ať se psychicky připraví, že čekám max do 29 a začnu obtěžovat a mimínem (a on to bral jakože na pohodu).
Takže mě dost překvapil, když se před měsícem vytasil s tím, že kašlem na ochranu a jedéém z kopce ![]()
takže jsem vlastně úplně čerstvá prvosnažilka…
nic nehlídám, teplotu neměřím ani nic jiného, ale je to hlavně z toho důvodu že přítel pracuje mimo a tak provádíme
kdykoliv je zrovna doma, ovulace neovulace a uvidíme…
Nicméně teď už jedno dítko mám, tak k tomu přistupuju trošku volnějš…Ale určitě mě to zase dřív nebo později pohltí