Snažení v prosinci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.12.10 22:03

Nicméně teď už jedno dítko mám, tak k tomu přistupuju trošku volnějš…Ale určitě mě to zase dřív nebo později pohltí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12
17.12.10 22:05

cysty vždycky nadělají neplechu, potvory. Jak dlouho sleduješ teplotu? vychází ti podle teloty ovulace pravidelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.10 22:06
Martina K. píše:
Přeju, aby byl testík aspon lehce pozitivní, ale tím pádem nám vypadneš z debaty, což je škoda :mrgreen:

No, abych tu nakonec nezůstala sama. Moc si přeju,ať se nám brzo zadaří a přejmenujem diskusi na čerstvé těhulky :mavam: :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.10 22:07
Martina K. píše:
cysty vždycky nadělají neplechu, potvory. Jak dlouho sleduješ teplotu? vychází ti podle teloty ovulace pravidelně?

Teď nesleduju, ale při prvním dítku mi to vycházelo už na 11 - 12 den cyklu…

• Citovat
  • Upravit
12
17.12.10 22:12

to by bylo fajn, kdyby se hned zadařilo :palec: , ale to bychom byly asi vyjímky…já zkusím ty ovulační testy a uvidíme. V každém případě to chce klid, protože psychika je základ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.12.10 22:14

Takže u Vás, možná bude překvapení pod stromečkem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.10 09:43

Ahoj,
taky bych se ráda přidala zatím anonymně :wink: Přecejen je to ještě takové křehké téma u nás doma.
V prosinci jsme si už přestali definitivně dávat pozor, tak jsem zvědavá, jestli z toho něco bude nebo ne. Jednoho pětiletého syna už máme, tak to zatím moc nehrotíme, ale byli bychom moc rádi, kdyby se zadařilo.

Pa Tin

• Citovat
  • Upravit
12
18.12.10 09:50

Ahoj:)postpně se přidávají samé zkušené mamči :mrgreen: já jsem prvo snažitelka :mrgreen: jak probíhalo první snažení v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.10 10:13

To víš :o)))

První snažení nebylo ani snažení, prostě jsme si řekli, že by to bylo hezké a nijak jsme se tím nezabývali, nepitvali a po pár měsících jsem měla na testu // :mrgreen:
Teď mám ale dost rozházený cyklus, vůbec se v něm nevyznám tak nevím, jak to půjde. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2171
18.12.10 22:46

ahoj holky, můžu se k vám přidat?
S manželem se snažíme teprve krátce ale doufám že to brzy vyjde. Zkusím se teda otestovat 24.12 kdyby se náhodou zadařilo tak bych to dala manželovi pod stromeček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.10 19:11
Marta8 píše:
ahoj holky, můžu se k vám přidat?
S manželem se snažíme teprve krátce ale doufám že to brzy vyjde. Zkusím se teda otestovat 24.12 kdyby se náhodou zadařilo tak bych to dala manželovi pod stromeček :-D

To by byl ten nejkrásnější dáreček pod stromeček. :mavam: :potlesk: :potlesk: Jak už jsem psala, já s tím tento měsíc vůbec nepočítám. Dala jsem si včera s kamarádkou vínko :oops: :oops: :oops: a moc mi nesedlo. Kača.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.10 19:43
Anonymní píše:
To víš :o)))První snažení nebylo ani snažení, prostě jsme si řekli, že by to bylo hezké a nijak jsme se tím nezabývali, nepitvali a po pár měsících jsem měla na testu // :mrgreen:
Teď mám ale dost rozházený cyklus, vůbec se v něm nevyznám tak nevím, jak to půjde. :nevim:

S tím rozházeným cyklem by mohlo pomoct měření bazální teploty :think:. Já se v sobě také poslední dobou nějak nevyznám. Tento měsíc jsem měla ovulační příznaky bezprostředně po menstruaci a okolo 14.dne se mi zdálo, že už mám dávno po ovulaci. Nechám to ještě tak dva, tři měsíce náhodě a kdyby to nevyšlo, tak začnu měřit BT. Jejda, dívala jsem se, jak jsem to napsala s tím vínkem…Aby jste si nemyslely, že jsem nějaká nezodpovědná - nepila jsem moc, jen nejsem zvyklá :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1773
19.12.10 20:20

Ahojky holky!

No, to je super! Docela se nám to tu rozjelo. Jasně, že se můžete přidat všichni.

Píšu, až teď. Byla jsem na víkend v Praze:-)

Taky si teďka nedáváme pozor! Zkusím taky test 24.12. a pak 31.12.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ikýsek
20.12.10 11:20

Přidávám se

Ahojky holky, pokud mohu, tak se k Vám do debaty přidám. My se s manželem snažíme počít už od srpna a stále nic. Jsem z toho už lehce v nervu. Myslela jsem si, že to bude jednodušší. Manžel je v poho a já dle prvních vyšetření také. A přitom se ne a ne zadařit. Už bychom prcka chtěli a nejde nám to. Koupila jsem si ovu testy, tak je v lednu zkusím. Teď čekám, zda se MS dostaví, či ne. Neřekla bych ale že mám nějaké těhu příznaky. :think:

• Citovat
  • Upravit
31281
20.12.10 13:27

zdravím holky,
já se taky přidávám :-)
my sme s mým chlapem už dlouhá léta a teď sme se rozhodli do toho „vlítnout naplno“ 8-)

napřed jsme byli hodně mladí, pak přišly nějaké potíže, dluhy a tak (však to některé znáte taky) a já mu celá ta léta říkala, ať se psychicky připraví, že čekám max do 29 a začnu obtěžovat a mimínem (a on to bral jakože na pohodu).
Takže mě dost překvapil, když se před měsícem vytasil s tím, že kašlem na ochranu a jedéém z kopce :mrgreen:

takže jsem vlastně úplně čerstvá prvosnažilka…
nic nehlídám, teplotu neměřím ani nic jiného, ale je to hlavně z toho důvodu že přítel pracuje mimo a tak provádíme :hug: kdykoliv je zrovna doma, ovulace neovulace a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí