Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to dostala včera…nu, co se dá dělat, třeba se podaří tento měsíc…
ahoj Ikýsku ![]()
jo bojovka, to je pěkný název ![]()
já zatím na tyhle akce prdím, koupila sem si femibion, abych dala za dost listovce, a to je tak všechno…fakt hrozně nerada bych se dostala do situace kdy se z ložnice stane „vědecká laboratoř“, a hlavně ten můj by na mě asi koukal jako na pako ![]()
Marťanko mám to přesně tak
Hlavně se nestresovat a nezačít magořit. Aspoň si budeme moct dýt užívat nechráněného sexu. ![]()
tinu:mluvíš mi z duše hlavně tím nechráněným sexem…po desetiletech braní HA sem se někdy v r. 2008 rozhodla, že je vysadím - z nijak zvláštního důvodu, jen sem si řekla, že si nechci tělo zasírat nějakým chemickým bordelem (a přítel po krátkém domlouvání souhlasil), takže když si teď po dvou letech „s gumičkou“ můžeme užívat naplno, tak je to naprostá paráda ![]()
Holky,my to přece nevzdáme! Ovulační test jsem si koupila 1×,nic tam nebylo a pak jsem otěhotněla. Takže jim moc nevěřím. Přála bych si,abych už MS taky nedostala…tak uvidíme!
Taky dlabu na doporučení doktora nějaký tablety na prevenci a posílení možnosti otěhotnění. Testy jsem si koupila spíš ze zvědavosti. Osobně poznám, kdy mám ovulaci. Nebo si to alespoň myslím.
Njn, užívám seč to jde
Snažíme se s manželem na to nemyslet a kašlat na daný možný termíny a polohy. Každej říká, že čím míň na to budeme myslet a chtít mimčo, tak to půjde samo. Takže se vlastně snažíme - snažit se na to nemyslet. Zatím je to docela těžký.
Daří se Vám někdy při milování ani jednou jedinou myšlenkou o to pomyšlení nezavadit? ![]()
Ikýsku při milování na to nemyslím, ale hned „po“ si říkám, že to třeba konečně vyjde a tak.
Ale nějaké depky, že to nevyšlo nemám, tak jsem snad zatím ještě normální.
Ikýsek: hihi, popravdě,při prvním milování bez ochrany sem snad celou dobu nemyslela na nic jinýho
![]()
ale máš pravdu, hlavou mi to probleskne skoro pokaždý ![]()
já to spíš myslela tak, že znám holčinu, která už vysloveně „dělá ty směšný pohyby jen proto aby se už konečně udělal a oplodnil ji“ a to je fakt smutný kino ![]()
S tím souhlasím. Bohužel se některé z nás do takovéhoto stadia chtě nechtě třeba dostanou. Teď ale byly Vánoce a super atmosféra. Ta snad nenechala chladným nikoho.
Já mám zase kamaráda, se kterým přítelkyně spí max. jednou měsíčně. Tak se chudák těšil, že díky snažení se o miminko si konečně užije. A ono stačilo dvakrát a bylo.
To naštve.
Ikýsek : tak to jo, to se nedivím, že to chlapa „naštve“, o to víc jestli jí třeba paknebylo dobře a na sex nedošlo další rok ![]()
Ahoj holky,
můžu se taky přidat?Jsem taky snažilka,jen mám trochu zmatek v tom,jestli normálně,nebo umělým oplodněním.Před 2 lety mi diagn.zánět vejcovodů a,že prý to půjde jen uměle,ale letos jsem byla opět na vyšetření a jeden vejcovod mám prý průchozí.Tak nevím,ale udělala jsem si poprvé test na ovulku a s přítelem teď zkoušíme jestli to náhodou nevyjde.Tt bych si měla dělat ke konci týdne,ale dost pochybuju,že to vyjde.
Báro, vítej mezi námi.
Já si myslím, že vždycky tu nějaká šance je. Příroda je mocná
Klíďo se děl o pocity, starosti a zkušenosti. Já chci taky zkusit ovulační test tento měsíc. Tak pak poreferuju.
Nazdárek v novém roce
Tak nám to opět nevyšlo. Dostala jsem to a můžeme začít na novo. Koupila jsem si ovulační testy a od středy můžu začít testovat. Začíná mi to připadat jako nekonečná bojovka
To teda bude vydřený mimčo