Snažení v prosinci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AnonymKača
7.1.11 13:24

Ikýsku a kolikátý jsi den cyklu? Může to být obojí (ovulka i těhotenství). Kdyby to bylo těhotenství, tak by jsi špinila tak 7 - 11 den po oplodnění…V obou případech by to špinění nemělo trvat dýl než jeden den…

• Citovat
  • Upravit
AnonymKača
7.1.11 13:31

Ikýsku, přivedla jsi mě na otázku, jestli může těhotenství detekovat ovulační test místo těhotenského. A koukni sem http://www.ovulacni-test.cz/…acniho-testu

• Citovat
  • Upravit
Ikýsek
7.1.11 14:14

Ty brďo to jsou věci. Jsi vážně dobrá! Tahle informace by mohla zajímat spoustu holek. Je to zajímavej postřeh. :potlesk: Já mám 10 den od začátku poslední menstruace…?

• Citovat
  • Upravit
Ikýsek
7.1.11 14:14

Ale někdo tu tvrdí, že měl menstruaci i v těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
Anonym Kača
7.1.11 15:44

Já jsem měla menstruaci, ale trvala jen jeden den, nerozběhla se, druhý den skončila.

• Citovat
  • Upravit
1773
8.1.11 10:44

Ahoj holky!

U nás už od večera prší, takže to všude klouže,člověk musím chodit dost opatrně.

Teď jsem si uvařila kávu, nalakovala nehty a na oběd půjdem k rodičům manželovým (bude svíčková). Manžel včera zapíjeli miminko - Martin, dorazil v 6h ráno :poblion: ale on naštěstí nezvrací.

Už je tam zima pěkně dlouhá a já už jsem 4měsíc doma. A stejně dál budu, když budu u doktora vše ok! Jelikož ošetřovatelku stejně dělat v těhu nemohu, zvedat lidi…

A tak si chci najít nějaké cvičení nebo plavání pro těhotné a užívat si to plnými doušky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym Kača
9.1.11 15:08

Miško, ty budeš takový náš maskot :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co se týká té práce, tak bych na tvém místě zůstala doma a užívala si v klidu těhotenství…
Já jsem zatím ještě na rodičáku, končí mi v červenci. Kdyby se nám také zadařilo, tak by na to krásně navázala další mateřská…Snad se také na nás a ostatní holky usměje štěstí…
Slíbila jsem si, že se nebudu zkoumat a pozorovat, ale jaksi se nedaří :mrgreen: :mrgreen: Těhotenské příznaky u mě nemá smysl zkoumat, protože trpím předmenstruačním syndromem. Říkala jsem si, že bazální teplotu nebudu měřit dřív než po třech měsících snažení a to jsem také nedodržela. Neměřím sice až tak pravidelně, jen když je muž v práci, ale nedá mi to… :think:

• Citovat
  • Upravit
1773
9.1.11 15:51

Proč maskot? :-)
Dneska jsem si chovala skoro 2měsíční holčičku. Byla jsem z ní úplně unešená, manžel nechtěl. Říká, že si jednou pochová to naše:-)

Jinak už papkám nějaké vitamíny a piju čaj pro těhotné. To mám už od minule:-(

Ještě 4dny do kontroly. Cítím se ok!
Pa Miška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym Kača
9.1.11 16:47

Já to o tom maskotovi tak plácla…Protože jsi založila tuto diskusi a už se zadařilo… :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
33315
9.1.11 18:31

Miško - holky mají pravdu, je super, že se ti tak hezky zadařilo.Doufam, že na kontrole bude vše v pořadku.

Bude tento týden někdo testit?Já budu napnutá až koncem měsíce. To čekání je nekonečné. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym Kača
9.1.11 19:41
Bude tento týden někdo testit?Já budu napnutá až koncem měsíce. To čekání je nekonečné. :wink:

Já s touto myšlenkou začínám zase koketovat :roll: . Do termínu měsíčků mám ještě daleko, ale jestli byla ta ovulka fakt ten devátý - desátý den (vycházelo to na Silvestra) :mrgreen: :mrgreen: , tak by se koncem týdne už mohlo něco ukázat…

• Citovat
  • Upravit
1773
9.1.11 20:14

Tak to jo.

Věřím, že vše bude ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ikýsek
10.1.11 10:14

Čauky holky, tak jsme s manželem tento měsíc jeli podle ovu testu, tak uvidíme, zda se zadaří či ne. Předtím držel lehký půst, tak aby nenadával že to bylo zbytečný. :mrgreen: V pátek jsme byli na diskotéce a tam lehce víc pil. Tak jsem ho včera v hospůdce poprosila aby pivo vynechal. Já od začátku ledna vynechala alkohol a kafe úplně. :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonym Kača
10.1.11 19:06

Ikýsku, taky držím pěstičky, ať se co nejdříve zadaří - nám všem…

• Citovat
  • Upravit
1773
10.1.11 20:26

Holky, normálně cítím, že se něco v bříšku děje (jako když vám tam bručí). Je to normální v těhu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí