Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ikýsku, přivedla jsi mě na otázku, jestli může těhotenství detekovat ovulační test místo těhotenského. A koukni sem http://www.ovulacni-test.cz/…acniho-testu
Ty brďo to jsou věci. Jsi vážně dobrá! Tahle informace by mohla zajímat spoustu holek. Je to zajímavej postřeh.
Já mám 10 den od začátku poslední menstruace…?
Já jsem měla menstruaci, ale trvala jen jeden den, nerozběhla se, druhý den skončila.
Ahoj holky!
U nás už od večera prší, takže to všude klouže,člověk musím chodit dost opatrně.
Teď jsem si uvařila kávu, nalakovala nehty a na oběd půjdem k rodičům manželovým (bude svíčková). Manžel včera zapíjeli miminko - Martin, dorazil v 6h ráno
ale on naštěstí nezvrací.
Už je tam zima pěkně dlouhá a já už jsem 4měsíc doma. A stejně dál budu, když budu u doktora vše ok! Jelikož ošetřovatelku stejně dělat v těhu nemohu, zvedat lidi…
A tak si chci najít nějaké cvičení nebo plavání pro těhotné a užívat si to plnými doušky ![]()
Miško, ty budeš takový náš maskot
![]()
Co se týká té práce, tak bych na tvém místě zůstala doma a užívala si v klidu těhotenství…
Já jsem zatím ještě na rodičáku, končí mi v červenci. Kdyby se nám také zadařilo, tak by na to krásně navázala další mateřská…Snad se také na nás a ostatní holky usměje štěstí…
Slíbila jsem si, že se nebudu zkoumat a pozorovat, ale jaksi se nedaří
Těhotenské příznaky u mě nemá smysl zkoumat, protože trpím předmenstruačním syndromem. Říkala jsem si, že bazální teplotu nebudu měřit dřív než po třech měsících snažení a to jsem také nedodržela. Neměřím sice až tak pravidelně, jen když je muž v práci, ale nedá mi to… ![]()
Proč maskot? ![]()
Dneska jsem si chovala skoro 2měsíční holčičku. Byla jsem z ní úplně unešená, manžel nechtěl. Říká, že si jednou pochová to naše:-)
Jinak už papkám nějaké vitamíny a piju čaj pro těhotné. To mám už od minule:-(
Ještě 4dny do kontroly. Cítím se ok!
Pa Miška
Já to o tom maskotovi tak plácla…Protože jsi založila tuto diskusi a už se zadařilo…
![]()
Miško - holky mají pravdu, je super, že se ti tak hezky zadařilo.Doufam, že na kontrole bude vše v pořadku.
Bude tento týden někdo testit?Já budu napnutá až koncem měsíce. To čekání je nekonečné. ![]()
Já s touto myšlenkou začínám zase koketovat
. Do termínu měsíčků mám ještě daleko, ale jestli byla ta ovulka fakt ten devátý - desátý den (vycházelo to na Silvestra)
, tak by se koncem týdne už mohlo něco ukázat…
Čauky holky, tak jsme s manželem tento měsíc jeli podle ovu testu, tak uvidíme, zda se zadaří či ne. Předtím držel lehký půst, tak aby nenadával že to bylo zbytečný.
V pátek jsme byli na diskotéce a tam lehce víc pil. Tak jsem ho včera v hospůdce poprosila aby pivo vynechal. Já od začátku ledna vynechala alkohol a kafe úplně. ![]()
Ikýsku, taky držím pěstičky, ať se co nejdříve zadaří - nám všem…
Holky, normálně cítím, že se něco v bříšku děje (jako když vám tam bručí). Je to normální v těhu???
Ikýsku a kolikátý jsi den cyklu? Může to být obojí (ovulka i těhotenství). Kdyby to bylo těhotenství, tak by jsi špinila tak 7 - 11 den po oplodnění…V obou případech by to špinění nemělo trvat dýl než jeden den…