Snažení v prosinci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
20.1.11 11:18

Tak jsem po obědě. Dostala jsem do sebe 3lžíce, je mi fakt špatně od žaludku.Ale :poblion: se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
20.1.11 11:28

Miško že by už naběhly hormony nebo jsi chytla nějakou virózu? :wink: Já u prvního těhotenství nevolnosti neměla vůbec, ale prý to může být u každého jinak. :nevim:

Se šrotím na státnice, ale jde to docela hezky. Spíš takové opakování základů. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
20.1.11 13:29

Asi hormony. Viróza snad ne. Jelikož mi je takhle už asi týdne špatně po ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
20.1.11 18:35

Tak to budou ty dobré hormony, jinak vše v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
20.1.11 19:28

Tak holky, manžel mi nosí vitamíny. Už mě bolí i všechny klouby, mám skoro 39T. Mazec! Ráno jdu k obvoďákovi, příští týden má dovču. Tak chci být brzo fit, ať můžeme ve St s Horátkem na KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym Kača
21.1.11 13:08

Miško, tak se hlavně opatruj a uzdrav…Ty klouby mě bolí taky. Kontrolu a odběry mám už v pondělí, měla by tam být fazolka, snad bude v pořádku…

• Citovat
  • Upravit
1773
22.1.11 13:47

Měla jsem zimnici, bolely klouby a skoro 40horečky,hrůza. Dnes už je to lepší,mám 37. Jsem ještě raději v postýlce.

Určitě bude :andel: My jdeme na Ko ve St.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.11 14:07

snažilka

ahoj holky muzu se pridat? 8-)snazime se spritelem o mimi..Posledni menstruce sem mnela na silvestra normal 5 dni..par dni nato mne zacalo bolet v pdbrisku jak kdybych to mnela.co trva porad.nevim co si mam otom myslet mam dost citlivy bradavky.castej beham na malou..jen taky pred par dnama sem mnela vytok bilej jak tvaroh :-? ale byl tak dva dni..zadny svedeni ani paleni se snekonalo 8-o sexujeme kazdej den nebo obden chvilu pak lezim aby mneli sperma klid :lol: testy mam nakoupeny tak ted cekat do 29.1.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
22.1.11 14:16

Vítám tě!

Tak tam budou //. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.11 14:34

dekuji dekuji :dance: no nevim jestli naty //neni jeste brzo.urcite budu informovat :hug: sem ted doma na neschopence z astma.tak je dost casu na mazleni ale i reseni kazdyho pichnuti v podbrisku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 12:31

ješte 5 dni. :zed: a porad tam picha picha jestli tam nebudou // tak uz nevim :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.11 13:46

Ahoj Deri, budem držet pěstičky, ať se zadaří. Já dnes měla kontrolu u Dr. a mám smíšené pocity. Sliznice je vysoká, našel váček, ale má jen 4mm. Říkal, že je těhotenství na začátku a kontrolu mám za 14 dní. Tvářil se tak tajemně :nevim: :nevim: Nejsou na konci 5tt 4mm málo? Kača

• Citovat
  • Upravit
24.1.11 14:24

ahojky.tak za sebe jak se rika kdo si pocka ten se docka ze :pankac: no ty doktori se vzdy chovaji tak tajemne :?: jsi v 5 tydnu tak to je hezky..davej na sebe pozor nic tezkyho nedvyhej a pod..bude to dobry uvidis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 14:32

ted sem koukla na netu a bylo tam ze v 4 tydnu by mnelo byt ebrio dlouhy 0,1 cm a vpatem 0,2.v 6 ma 0,3cm a v sedmym 0,8..tak je to treba vic nez 5 tydnu rozhodne to neni malo nez ma mit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.11 17:59
derivatorka píše:
ted sem koukla na netu a bylo tam ze v 4 tydnu by mnelo byt ebrio dlouhy 0,1 cm a vpatem 0,2.v 6 ma 0,3cm a v sedmym 0,8..tak je to treba vic nez 5 tydnu rozhodne to neni malo nez ma mit :wink:

To ano, ale to embrio by se mělo objevit právě v tom gestačním váčku, který mám teď 4mm. U mě zatím nebylo uvnitř nic vidět, ani terčík…Kača

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex