Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem po obědě. Dostala jsem do sebe 3lžíce, je mi fakt špatně od žaludku.Ale
se mi nechce.
Miško že by už naběhly hormony nebo jsi chytla nějakou virózu?
Já u prvního těhotenství nevolnosti neměla vůbec, ale prý to může být u každého jinak. ![]()
Se šrotím na státnice, ale jde to docela hezky. Spíš takové opakování základů. ![]()
Asi hormony. Viróza snad ne. Jelikož mi je takhle už asi týdne špatně po ránu.
Tak holky, manžel mi nosí vitamíny. Už mě bolí i všechny klouby, mám skoro 39T. Mazec! Ráno jdu k obvoďákovi, příští týden má dovču. Tak chci být brzo fit, ať můžeme ve St s Horátkem na KO.
Miško, tak se hlavně opatruj a uzdrav…Ty klouby mě bolí taky. Kontrolu a odběry mám už v pondělí, měla by tam být fazolka, snad bude v pořádku…
Měla jsem zimnici, bolely klouby a skoro 40horečky,hrůza. Dnes už je to lepší,mám 37. Jsem ještě raději v postýlce.
Určitě bude
My jdeme na Ko ve St.
ahoj holky muzu se pridat?
snazime se spritelem o mimi..Posledni menstruce sem mnela na silvestra normal 5 dni..par dni nato mne zacalo bolet v pdbrisku jak kdybych to mnela.co trva porad.nevim co si mam otom myslet mam dost citlivy bradavky.castej beham na malou..jen taky pred par dnama sem mnela vytok bilej jak tvaroh
ale byl tak dva dni..zadny svedeni ani paleni se snekonalo
sexujeme kazdej den nebo obden chvilu pak lezim aby mneli sperma klid
testy mam nakoupeny tak ted cekat do 29.1.. ![]()
dekuji dekuji
no nevim jestli naty //neni jeste brzo.urcite budu informovat
sem ted doma na neschopence z astma.tak je dost casu na mazleni ale i reseni kazdyho pichnuti v podbrisku ![]()
ješte 5 dni.
a porad tam picha picha jestli tam nebudou // tak uz nevim ![]()
Ahoj Deri, budem držet pěstičky, ať se zadaří. Já dnes měla kontrolu u Dr. a mám smíšené pocity. Sliznice je vysoká, našel váček, ale má jen 4mm. Říkal, že je těhotenství na začátku a kontrolu mám za 14 dní. Tvářil se tak tajemně
Nejsou na konci 5tt 4mm málo? Kača
ahojky.tak za sebe jak se rika kdo si pocka ten se docka ze
no ty doktori se vzdy chovaji tak tajemne
jsi v 5 tydnu tak to je hezky..davej na sebe pozor nic tezkyho nedvyhej a pod..bude to dobry uvidis ![]()
ted sem koukla na netu a bylo tam ze v 4 tydnu by mnelo byt ebrio dlouhy 0,1 cm a vpatem 0,2.v 6 ma 0,3cm a v sedmym 0,8..tak je to treba vic nez 5 tydnu rozhodne to neni malo nez ma mit ![]()
derivatorka píše:
ted sem koukla na netu a bylo tam ze v 4 tydnu by mnelo byt ebrio dlouhy 0,1 cm a vpatem 0,2.v 6 ma 0,3cm a v sedmym 0,8..tak je to treba vic nez 5 tydnu rozhodne to neni malo nez ma mit
To ano, ale to embrio by se mělo objevit právě v tom gestačním váčku, který mám teď 4mm. U mě zatím nebylo uvnitř nic vidět, ani terčík…Kača