Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to je dobry ze je vse vporadku..
a co podbrisek boli nebo co?ja zatim porad stejny:-)
to ja bych taky furt zrala ale nevim jestli slatky nebo slany..urcite si dam dnes spagety z mortadelou ![]()
No, od prosince jsme si nedávali pozor vůbec, ale v listopadu vlastně taky moc ne.
Připadám si s tím jídlem, jak popelnice.
tak to vam vyslo hezky docela brzo a mnerila si sa nebo si trafila ovu?:-)popelnice ?:mrgreen: to ses na zacatku
tisko zavidim ![]()
Ne, nic takového nedělám
Jen jsem začala zobat zinek. Po tom jsem otěhotněla i poprvé. Nevím, proč na mě tak funguje ale asi k něčemu bude.
aha ja beru kyselinu listovou B-komplex..tak dokoupim zinek teda
to sem nevedela ze to by mohlo taky pomoct ![]()
Dlouho jsem nenapsala žádný příspěvek, protože moje těhotenství nedopadlo dobře. Jse po revizi, zamlklé těhotenství v 9 tt. ![]()
Snad se už žádné z nás nestane nikdy nic podobného. Přeju hodně štěstíčka a zdravá miminka…
Kači - to mě moc mrzí, doufám že se Vám co nejdříve narodí zdravé miminko. ![]()
Deri a tin, díky za podporu. Za tři měsíce se můžeme začít snažit znovu. Je to těžké, ale člověk se s tím musí nějak srovnat. Ještě, že mám synka, ten mi psychicky dost pomáhá. Jen v práci mě asi moc nepochválí, když jim nastoupím po rodičovské a budu se snažit co nejdříve otěhotnět. To je ale vedlejší, rodina je na prvním místě…