Snažení v prosinci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonym Kača
13.1.11 18:15

U nás dnes zase druhá čárka (spíš duch) na testíku, zatím ale nesílí… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2
13.1.11 18:38

Jééé tak to gratuluji!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
14.1.11 11:04

Přidány fotečky do alba našeho Horátka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym Kača
14.1.11 13:12

Miško, ještě jednou gratuluju. :kytka:
U nás zatím (musím zaklepat na dřevo) čárka sílí :dance: :dance: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1773
14.1.11 15:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
14.1.11 20:02

Krásný víkend přeje Horátko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
15.1.11 16:14

http://www.masaze.info/…tehotenstvi/

Tady jsem něco našla o masážích v těhotenství. Má se třeba dělat v sedě nebo na boku. Zvolit měkké techniky a používat čistě přírodní oleje.

Moje kamarádka je velmi zkušená, masíruje už několik let. Takže o tom ví hodně.

To bude krásný relax:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
16.1.11 10:41

Holky, kupovaly jste si nějaké oblečení pro těhulky?? Myslím těh.pás otisky (veselý s ručičkami a nožičkami…). Máte nějaké typ na levný obchod???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym Kača
16.1.11 10:43

Ahoj holky, tak jsem dnes docela vystrašená. Začala jsem mírně špinit, jako když končí MS. Taky mě trošku pobolívá podbřišek…Trošku mě uklidňuje, že čárka na Mamatestu zase trošku zesílila a bazální teplota neklesá…Bojí,. bojím :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonym Kača
16.1.11 11:24
miska.03 píše:
Holky, kupovaly jste si nějaké oblečení pro těhulky?? Myslím těh.pás otisky (veselý s ručičkami a nožičkami…). Máte nějaké typ na levný obchod???

Miško, zkus se podívat sem http://www.bonprix.cz/bc/shop.htm?…. Na levnější jsem zatím nenarazila…Budu ráda za každé další typy…

• Citovat
  • Upravit
1773
16.1.11 15:37

Já našla www.mamimo.cz, mimibazar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
17.1.11 08:34

Kači :hug: doufám, že to bude dobré. Kdy ti měla MS přijít?

Miško asi bych nakupovala až bude třeba, abys věděla velikost a sedělo ti to. Na těhu oblečky si fakt asi chvilku počkáš. :wink:

Hezké obchůdky. :mrgreen: Já měla v těhotensví nejraději šatky a šatovky. Taky třeba kalhoty s měkým na bříško. Ale třeba trička jsem mohla nosit normání, většinu teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym Kača
17.1.11 17:38

Dnes jsem byla u Doktora…špinění už skoro přestalo, ráno dvě tlustice na testu. Samozřejmě na ultrazvuku ještě nebylo nic moc prokazatelného, sliznice 13 mm, napsal mi Utrogestan a mám se ukázat za týden…Prý už bude vidět váček…Tak doufám, že bude fazolka v pořádku.
S tím oblečením bych také ještě chvlčku počkala, ale člověk aspoň získá přehled dopředu…Mám doma jen jedny kalhoty - krtečkové, takže nic moc. Chtěla bych později s pásem…
Tin, kdy budeš testovat?

• Citovat
  • Upravit
33315
18.1.11 08:05

Kači za dlouho, jsem zatím 17DC. Nějak na to teď ani nemám čas myslet, za dva týdny státnice a místo toho, abych dala malého do školky a mohla se učit, tak mi tu jezdí bagrem, protože má teplotu a kašle. :roll: Ale je to správný chlap, jakmile mu teplota byla naměřena, tak mimo WC odmítá vylézt z postele. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.1.11 09:13

Dobré ránko holky!

Myslela jsem, že ráno budu :poblion: .Teď už je trochu líp, spíš mě to dost natahovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí