Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miško, ještě jednou gratuluju. ![]()
U nás zatím (musím zaklepat na dřevo) čárka sílí
![]()
http://www.masaze.info/…tehotenstvi/
Tady jsem něco našla o masážích v těhotenství. Má se třeba dělat v sedě nebo na boku. Zvolit měkké techniky a používat čistě přírodní oleje.
Moje kamarádka je velmi zkušená, masíruje už několik let. Takže o tom ví hodně.
To bude krásný relax:-)
Holky, kupovaly jste si nějaké oblečení pro těhulky?? Myslím těh.pás otisky (veselý s ručičkami a nožičkami…). Máte nějaké typ na levný obchod???
Ahoj holky, tak jsem dnes docela vystrašená. Začala jsem mírně špinit, jako když končí MS. Taky mě trošku pobolívá podbřišek…Trošku mě uklidňuje, že čárka na Mamatestu zase trošku zesílila a bazální teplota neklesá…Bojí,. bojím
![]()
miska.03 píše:
Holky, kupovaly jste si nějaké oblečení pro těhulky?? Myslím těh.pás otisky (veselý s ručičkami a nožičkami…). Máte nějaké typ na levný obchod???
Miško, zkus se podívat sem http://www.bonprix.cz/bc/shop.htm?…. Na levnější jsem zatím nenarazila…Budu ráda za každé další typy…
Kači
doufám, že to bude dobré. Kdy ti měla MS přijít?
Miško asi bych nakupovala až bude třeba, abys věděla velikost a sedělo ti to. Na těhu oblečky si fakt asi chvilku počkáš. ![]()
Hezké obchůdky.
Já měla v těhotensví nejraději šatky a šatovky. Taky třeba kalhoty s měkým na bříško. Ale třeba trička jsem mohla nosit normání, většinu teda.
Dnes jsem byla u Doktora…špinění už skoro přestalo, ráno dvě tlustice na testu. Samozřejmě na ultrazvuku ještě nebylo nic moc prokazatelného, sliznice 13 mm, napsal mi Utrogestan a mám se ukázat za týden…Prý už bude vidět váček…Tak doufám, že bude fazolka v pořádku.
S tím oblečením bych také ještě chvlčku počkala, ale člověk aspoň získá přehled dopředu…Mám doma jen jedny kalhoty - krtečkové, takže nic moc. Chtěla bych později s pásem…
Tin, kdy budeš testovat?
Kači za dlouho, jsem zatím 17DC. Nějak na to teď ani nemám čas myslet, za dva týdny státnice a místo toho, abych dala malého do školky a mohla se učit, tak mi tu jezdí bagrem, protože má teplotu a kašle.
Ale je to správný chlap, jakmile mu teplota byla naměřena, tak mimo WC odmítá vylézt z postele. ![]()
Dobré ránko holky!
Myslela jsem, že ráno budu
.Teď už je trochu líp, spíš mě to dost natahovalo…
U nás dnes zase druhá čárka (spíš duch) na testíku, zatím ale nesílí…