Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To asi bude tím, že se zvětšuje děloha. Mě provázely celé těhotenství bolesti jako při MS a všechno bylo v pořádku
…
Krásné dopoledne holky!
Nás Ko čeká zítra. Dnes jsem měla na testíku silnou dálnici //, takže HCG už se zvýšilo a doufám, že bude vše ok! Ještě musím Horátku zas večer domluvit ![]()
Holky, moje ruce nenechavé si dělaly test včera, žádná čárka ani po limitu, nic…Dnes jsem zase zkoušela a mám ducha..Jsem totálně vyplašená, nebylo to ani z ranní moči…Snad se to udrží, zítra valím pro další testy, ať vím, jestli čárka sílí..Vím, nechci se radovat předčasně, ale u prvního těhotenství se mi ukázala fakt až po těch 13.měsících a byl z toho Lukýsek…Bojím, bojím - někde píší děsivé číslo, že až 25% odchází s MS…Podle všeho jsem 12 DPO ( možná i 10 DPO). ![]()
další spolužačka těhotná, čeká mimčo na květen.
Teda, už mi to taky musí vyjít na 100%. Nebo ![]()
Kačo jů, no, kéž by to vyšlo. ![]()
Miško šak spolužačce to můžeš přát. Věřím, že bude kontrola v pořádku, když máš na testu krásné dálnice.
Zítra hned napiš, jak budeš vědět.
Moc vám to přeju oběma.
Tivienko, děkuju…Zítra utíkám do lékárny pro další testíky a listovku…snad se čárka zase ukáže ![]()
Snad mi dnešní 13 přinese štěstí. Vyspala jsem se dobře, tak snad to u lékaře proběhne ok! Ve 13.45 na mě myslete,budu sedět v čekárně!
Ahojky, my se snažíme o druhé jedno už mame skoro ročního kluka
… dnes mam v planu si udelat test ale bohuzel se tehotna teda necitim
..
13 přinesla štěstí. Jsme těhotní, 6týden
Další kontrola 26.1.A uvidíme
![]()
Když se ti v bříšku všechno mění a mimčo bojuje o kus tebe tak bude všechno divný a nezvyklý