Snažení v prosinci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
179
4.1.11 20:38

ahoj
můžu se k vám přidat? Snažíme se od prosince o mimi.
Mám za sebou měsíční pauzu po samovolném potratu bez revize:) tak snad už se na nás štěstí usměje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.1.11 20:43

Ahoj,
jasně, že se můžeš přidat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
5.1.11 11:53

Ahoj holky! Už jsem dlouho nenapsala.

Včera jsem si chovala 14dní mimčo, to bylo tak úžasný:-)

Jinak MS jsem už měla dostat a zatím nic, už před týdnem. Tak nevím, zda mám zkusit testík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
5.1.11 14:19

misko to zní dobře, pokud ji máš jinak pravidelnou, tak proč nezkusit. :wink:

NikolK určitě se přidej. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
6.1.11 10:41

Ahoj všichni!

Jste napjaté, co Vám teďka napíšu???????

Test pozivitní, byly tam //, JUPÍ! Jsem tak šťastná,málem jsem radostí uškrtila našeho pejska Jima:-)

K doktorovi jdu za týden ve Čt,tak to snad taky pozitivně potrvdí:-) Hlavně, ať to dopadne už dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
6.1.11 10:46

miškooooo! :dance:
gratulace a ať to u mudra dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
6.1.11 10:57

Moc děkujeme:-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnonymKača
6.1.11 12:30
miska.03 píše:
Ahoj všichni!

Jste napjaté, co Vám teďka napíšu???????

Test pozivitní, byly tam //, JUPÍ! Jsem tak šťastná,málem jsem radostí uškrtila našeho pejska Jima:-)

K doktorovi jdu za týden ve Čt,tak to snad taky pozitivně potrvdí:-) Hlavně, ať to dopadne už dobře!

Velkáááááá gratulace…Taková zprávička nás pozitivně naladí :kytka: :kytka: U nás probíhá druhý pokus :mrgreen: :mrgreen: Mám pocit, že mívám ovulku nějak brzy, už devátý den cyklu…alespoň podle příznaků. Dříve se mi to nestávalo, ale teď mívám cyklus i 22 dní :roll: :roll: Kdo se pak v tom má vyznat :nevim: Testovat budu nejdřív kolem 14.1.

• Citovat
  • Upravit
AnonymKača
6.1.11 12:37

Ještě dodám, Mišku obdivuju, že vydržela tak dlouho netestovat. Já to vždycky zkouším hodně brzy :roll: :roll: i s patřičnými riziky…Potřebovala bych fakt přes ruce :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1773
6.1.11 12:43

To já sebe taky. Při 1.těhu jsem dost testovala, snad 10testů. Teďka na štedrý den a když sjem to nedostala, tak jsem testovala až dnes.

Právě, člověk je pak zklamaný:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
6.1.11 12:57

Misko tak to je super, držím pěsti až do kontroly. Určitě to bude OK. :palec: :kytka:

Mi pomalu končí MS a rýsuje se víkend bez malého, tak toho asi využijeme. I kdyby bylo na ovulaci ještě brzy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnonymKača
6.1.11 14:06

Myslíte si, že kdybych měla tu ovulku fakt 9DC, že stihne dorůst děložní sliznice tak, aby se zárodek později uchytil?? :think: Dřív jsem měla cyklus pravidelný jako hodinky po 28 dnech i s cystou na vaječníku. Ještě (cca tři měsíce před laparkou)se mi to začalo tak podivně střídat 22,22,28,23 a přetrvává to i po ní…Cystu mám vyoperovanou, vaječník mi zachovali, vejcovody průchodné, ale binec v cyklu :roll:

• Citovat
  • Upravit
1773
7.1.11 10:26

Dobré dopoledne!
Asi jo, mně to taky někdy přišlo, že mám ovulaci dost brzo…

Tak další testík vyšel, tak je to jasný:-)

Musím dávat pozor, u nás to šíleně klouže,abych nespadla.

Snad příští týden od doktora přidám foto z UTZ našeho Horátka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ikýsek
7.1.11 10:49

Ahojky holky. Tak si dělám poctivě denně ovulační test. Podle výpočtů jsem jí měla mít včera. Taky opravdu byla na ovutestu pouze lehounká druhá čárečka. Dneska zase jen taková nepatrná. Ale je tam. Takže večer doma hurá na věc :-) Manžel již drží 6 dní aby byl „vyzrálej“ a už je z toho dost říčnej :mrgreen: Po 4 měsících negativních výsledků, jsme to holt zkusili tentokrát vydržet. Snad se to povede spontánně a jakoby neplánovaně :lol: Jen ten dnešní výtok mě zarazil. Takový jen špinění ale tmavě žlutý jakoby do hněda a moc to nevoní. Myslíte že to může být ovulace? To jsem většinou mívala čistě bílý hustější hlen… To by bylo hustý bejt těhotná a nevědět o tom. Ale to je určitě kravina. :think: Nebojte. Nejsem blázen ani to nepřeháním. To je jen takový praštěný rychlý zamyšlení :wink:

• Citovat
  • Upravit
1773
7.1.11 10:56

Ahojky!
Tak to nevím. Já si dělala jen 2× ovulační test. Ale pak jsem to poznala na sobě sama, i bez testu. Protože jsem se pak na to moc soustředila…A pak to moc nejde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí