Snažení v prosinci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31281
22.12.10 16:34

docela se „bavím“ , když tu někoho uklidňuju, zrovna já, která sem tak vyklepaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ikýsek
22.12.10 17:21

Martanko, ty jsi tady takové naše sluníčko :wink: Trošku nám vlíváš optimismu do žil a já ráda čtu tvé zprávičky :mrgreen: Neboj, díky svátkům ty dva týdny utečou jak nic a budeš na UTZ. Přeju ti to.

• Citovat
  • Upravit
Ikýsek
22.12.10 17:22

Martanko, to je fakt prča. :lol: Ono se to vždycky druhým radí líp než sama sobě. Já už druhý den, mám takovej tlak v břiše. Spíš podbřišku. Začalo to večer a dnes mě to celý den nepustilo. Drž pěsti :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.10 19:21

Martanko, dobře to dopadne, neboj. Držíme pěstičky :mavam: :kytka: Kača

• Citovat
  • Upravit
19886
22.12.10 20:15

Ahoj holky, můžu se přidat? My se snažíme od srpna a zatím pořád nic :cry: Taky se furt pzoruju a už mi z toho hrabe. Člověk si myslí, jak to půjde hned, a ono prdlajs. Jinak jmenuju se Verča a je mi 22 (v lednu 23 :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnonymKača
22.12.10 20:44
veve.m píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? My se snažíme od srpna a zatím pořád nic :cry: Taky se furt pzoruju a už mi z toho hrabe. Člověk si myslí, jak to půjde hned, a ono prdlajs. Jinak jmenuju se Verča a je mi 22 (v lednu 23 :-D )

Jasně, že můžeš. Myslím, že holky přivítají další do klubu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1773
22.12.10 22:03

No, jasně!
Nesmíš na to tak myslet…
Padá snížek tiše z výše, mráz na okna domu píše. Ježíšek teď dárky shání, aby splnil všechna přání. Ať Vám dárky na Vánoce nesou štěstí v Novém roce 2011 přejí Horákovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
23.12.10 07:52

dobré ráno holky,
tak jsem celá špatná…
v úterý sem si dělala ten test (pěkná, i když slabší čárka, jak sem tu už psala) a tak sem ho dneska asi před hodinou zopakovala - a ta čárka je o polovinu slabší než v úterý :cry:
i když je stále trochu vidět, tak spíš takový „lepší duch“
tak se bojím bojím, že z toho nic nebude :-?
teď přes svátky už na testy prdím, MS stále nikde, tak uvidíme (ten dnešní je test stejný značky ale z jinýho balení, tak se udržuju v naději, že je to i tím), a zkusím to testnout znovu po svátcích.

Nebo radíte něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
23.12.10 08:58

Marťanko drž se. :srdce: Třeba to fakt bude tím jiným balením. Hodím za Tebe modlitbu, jestli nevadí :wink:

Už mě to tajnění nebaví…no, snad mě tu nikdo nevyšpióní. :lol:

Tin, to jsem já 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
23.12.10 09:03

Tin, dík moc, každá modlitbička se počítá :-D a já asi vím co si budu přát pod stromek - ať se to nepokoní…

jinak co se týče špionění - tak osobně nevím o nikom, kdo by sem chodil, tak nepředpokládám, že by tu na mě někdo narazil…a ty co by sem eventuelně přišly, tak to nejspíš budou další případný snažilky a ty se mnou snad budou držet basu, né? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnonymKača
23.12.10 16:33

Martanko, třeba jsi trošku víc pila a měla jsi víc naředěno. Budu držet pěstičky :srdce: . U nás přišla skoro o týden dřív MS, tak dáreček zatím nebude :-? :cry:

• Citovat
  • Upravit
2587
23.12.10 20:05

ahojicek, Martanku… jak to tady ctu a ja bych se mela testovat zitra, tak mozna pockam na muj termin MS, pak je clovek z toho zbytecne smutnej :cry:

Trávim vanoce od vcerejska u moji tehotne sestricky, která je ve 4 mesici, tak je ze me uplne na prasky a rika, at proste pockam…ale to se ji rekne… :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
23.12.10 20:05

martanku, ale drzim palecky…!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
24.12.10 08:07

Ahoj holky!Test bohužel nevyšel.Ale jak jsem to počítala, tak je to brzo na to,aby tam bylo něco vidět. Teď to zkusím za dlouho. Snad to vyjde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnonymKača
25.12.10 13:15

Holky, už jsem napjatá, které z vás vyšly testíky. Doufám, že Ježíšek podaroval alespoň některou tím nejhezčím dárečkem. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex