Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
docela se „bavím“ , když tu někoho uklidňuju, zrovna já, která sem tak vyklepaná ![]()
Martanko, ty jsi tady takové naše sluníčko
Trošku nám vlíváš optimismu do žil a já ráda čtu tvé zprávičky
Neboj, díky svátkům ty dva týdny utečou jak nic a budeš na UTZ. Přeju ti to.
Martanko, to je fakt prča.
Ono se to vždycky druhým radí líp než sama sobě. Já už druhý den, mám takovej tlak v břiše. Spíš podbřišku. Začalo to večer a dnes mě to celý den nepustilo. Drž pěsti ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? My se snažíme od srpna a zatím pořád nic
Taky se furt pzoruju a už mi z toho hrabe. Člověk si myslí, jak to půjde hned, a ono prdlajs. Jinak jmenuju se Verča a je mi 22 (v lednu 23
)
veve.m píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? My se snažíme od srpna a zatím pořád nicTaky se furt pzoruju a už mi z toho hrabe. Člověk si myslí, jak to půjde hned, a ono prdlajs. Jinak jmenuju se Verča a je mi 22 (v lednu 23
)
Jasně, že můžeš. Myslím, že holky přivítají další do klubu ![]()
No, jasně!
Nesmíš na to tak myslet…
Padá snížek tiše z výše, mráz na okna domu píše. Ježíšek teď dárky shání, aby splnil všechna přání. Ať Vám dárky na Vánoce nesou štěstí v Novém roce 2011 přejí Horákovi!
dobré ráno holky,
tak jsem celá špatná…
v úterý sem si dělala ten test (pěkná, i když slabší čárka, jak sem tu už psala) a tak sem ho dneska asi před hodinou zopakovala - a ta čárka je o polovinu slabší než v úterý ![]()
i když je stále trochu vidět, tak spíš takový „lepší duch“
tak se bojím bojím, že z toho nic nebude ![]()
teď přes svátky už na testy prdím, MS stále nikde, tak uvidíme (ten dnešní je test stejný značky ale z jinýho balení, tak se udržuju v naději, že je to i tím), a zkusím to testnout znovu po svátcích.
Nebo radíte něco jiného?
Marťanko drž se.
Třeba to fakt bude tím jiným balením. Hodím za Tebe modlitbu, jestli nevadí ![]()
Už mě to tajnění nebaví…no, snad mě tu nikdo nevyšpióní. ![]()
Tin, to jsem já ![]()
Tin, dík moc, každá modlitbička se počítá
a já asi vím co si budu přát pod stromek - ať se to nepokoní…
jinak co se týče špionění - tak osobně nevím o nikom, kdo by sem chodil, tak nepředpokládám, že by tu na mě někdo narazil…a ty co by sem eventuelně přišly, tak to nejspíš budou další případný snažilky a ty se mnou snad budou držet basu, né? ![]()
Martanko, třeba jsi trošku víc pila a měla jsi víc naředěno. Budu držet pěstičky
. U nás přišla skoro o týden dřív MS, tak dáreček zatím nebude
![]()
ahojicek, Martanku… jak to tady ctu a ja bych se mela testovat zitra, tak mozna pockam na muj termin MS, pak je clovek z toho zbytecne smutnej ![]()
Trávim vanoce od vcerejska u moji tehotne sestricky, která je ve 4 mesici, tak je ze me uplne na prasky a rika, at proste pockam…ale to se ji rekne… ![]()
Ahoj holky!Test bohužel nevyšel.Ale jak jsem to počítala, tak je to brzo na to,aby tam bylo něco vidět. Teď to zkusím za dlouho. Snad to vyjde:-)
Holky, už jsem napjatá, které z vás vyšly testíky. Doufám, že Ježíšek podaroval alespoň některou tím nejhezčím dárečkem. ![]()