Snažení v prosinci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31281
21.12.10 13:17

to se není zač stydět, kamarádka do toho vlítla loni a než zjistila že je těhotná, tak se o víkendu na horách ztřískala jak zákon káže - slivovicí no a dneska má krásnýho půlročního klučinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 13:54
Mar__tanka1983 píše:
to se není zač stydět, kamarádka do toho vlítla loni a než zjistila že je těhotná, tak se o víkendu na horách ztřískala jak zákon káže - slivovicí no a dneska má krásnýho půlročního klučinu :lol:

Já si tenkrát tak strašně nadávala, že mi nebylo divné, že ta MS přišla o týden dřív :oops: :oops: Že mi to mělo dojít… :think:

• Citovat
  • Upravit
31281
21.12.10 13:56

no a dopadlo to dobře ne?pokud si uvědomuju, užs tady o jednom díťátku psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 14:02
Mar__tanka1983 píše:
no a dopadlo to dobře ne?pokud si uvědomuju, užs tady o jednom díťátku psala…

Naštěstí ano. Ptala jsem se tenkrát na to gynekologa a ten říkal, že v tak ranném stádiu těhotenství by se zárodek neujal, kdyby se poškodil.

• Citovat
  • Upravit
2587
21.12.10 16:47

Marťánku : Blahopřeji :))
Jak dlouho jste zkoušeli??

Já mám dostat MS ccs 27 prosince, ale už ted mám takovej PMS, že mi i drahý řekl,že až budu těhotná tak se na 9 měsíců odstěhuje,pokud budu taková protivná :))

No já si vezu na vánoce na Moravu zásobu testů :)
Jsem zvědavá,začínám 24.12. překazit to muže jedine dřívější MS,ale až přijde tak aspon budu vědět na čem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 20:23

Já mám také předmenstruační syndrom, ale čípek zatím zůstává tvrdý, tak nedje ještě je, byť minimální :mavam: Bumbrlíku, jaké si kupuješ testy? Holky tu kdesi doporučovaly Mamatest citlivosti 10…
 Kača

• Citovat
  • Upravit
2587
21.12.10 20:28

Anonym: ahojíček :)
Kupuji si Mamatest10.

A jak to funguje s tím čípkem???
To jsem se ještě nikde nedočetla :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.10 23:26

Kačo no, měření teploty jsem zkoušela, ale nemám na to dost trpělivosti a disciplíny :roll: Prostě dýl jak týden v kuse se mi měřit nedařilo.

Marťánku vítej a moc gratuluji :palec:

Včera mi vyšel pozitivní Ovu test. Tak jsem zvědavá, jestli se z toho něco povede. Dělala jsem ho spíš ze zvědavosti, protože nevím, jestli jsem DC 21 nebo 31. Měla jsem totiž desátý den třídenní slabé krvácení. Považovaly byste to za MS?

Tin

• Citovat
  • Upravit
31281
22.12.10 07:41

ahojky všem - takže klasika, poté co jsem se uklidnila z radosti ze dvou čárek se pomalu a jistě dostávám do stádia, kdy pochybuju (že to klapne, když ano, tak že to zvládnem,…)já se picnu, snažím se si to nějak nepřipouštět, ale když tu vidím kolik holek tu píše, že na testu // a pak z toho nic nebylo… :nevim:
já vím já vím, myslet pozitivně :oops:

jinak bumbrliku, to je právě to, proč sem asi tak rozhozená, jde tožiž o vůbec první snažení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.10 08:03

Martanko starostí ještě bude, teď máš důvod se radovat. :wink: Jestli tě aspoň trochu uklidní, // jsem měla na testu jen jednou a je z toho pětiletý zdravý kluk.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.10 08:03

jsem se zapomněla podepsat Tin

• Citovat
  • Upravit
31281
22.12.10 08:06

jak jen jednou???

jinak já vím, já to všechno vím, být v klidu, dávat na sebe bacha radovat se a myslet pozitivně… ale pak, když jsem zkoumala co se v kterém týdnu v bříšku děje, tak sem narazila na článek o potratech v prvních týdnech, no a je to v pr… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.10 08:12

No, jak jsem měla podezření, tak jsem si udělala jeden test a bylo. Potom jsem šla až k doktorce. Dneska to moje chování trochu nechápu, prostě jsem se k tomu tolik neupínala. :-) Měla jsem tehdy na starosti hromadu vyřizování, a že mi MS nepřišla jsem zjistila až 36DC.
Teď se spíš musím mlátit po rukách, abych nečůrala na papírky zbytečně. :oops:
 Tin

• Citovat
  • Upravit
31281
22.12.10 09:01

no to je přesně ono, kontrolovala bych snad dvakrát denně…páč se straším, že proužek začne mizet…to je asi známka toho, že nemám co na práci a tak se zkoumám víc než je nutné, co? :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
22.12.10 09:54

Ahoj holky!Nějak nestíhám psát. Jsem ráda, že jste se tu hezky rozepsali. Já si ovu test dělala a nikdy mi nevyšel… Ale těh.test jsem si dělala snad každou chvíli, až jsem 25.9. viděla 2čárky a pak to potvrdil i lékař. Akorát,že jsem 21.10. šla na revizi. A přesně na den za 6týdnů jsem dostala MS, tak jsem se pak hned začali snažit. Tak uvidiíme, zda tam 24.11. uvidím 2čárky. Skákala bych radostí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí