Snažení v prosinci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33315
27.12.10 06:45

Hlásím, že MS pořád nikde, ale můžu mít jen jeden se svých dlouhých cyklů. :nevim: Ale nedá mi to a asi zítra budu testit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
27.12.10 11:00

ahoj holky
tak mám špatné zprávy, ve čtvrtek odpoledne jsem začala krvácet (na plný pecky jako při klasické, ale ještě silnější MS) a tak z toho nic není…raný potrat v 5TT :cry: , dle doktora jsem jinak " v pořádku", prý kdybych se tak nehlídala, tak jsem ani nezjistila, že jsem v tom…naštěstí jsem jinka bez potíží a nemusím ani na revizi, nic…tak aspoň něco…
jo, tak poplakala jsem si, ale zase si říkám, že když nebylo něco v pořádku tak radši teď než třeba ve 2. , 3. měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
27.12.10 11:25

Ahojky!Tak to je smutná zpráva. Ale neboj,brzy se zadaří :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
27.12.10 17:51

Martinko hlavu vzhůru, je to sice smutné, ale pokud jsem to doobře pochopila, tak se to stalo tak brzy, že se můžete bez přestávky snažit dál ne? To je zase dobrá zpráva, některé holky musí čekat tři měsíce… Myslím na tebe, neboj bude to dobré… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
27.12.10 19:36

ahoj, mohla bych se k vám přidat? S manželem se o miminko snažíme od září a zatím bezúspěšně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym Kača
27.12.10 20:20
Martanko, je mi to moc líto…Příště to určitě vyjde :hug: . Hlavně, že je všechno ostatní v pořádku a můžeš se snažit dál o miminko.
clobrdinek píše:
ahoj, mohla bych se k vám přidat? S manželem se o miminko snažíme od září a zatím bezúspěšně…

Jasně, že můžeš…Myslím, že holky budou jen rády…

• Citovat
  • Upravit
Anonym Kača
27.12.10 20:20
Tinuvien píše:
Hlásím, že MS pořád nikde, ale můžu mít jen jeden se svých dlouhých cyklů. :nevim: Ale nedá mi to a asi zítra budu testit.

Tak tu zítra písni, jak jsi dopadla, ju?

• Citovat
  • Upravit
31287
28.12.10 12:31

jojo, můžeme se snažit jako by se nic nestalo, MS jak rychle a silně přišla, tak teď už je zase pryč, tak jdeme na to :wink:

Jinak bych nám všem chtěla do Nového roku 2011 popřát spoustu zdraví a taky trochu toho štěstíčka, desítky pozitivních testů a statečně narůstajícího hcG :wink:

Snad bude tenhle rok plnej maminek a jejich mimísů a my všechny se z kategorie snažilek přesuneme do diskusí těhulek, nebo i dál :palec:

takže pac a pusu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
28.12.10 14:18

Jeden přírůstek máme-Jim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
28.12.10 16:11

Marťanko ajaj…to mě mrzí. Ale super, že můžete začít hned znovu. Tak hurá do toho. :mrgreen:

Misko super :palec:

Clobrdinku určitě se přidej. Doufám, že doneseš brzy dobré dvoučárkové zprávy :mrgreen:

Test nic…MS nic… tož nevím, co si o tom myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
28.12.10 16:29

dneska jsem testovala a test byl negativní. Uvidím jestli dorazí MS. Když ne, tak začátkem příštího týdne budu testovat znovu. týdne budu testovat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ikýsek
29.12.10 08:11

špinění

Ahojky holky, přes Vánoce jsem se tu neukázala. Teď to napravuji. Stále čekám na pozitivní test a nic. Včera jsem dostala své klasické MS bolesti. Cyklus mám cca stejný, v normálu, a to 25 dnů. První tři dny, však mívám normálně silný krvácení a pak už jen lehce. Tentokrát mám ale jen takový špinavý hlen. Jakoby do hněda a opravdu hodně slabounce. Tak nějak nechápu a čekám, zda se mi menses rozjede naplno a nebo ne. Včera test negativní. Projela jsem si i jiný diskuze a tam se o možným špinění či menstruaci v prvních měsících píše. Tak držte palečky. I když moc šancí tomu nedávám. Pořád mě bolí břicho a stehna jako při klasickým mensesu. Jo a taky jsem přibrala najednou snad dvě kila. Pokud je to Vánoční žranicí, tak teda potěš!!! Novoroční předsevzetí bude střídmá strava :mrgreen: A narostla mi prsa do nezvyklých rozměrů. Třeba je to tloušťkou :lol: a manžel je z toho celý vedle!!! :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonym Kača
29.12.10 10:57
Ikýsek píše:
Ahojky holky, přes Vánoce jsem se tu neukázala. Teď to napravuji. Stále čekám na pozitivní test a nic. Včera jsem dostala své klasické MS bolesti. Cyklus mám cca stejný, v normálu, a to 25 dnů. První tři dny, však mívám normálně silný krvácení a pak už jen lehce. Tentokrát mám ale jen takový špinavý hlen. Jakoby do hněda a opravdu hodně slabounce. Tak nějak nechápu a čekám, zda se mi menses rozjede naplno a nebo ne. Včera test negativní. Projela jsem si i jiný diskuze a tam se o možným špinění či menstruaci v prvních měsících píše. Tak držte palečky. I když moc šancí tomu nedávám. Pořád mě bolí břicho a stehna jako při klasickým mensesu. Jo a taky jsem přibrala najednou snad dvě kila. Pokud je to Vánoční žranicí, tak teda potěš!!! Novoroční předsevzetí bude střídmá strava :mrgreen: A narostla mi prsa do nezvyklých rozměrů. Třeba je to tloušťkou :lol: a manžel je z toho celý vedle!!! :-D

Tak jsem to přesně měla, když jsem čekala svoje první dítko. Zkus tak za dva dny testík…

• Citovat
  • Upravit
1773
29.12.10 22:50

Konec roku:-)

Ocean lasky,more pratelstvi,vodopad stesti, reku zdravi, potok radosti v roce 2011 prejí Horákovi:-)

Zítra odjíždíme na hory do 1.1.2011, tak se tu mějte krásně a příští rok budeme všichni šťastné Těhulky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
31.12.10 15:39

Vše nejlepší do nového roku, krásného Silvestra a ať nám všem vyjdou v roce 2011 krásné // a miminka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí