Snažení v prosinci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.12.10 12:44
bumbrlik píše:
Anonym: ahojíček :)
Kupuji si Mamatest10.A jak to funguje s tím čípkem???
To jsem se ještě nikde nedočetla :((

http://www.rodina.cz/clanek5211.htm Ale já rozhodně nezkoumám každý den, jen když si myslím, že mám ovulaci. Ze začátku jsem jen několikrát zjišťovala, jak vypadá těsně po MS, abych měla s čím srovnávat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.10 12:55

Ještě tak občas zjišťuju, jestli už přichází MS. Zapomněla jsem se podepsat. Kača
Nebaví mě psát anonymně, ale nechci, aby mě tu muž omylem nějak našel a zjistil, že si tu o tom tak povídám. :mrgreen: :mrgreen: Až se to tu rozběhne, tak bychom mohly skupinu uzamčít :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Ikýsek
22.12.10 12:57

Ahojky, tak ti nevím, zda se taky už nepozoruju příliš. Mám již několik dní ovulaci pryč a od včera mám citlivá prsa a jakoby naběhlá a tlak v podbřišku. Pořád takové tlačení či lehkou bolest cítím. Tak ti nevím. Já už tomu ale nějak nevěřím. . . Test si můžu dělat až chvilku před Silvestrem. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.10 13:39

Ikýsku, já tehdá před těmi třemi lety měla příznaky jako před MS ale cca o týden dřív - třeba se u vás něco maličkého zabydluje. :think: :think:
Už bych zasloužila přes ruce, protože jsem si dnes zase dělala testík ( 9.den po…)a negativní :cry: :cry: U prvního dítka už byla slabá čátečka. Dnes se neobjevila ani po několika hodinách, tak už ani nedoufám…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.10 13:42

Kača

• Citovat
  • Upravit
31281
22.12.10 13:49

Ikýsku, tak to vítej do klubu (s tím pozorováním :lol: )

já se v poslední době zkoumám skoro 24 hodin denně, přemýšlím nad každým píchnutím a jak jsem si myslela, že ty // mě uklidní, tak mi to skoro přijde, že je to naopak :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ikýsek
22.12.10 15:16

Martanko, Co já bych dala za dvě čárky!!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ikýsek
22.12.10 15:18

Díky, zní to pěkně. Ale jsem k tomu nějak skeptická. :wink: Bylo by to ale hezký. . . :-)

• Citovat
  • Upravit
Ikýsek
22.12.10 15:20

Martanko, ta tvoje nejistota taky ale pramení z toho, že se ti podařilo otěhnotnět tak brzy. Nemůžeš tomu tedy tak jednoduše a rychle uvěřit. Kdyby ses snažila dýl jako já, tak by jsi tomu věřila hned a byla šťastná jako blecha. :lol: Buď vděčná, že je to tak, jak to máš. Věřím že vše bude ok. Ale určo informuj. :-)

• Citovat
  • Upravit
31281
22.12.10 15:26

Ikýsku, jo to je asi velká pravda, že se to podařilo napoprvé a tak mi to prostě pořád úplně nedochází a mám pocit, že je to příliš dokonalý a že se musí něco pokazit :nevim:
Prostě nejradši bych tyhle týden dva přelítla rovnou až k UTZ na gyndě :-D
každopádně budu hlásit každou změnu, to je jasný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
22.12.10 15:55

ahoj holky já abych se přiznala tak jsem si dnes udělala testík 3 dny před MS a né z ranní moči a vyšel negativní. Tak z toho asi nic nebude, nebo myslíte že by mohlo být ještě brzy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
22.12.10 16:07

ahoj Marti, tak 3 dny před MS sem měla taky test naprosto bez stínu…a den po MS už tam byla „docela slušná“ čárka(tj, včera)…teď čekám co bude dál a doufám že se to nezhatí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.10 16:16
Mar__tanka1983 píše:
ahoj Marti, tak 3 dny před MS sem měla taky test naprosto bez stínu…a den po MS už tam byla „docela slušná“ čárka(tj, včera)…teď čekám co bude dál a doufám že se to nezhatí :lol:

A nedívala ses potom zpětně, jestli se tam ty čárky neobjevily po limitu? Mně ani tak…To by jsi mi zase vnukla jiskřičku naděje… :potlesk: Kača

• Citovat
  • Upravit
31281
22.12.10 16:23

ahoj kači - já ti přesně nevím kdy sem ho vyhodila, ale minimálně ještě asi hodinu po limitu sem ho v ruce měla a fakt ani prd :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
22.12.10 16:26

ta moje netrpělivost :-x bohužel ani po limitu nic :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí