Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě tak občas zjišťuju, jestli už přichází MS. Zapomněla jsem se podepsat. Kača
Nebaví mě psát anonymně, ale nechci, aby mě tu muž omylem nějak našel a zjistil, že si tu o tom tak povídám.
Až se to tu rozběhne, tak bychom mohly skupinu uzamčít
![]()
Ahojky, tak ti nevím, zda se taky už nepozoruju příliš. Mám již několik dní ovulaci pryč a od včera mám citlivá prsa a jakoby naběhlá a tlak v podbřišku. Pořád takové tlačení či lehkou bolest cítím. Tak ti nevím. Já už tomu ale nějak nevěřím. . . Test si můžu dělat až chvilku před Silvestrem. ![]()
Ikýsku, já tehdá před těmi třemi lety měla příznaky jako před MS ale cca o týden dřív - třeba se u vás něco maličkého zabydluje.
![]()
Už bych zasloužila přes ruce, protože jsem si dnes zase dělala testík ( 9.den po…)a negativní
U prvního dítka už byla slabá čátečka. Dnes se neobjevila ani po několika hodinách, tak už ani nedoufám…
Ikýsku, tak to vítej do klubu (s tím pozorováním
)
já se v poslední době zkoumám skoro 24 hodin denně, přemýšlím nad každým píchnutím a jak jsem si myslela, že ty // mě uklidní, tak mi to skoro přijde, že je to naopak
![]()
Díky, zní to pěkně. Ale jsem k tomu nějak skeptická.
Bylo by to ale hezký. . . ![]()
Martanko, ta tvoje nejistota taky ale pramení z toho, že se ti podařilo otěhnotnět tak brzy. Nemůžeš tomu tedy tak jednoduše a rychle uvěřit. Kdyby ses snažila dýl jako já, tak by jsi tomu věřila hned a byla šťastná jako blecha.
Buď vděčná, že je to tak, jak to máš. Věřím že vše bude ok. Ale určo informuj. ![]()
Ikýsku, jo to je asi velká pravda, že se to podařilo napoprvé a tak mi to prostě pořád úplně nedochází a mám pocit, že je to příliš dokonalý a že se musí něco pokazit ![]()
Prostě nejradši bych tyhle týden dva přelítla rovnou až k UTZ na gyndě ![]()
každopádně budu hlásit každou změnu, to je jasný ![]()
ahoj holky já abych se přiznala tak jsem si dnes udělala testík 3 dny před MS a né z ranní moči a vyšel negativní. Tak z toho asi nic nebude, nebo myslíte že by mohlo být ještě brzy? ![]()
ahoj Marti, tak 3 dny před MS sem měla taky test naprosto bez stínu…a den po MS už tam byla „docela slušná“ čárka(tj, včera)…teď čekám co bude dál a doufám že se to nezhatí ![]()
Mar__tanka1983 píše:
ahoj Marti, tak 3 dny před MS sem měla taky test naprosto bez stínu…a den po MS už tam byla „docela slušná“ čárka(tj, včera)…teď čekám co bude dál a doufám že se to nezhatí
A nedívala ses potom zpětně, jestli se tam ty čárky neobjevily po limitu? Mně ani tak…To by jsi mi zase vnukla jiskřičku naděje…
Kača
ahoj kači - já ti přesně nevím kdy sem ho vyhodila, ale minimálně ještě asi hodinu po limitu sem ho v ruce měla a fakt ani prd ![]()
http://www.rodina.cz/clanek5211.htm Ale já rozhodně nezkoumám každý den, jen když si myslím, že mám ovulaci. Ze začátku jsem jen několikrát zjišťovala, jak vypadá těsně po MS, abych měla s čím srovnávat.