Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no nevim od rana spis spinim nez by to byli normalni mnesicky ale to se este asi rozjede..hrozne mne boli zada vic nez bricho
snad pristi mnesic ![]()
Deri, já také na začátku v termínu MS jen špinila a byla jsem těhotná. Pokud se Ti MS nerozjedou, tak zkus zítra testnout… ![]()
Kači - díky, ono je to asi tak jak má být, dostala jsem hnusnou chřipku, tak kdo ví, jak by to dopadlo. Snad se zadaří příští měsíc. ![]()
tak to budu rada..
muj pritel byl taky trosku smutny pri ms nic neznamena ze i tak muzu byt vtom ze se to stava a mam si udelat test
urcite to ted vyde ![]()
Tak jsem dneska našla dvě krásně tlusté čárky na testu
Jak se máte vy?
ahoj tak to velka gratulace
mas pak neaky navod?ten test si si delala driv ne?no ja mam uz 4 den teplotu 37 a vic vsechno mne boli porad spim nejspis neaka chripka
ms cekam ve stredu tak uvidime…
DERI - dělala jsem ho 28dc, ale už týden jsem byla hrozně žravá a dost mě bolely prsa. Návod: mít rozepsanou diplomku, před sebou dvoje státnice, dům v rekonstrukci, rozjíždět firmu a v září dát syna do 1.třídy ![]()
tak ted nevim jestli je to k
nebo k
tak tomu rikam v klitku naplanovane mimi
ja to skusim testnout tak zitra pozitri ale stou chripkou a stalou teplotou nevim teda…
Třeba se ukáže za pár dní, držím pěsti. Bylo by to moc fajn. ![]()
to by bylo vic nez fajn
jen me neak zacalo bolet bricho tak abych zitra nebyla sklamana
skusim test pozdej …co ty jak se citis?
Jj, nic neuspěchej. ![]()
Mi je bezvadně, jen trochu cítím podbřišek a prsa mám hrozně nafouklé. Nejhorší je věčný hlad.
Včera na kontrole byl vidět váček, příští týden toho prý uvidíme víc.
Tin, určitě přijde ta pravá chvíle a dočkáš se vytoužených dvou

Teď v pondělí byl vidět jen malý váček 4 mm, zatím bez terčíku.
Miško, gratuluju k
Ikýsku, gratuluju ke //
Já mám kontrolu až 7.2., snad to bude v pořádku a také se dočkám