Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky… ![]()
Je tady někdo komu se za loňský rok snažení nepovedlo a pokračuje tedy v roce 2011 tak jako já…
??
jadviga píše:
ahoj, my můžem až za dva měsíce
tak to sem ale taky patříš.....ale řeknu vám holky, z toho snažení se jsem už fakt na nervy!
nulu86 píše:jadviga píše:tak to sem ale taky patříš.....ale řeknu vám holky, z toho snažení se jsem už fakt na nervy!
ahoj, my můžem až za dva měsíce
a vy se snažíte jak dlouho? nám to prvně trvalo asi necelý dva měsíce, po druhé asi 5 měsíců, ale ot nevyšlo a teď jsem byla na revizi, na kontrole ještě ne, takže vlastně ani nevím, jestli můžeme za 2 měsíce, ale v nemocnici mi řekli, že vlastně může proběhnout jen jedna MS a já tak chcíííííííí ![]()
my se snažíme od července, zatím bezvýsledně, do toho mám nepravidelnou ms, což je úplně na pytel…no tak uvidíš po kontrole, ale myslím že to bude ok, tam jde v podstatě o dodržení toho šestinedělí…
Ahojky holky… ![]()
Tak to jsem ráda že se někdo přidal..my se snažíme od loňského prosince, povedlo se to hned v dubnu, bohužel to nedopadlo, od té doby to nějak nejde… ![]()
Už jste to nějak řešily?
AHojky,
my se snažíme od září, ovulka probíhá, je potvrzená i testy, ale nějak se nedaří.
Ted jededme 4 měsíc snažení, zatím bez medikace.
27.12. jdu na kontrolu, tak uvidíme, co dr. řekne.
ahoj, můžu se k vám přidat? My se snažíme od září a zatím bezvýsledně…
nulu tak uvidíš co ti řekne Dr., mně dal na 2 měsíce hormony, prý je jinak všechno v pořádku, tak uvidíme…taky jsem zvědavá jaký bude postup toho tvého…
![]()
jadvigo..copak se stalo že to nevyšlo? ![]()
kačulikačko..tak to ještě není tak dlouhá doba, ale vím že když už se člověk začne snažit tak by to chtěl nejlíp hned…
![]()
clobrdinku..jasně že se můžeš přidat… ![]()
Měříte holky někdo BT?
Já BT zatím neměřím. Když se nám to nepovede tento cyklus, tak ji začnu měřit. Cykly mám dost rozházené, tak to snažení akorát komplikuje.
No právě…BT leccos napoví, nejen ovulaci, kdy k ní dochází a jestli vůbec ale i délku luteální fáze a bohužel i ms…
![]()