Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
12.1.11 11:05

veve…no bolení bříška sice někdy může znamenat těhu, u mě ale bohužel vždycky znamená ms… :zed: :lol:
No pouvažuj nad tou BT, je to fakt dobrý ukazatel… :wink: A o citronové šťávě jsem vlastně taky už něco takového četla…třeba to bude mít i vliv… :palec:
U nás je jakž takž, bez sluníčka, ale net jede jako blázen… :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.1.11 11:15

No tak aspoň něco, když nesvítí slunce, jede net. :lol:
A nevopič se s tou ms, teď jí mám jááá… :lol: Takhle ty bacilky nenachytáme.
Z té šťávy už je mi špatně, ale jsem naštvaná na celou ms, jsem rozhodnutá jí tím citronem otrávit. Jen abych se dřív neotrávila já. :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
12.1.11 11:20

Sonipa: Jak si ho vytvořím? Nějak se mi nedaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.1.11 11:37

veve…ale ty ji máš furt, to by se člověk netrefil… :zed: :lol: :lol: ale až ji zaženeš tím citronem, to pak bude snažší… :pankac: :mrgreen: my pijeme doma citronovou šťávu na spalování tuků to prý taky pomáhá… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.1.11 11:42

clobrdinek: takže dáš „sharing“ pak „tickers“ pak „costumize your charting ticker“ , necháš zaškrtnuté ruler/slider, next, tam si vybereš jaký chceš ten „ticker“ (je tam více stran na výběr), zaškrtneš, next, vybereš si obrázek který tam chceš, taky je tam více stran, což jsem objevila až teď… :lol: , next, tam nezadáváš nic, next, a už máš ty odkazy, tak zkus zkopírovat ten pod HTML a nakopíruj sem do nastavení do podpisu, to už jsem psala…a když tak se ptej… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
12.1.11 11:57

Děkuji za rady. Pokusila jsem se to vytvořit. Je to vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.1.11 12:01

:lol: No právě, že já furt, tak ty bys jí nemusela mít vůbec, ovšem z jiných důvodů, žeee. a já tě za těch devět měsíců doženu… :mrgreen:
A že citronová šťáva spaluje tuky? No to jsi měla říct hned, jdu si řádně loknout a manža má oběd jasnej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.1.11 12:02

clobrdinek: ne… :think: zkus ten první odkaz…jsem se možná spletla..už si to dobře nepamatuju…ten bbCode :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
12.1.11 12:05

tak jsem zadala bbcode. Už je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.1.11 12:06

:lol: co dostane na oběd, taky citronovou šťávu… :lol: ? Ale fakt to prý pomáhá…radí to i doktoři… :wink: Pokud to ale neradí jen tak na všechno… :think: :cert: :lol:
No a doženeš neboj, nebo já tebe, třeba se nám to povede stejně, se dohnat… :lol: To by byl gól… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.1.11 12:07

clobrdinek…super, to je ončo…paráda… :dance: :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
12.1.11 12:08

Sonipa: mockrát děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.1.11 12:15

clobrdinku…nemáš zač, aspoň budem vědět jak na tom jsi… :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
12.1.11 12:17

:)vidím to dneska na ovu. Včera jsme se snažili. Nevim jestli se snažit i dneska nebo až zítra. Co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.1.11 12:28

Jo, přesně, k obědu citronovou šťávu, si pořád stěžuje, že s ním naše digitální váha ani nemluví. :lol: :lol:
I když jen tak mezi náma, já jsem radši za pořádnýho chlapa, aspoň se nemusím trápit dietama jen proto, abych vedle něj nevypadala extra tlustě. :lol:
My se tu budem předhánět s ms a nakonec zjistíme, že už jsme dávno těhu… :mrgreen:
clobrdinek: držím ti palce, pak mysli na nás, potřebujem nakazit. :palec: :-D Jinak říkají že stačí se snažit obden. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí