Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
11.1.11 10:57

Ahoj, hezký den všem, tak co je u vás nového? :-) Já se plácám doma mezi praním, žehlením, luxováním a vařením a vůbec nic z toho se mi nechce… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
11.1.11 11:13

Dobré ránko, tak to já jsem si dneska trochu přispala, ale taky mě čeká spousta povinností a vůůbec se mi do nich nechce… :-P A ke všemu net jede rychlostí blesku…máme bezdrát, to je někdy zoufalství… :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.1.11 11:24

Jo, to mi povídej, o netu. :pocitac: Dneska se tedy drží, ale jinak je to děs a běs, máme nějaký místní a je věčně buď zahlcený nebo nejde vůbec, případně vypadává každých pět minut. Vlastně si říkám, proč už jsem ho dávno nevyměnila. :think:
Ale manžel dneska přijede už odpoledne, tak bude kdyžtak na ty poskytovatele útočit on. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
11.1.11 11:36

Tak to buď ráda že se ti dneska drží já jsem se sem ráno vůbec nemohla dostat…ono to sice nevypadne úplně, ale jede to hrůzostrašně pomalu a když jsem jim to tam minule říkala, tak prý to ovlivňuje počasí…tak nevím…ale už mě to opravdu nebaví, jenže bydlíme na baráku a tady nám nikdo drát nepotáhne… :think: Tak doufám, že brzy vyleze sluníčko… :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.1.11 13:22

Sluníčko bych taky potřebovala… Máme zahradu u domu, ale je tam akorát bahno a na terásku nám chodily do sněhu kadit sousedovic kočky, takže tam se ani neopovažuju chodit. :lol:
Jinak my by jsme tu přípojku na net prý mít mohli, kdyby se od vrat natáhnul drát, ale bylo by to zase nějak komplikované a samozřejmě by to stálo peníze, ale až já se naštvu… :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
11.1.11 13:52

Tak já hlásím že už máme sluníčko… :dance: :mrgreen: A i net se umoudřil…že by to fakt fungovalo… :lol: Ale jak jsem koukala na zahradu, tak jsou tam ještě kupky sněhu, tak by to ještě potřebovalo trochu dýl to teplo, nejlíp až do příští zimy… :pankac: :lol: S tím netem se to samozřejmě vyřešit dá, ale stojí to víc než v paneláku, že jo…a do toho se mi nechce investovat… :-P :mrgreen:
A co jinak, co ms, pořád trvá… :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.1.11 14:38

My tady ještě teda ani náhodou, vypadá to tu, že slunce už nevyleze. Já zimu tak nerada… :-?
No a ms samozřejmě trvá. Už desátý den. Ale tváří se to, že je na ústupu. I když to je na mě ještě málo, kdybych to měla třeba čtrnáct dní a pak už ne, asi by mi to i stačilo, s tím už se dá jakž takž těhotnět. :-D
A co ty, rozumím tomu metříku dobře, že už bys mohla být klidě 7 dní v tom? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
11.1.11 18:04

Taky nemám ráda zimu, vždycky jen chvíli když čerstvě nasněží, to je pěkné, takové čisté, ale pak tu břečku nesnáším, no a každopádně lépe když je teplo, to se dá leccos podniknout… :dance: :-)
S tou tvou ms je to teda mazec… :zed: :-) A řekl ti někdy nějaký doktor čím to, že to tak máš? :think:
Metřík chápeš dobře, jsem 7 den po ovulaci, takže už možná bych i mohla být tak nějak dlouho v tom… :twisted: :mrgreen: Ale o tom pochybuju… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.1.11 18:35

Neřekli mi nikdy nic. Teda spíš takový pindy, že ať jím vitamín C, pak ty hormony, prostě blbiny, naprosto k ničemu. :cert:
A četla jsem nedávno článek, kde se ptala holka nějakého gynekologa na to samé a ten jí tam říkal, že kromě HA na to nic neexistuje. :evil:
Jedině si asi vsugeruju, že mi to skončí a basta. :mrgreen:
Pročítala jsem různé diskuse a tam se dozvěděla, že otěhotnění při ms se nevylučuje, jo, jenže to bych potom nesměla být jak průtokáč. :roll: :-)
Tak já mám nápad, ty teď prostě budeš těhu a pak mě nakazíš. :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
11.1.11 19:42

:lol: ten nápad se mi líbí…vůbec máš samé dobré nápady, jako s těma krásnýma zdravýma holčičkama… :palec: :mrgreen: Ale třeba budu muset já chytat bacilky od tebe… :pankac: :-) :wink:
S tou nekončící ms to je teda průšvih koukám, když s tím nejde nic dělat kromě HA… :think: Leda vysadit, rychle otěhotnět a pak zase rychle nasadit zpátky… :cert: :-D
Ale vsugerovat konec možná taky půjde, jsem slyšela že se dají vsugerovat i těhu příznaky, tak proč by nešlo tohle… :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.1.11 20:08

:-) Jo, jo, to mě taky napadlo, vysadit a rychle do toho vlítnout. Ale první měsíc jsem to dostala na šest dní, ještě tak divně, mám pocit, že to ještě cyklus nebyl a pak jsem si na ms počkala čtvrt roku, takže i na ovulaci, tudy cesta taky nevede, sákryš. :cert:
Nehledě na to, ono když se nejvíc chce, tak just ne, to je známá věc, žejo… :-D
Ale tak není všem dnům konec, těm bez ms snad taky ne. :lol:
A nápady to já mám dobrý, tak šup, ať už jsi těhule, já budu zatím pít citronovou šťávu, tím nic nezkazím, jen budu na manžu dělat kyselý ksichty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.1.11 08:01

Dobré ránko… :kytka:
To je pravda, když se člověk snaží tak to tím tuplem nejde… :cert: :-) Ale tak nemůže se to bránit věčně, jednou to jít musí i tak… :pankac:
Ale nevím teda jak to bude s tím těhotněním…nějak mě začíná pobolívat bříško a to jsem teprve 8.DPO…nemluvě o BT, ta je úplně divná… :think:
Ale co, však já si pak nachytám bacilky od tebe…že jo… :dance: :wink: :-)
A na co vlastně piješ tu citronovou šťávu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.1.11 10:42

Ahoj, hezký den. :-)
To je fakt, věčně se to bránit nebude. :-D
Já přemýšlela o tom měření taky, ale u mě by to bylo k ničemu, to bych musela mít aspoň základní spánkový režim. :twisted: No bolení bříška nemusí být nic špatnýho, tolik holek tu píše, že je to i příznak těhu… :-P :mrgreen:
Tu citronovou šťávu jsem zkusila proto, že by se díky tomu mělo zmírnit krvácení, zatáhnout cévky nebo jak to funguje, prostě ta ms pořád tak zlobí… :cert:
Jo a dneska tu konečně trochu vylejzá slunce. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
12.1.11 10:46

Sonipa: Jak sis sem dala metříky z FertilityFriend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.1.11 11:03

clobrdinek: pod „sharing“ dáš „tickers“ a tam si ho vytvoříš a pak zkopíruješ odkaz který ti vyjede na konci, tuším ten druhý HTML…a vložíš si to tady v nastavení do podpisu dole… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí