Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hezký den všem, tak co je u vás nového?
Já se plácám doma mezi praním, žehlením, luxováním a vařením a vůbec nic z toho se mi nechce… ![]()
Dobré ránko, tak to já jsem si dneska trochu přispala, ale taky mě čeká spousta povinností a vůůbec se mi do nich nechce…
A ke všemu net jede rychlostí blesku…máme bezdrát, to je někdy zoufalství…
![]()
Jo, to mi povídej, o netu.
Dneska se tedy drží, ale jinak je to děs a běs, máme nějaký místní a je věčně buď zahlcený nebo nejde vůbec, případně vypadává každých pět minut. Vlastně si říkám, proč už jsem ho dávno nevyměnila. ![]()
Ale manžel dneska přijede už odpoledne, tak bude kdyžtak na ty poskytovatele útočit on. ![]()
Tak to buď ráda že se ti dneska drží já jsem se sem ráno vůbec nemohla dostat…ono to sice nevypadne úplně, ale jede to hrůzostrašně pomalu a když jsem jim to tam minule říkala, tak prý to ovlivňuje počasí…tak nevím…ale už mě to opravdu nebaví, jenže bydlíme na baráku a tady nám nikdo drát nepotáhne…
Tak doufám, že brzy vyleze sluníčko…
![]()
Sluníčko bych taky potřebovala… Máme zahradu u domu, ale je tam akorát bahno a na terásku nám chodily do sněhu kadit sousedovic kočky, takže tam se ani neopovažuju chodit. ![]()
Jinak my by jsme tu přípojku na net prý mít mohli, kdyby se od vrat natáhnul drát, ale bylo by to zase nějak komplikované a samozřejmě by to stálo peníze, ale až já se naštvu…
![]()
Tak já hlásím že už máme sluníčko…
A i net se umoudřil…že by to fakt fungovalo…
Ale jak jsem koukala na zahradu, tak jsou tam ještě kupky sněhu, tak by to ještě potřebovalo trochu dýl to teplo, nejlíp až do příští zimy…
S tím netem se to samozřejmě vyřešit dá, ale stojí to víc než v paneláku, že jo…a do toho se mi nechce investovat…
![]()
A co jinak, co ms, pořád trvá…
?
My tady ještě teda ani náhodou, vypadá to tu, že slunce už nevyleze. Já zimu tak nerada… ![]()
No a ms samozřejmě trvá. Už desátý den. Ale tváří se to, že je na ústupu. I když to je na mě ještě málo, kdybych to měla třeba čtrnáct dní a pak už ne, asi by mi to i stačilo, s tím už se dá jakž takž těhotnět. ![]()
A co ty, rozumím tomu metříku dobře, že už bys mohla být klidě 7 dní v tom? ![]()
Taky nemám ráda zimu, vždycky jen chvíli když čerstvě nasněží, to je pěkné, takové čisté, ale pak tu břečku nesnáším, no a každopádně lépe když je teplo, to se dá leccos podniknout…
![]()
S tou tvou ms je to teda mazec…
A řekl ti někdy nějaký doktor čím to, že to tak máš? ![]()
Metřík chápeš dobře, jsem 7 den po ovulaci, takže už možná bych i mohla být tak nějak dlouho v tom…
Ale o tom pochybuju… ![]()
Neřekli mi nikdy nic. Teda spíš takový pindy, že ať jím vitamín C, pak ty hormony, prostě blbiny, naprosto k ničemu. ![]()
A četla jsem nedávno článek, kde se ptala holka nějakého gynekologa na to samé a ten jí tam říkal, že kromě HA na to nic neexistuje. ![]()
Jedině si asi vsugeruju, že mi to skončí a basta. ![]()
Pročítala jsem různé diskuse a tam se dozvěděla, že otěhotnění při ms se nevylučuje, jo, jenže to bych potom nesměla být jak průtokáč.
![]()
Tak já mám nápad, ty teď prostě budeš těhu a pak mě nakazíš.
![]()
ten nápad se mi líbí…vůbec máš samé dobré nápady, jako s těma krásnýma zdravýma holčičkama…
Ale třeba budu muset já chytat bacilky od tebe…
![]()
S tou nekončící ms to je teda průšvih koukám, když s tím nejde nic dělat kromě HA…
Leda vysadit, rychle otěhotnět a pak zase rychle nasadit zpátky…
![]()
Ale vsugerovat konec možná taky půjde, jsem slyšela že se dají vsugerovat i těhu příznaky, tak proč by nešlo tohle…
![]()
Jo, jo, to mě taky napadlo, vysadit a rychle do toho vlítnout. Ale první měsíc jsem to dostala na šest dní, ještě tak divně, mám pocit, že to ještě cyklus nebyl a pak jsem si na ms počkala čtvrt roku, takže i na ovulaci, tudy cesta taky nevede, sákryš. ![]()
Nehledě na to, ono když se nejvíc chce, tak just ne, to je známá věc, žejo… ![]()
Ale tak není všem dnům konec, těm bez ms snad taky ne. ![]()
A nápady to já mám dobrý, tak šup, ať už jsi těhule, já budu zatím pít citronovou šťávu, tím nic nezkazím, jen budu na manžu dělat kyselý ksichty. ![]()
Dobré ránko… ![]()
To je pravda, když se člověk snaží tak to tím tuplem nejde…
Ale tak nemůže se to bránit věčně, jednou to jít musí i tak… ![]()
Ale nevím teda jak to bude s tím těhotněním…nějak mě začíná pobolívat bříško a to jsem teprve 8.DPO…nemluvě o BT, ta je úplně divná… ![]()
Ale co, však já si pak nachytám bacilky od tebe…že jo…
![]()
A na co vlastně piješ tu citronovou šťávu?
Ahoj, hezký den. ![]()
To je fakt, věčně se to bránit nebude. ![]()
Já přemýšlela o tom měření taky, ale u mě by to bylo k ničemu, to bych musela mít aspoň základní spánkový režim.
No bolení bříška nemusí být nic špatnýho, tolik holek tu píše, že je to i příznak těhu…
![]()
Tu citronovou šťávu jsem zkusila proto, že by se díky tomu mělo zmírnit krvácení, zatáhnout cévky nebo jak to funguje, prostě ta ms pořád tak zlobí… ![]()
Jo a dneska tu konečně trochu vylejzá slunce. ![]()
clobrdinek: pod „sharing“ dáš „tickers“ a tam si ho vytvoříš a pak zkopíruješ odkaz který ti vyjede na konci, tuším ten druhý HTML…a vložíš si to tady v nastavení do podpisu dole… ![]()