Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
368
12.1.11 12:31

veverka1: tak snažení necháme asi na zítra. Ono je kolikrát umění toho mýho „přesvědčit“, že by se chtělo snažit… Kdyby se to náhodou povedlo, tak vám ráda bacilky předám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.1.11 12:41

clobrdinek: :-D No právě, nesmíme ty chlapy zase tak uhánět, aby se nezasekli, nehledě na to, že obnova spermií prý taky nějakou dobu trvá… :roll: :-D Naštěstí jsou ty mršky schopný počkat a vydržet i pár dní. :palec:
Já tuhle manžovi řekla jen „ovuluju, pojď, jdeme dělat děti“, smál se a šklebil jak puberťák, ale šel rád, no ale každý den, to by asi nevydejchal. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.1.11 12:47

:lol: veve…to je dobrá věta…to zkusím příště použít… :lol: jinak mám doma taky pořádnýho chlapa a vyhovuje mi to, jendak z důvodů co píšeš ty… :lol: a jednak prostě chlap má být chlap… :pankac:
S tím předháněním to beru…jestli to tak funguje, tak se budu předhánět ostošest… :dance: :lol:
clobrdinku, obden to stačí, včera to bylo tak akorát a zítra to pojistíte… :palec: :wink: A když to vyjde, tak bacilky sem… :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.1.11 13:18

:-D S tím chlapem, to je přesně tak… No taky že z citronové hrozby k obědu zbylo jen kolečko citronu na svíčkovou s knedlíkem, co právě vyvářim. :mrgreen: :mrgreen:
A já už se chci předhánět nejlíp hned teď :zed: :lol: , blbá ms, jdu vařit knedle a přitom sosat ten citron. ble. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.1.11 13:39

:lol: tak aspoň něco, nějak se začít musí, už plátek citronu je úspěch… :dance: :mrgreen: To já už mám v troubě masíčko, dneska s bramborem, knedlík byl teď dva dny… :-P A už jsem se přece předhánět začaly, teď jen záleží která s čím předežene tu druhou… :dance: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.1.11 15:00

Tak a mám vařeno, manža je tu za chvíli, no já to mám ale načasovaný. :-D
A těch knedlíků jsem udělala nějak moc, to budeme jíst jak dlouho, i když můj chlap je žravej, dneska jde výjmečně ještě na jednu šichtu, to až přijde, bude zase padat hlady. :-)
Jo a ms vypadá umírněněji, jen abych to nezakřikla, tak radši pšššššt. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.1.11 07:56

Dobré ránko… :kytka:
Tak včera jsme se nějak zdrželi u nastávajících tchánovců a večer jsme koukali na film… :pankac:
veve…tak co manžílek, kolik knedlíků vám zbylo… :-D ? a co ms, doufám, že už utekla před tím citronem… :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.1.11 11:15

Halo, holky, kdepak jste? :cert: Jsem si tak ze srandy zkusila čípek a je měkký už zas a je tam narůžovělý hlen, jasný příchod té potvory ms… :pocitac: :think: Tak koukejte těhotnět, ať jsou tu nějaké bacilky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
13.1.11 11:19

ahoj, u mě ovu zatím neproběhla, tak snad proběhne dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
13.1.11 11:23

Sonipa: před ms by čípek měl být tvrdý, prodloužený a uzavřený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.1.11 11:42

Ahoj holky, už jsem tu též, dneska mám fofr, odpoledne čekáme návštěvy, nějak se nám to sešlo. :-)
Tak jsem vyráběla chlebíčky a pekla buchtu s jahodama, no včera zbylo i knedlíků dost, tak mám aspoň vařeno i na dnes. :-D
A ms se mě drží jak h…o košile. :cert: Z citronu má srandu, sice už to není tak silný, ale pořád, červená a zase červená, kdyby aspoň jen špinění. :zed:
Každopádně já žádný bacilky nedonesu… :roll: Leda by to nějaká potřebovala dostat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.1.11 12:27

clobrdinku…jo, tvrdý byl ještě ráno, tak jsem ho zkusila ještě jak jsem psala a už byl měkký a s tím narůžovělým hlenem… :pocitac: takový bývá u mě před ms, těsně, vždycky totiž 3 dny špiním a pak ji dostanu potvoru… :cert: :-)
veve…tak je mi to jasné, začla jsem chytat bacilky příliš brzy a chytla ty na ms… :zed: :lol:
Taky dneska nemusím vařit, teda udělám jen kaši k tomu masíčku a bude, buchtu nepeču, včera nám skorotchánovci nabalili ještě cukroví, tak máme sladkého až až… :pankac: Zítra ale budu dělat nějaké jednohubky, asi oblíbené česnekové, přijde mi svědkyně na vínko a pak jedem ještě na narozky k večeru… :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
13.1.11 13:18

aha. Já čípek sleduju jen chvíli, tak nevím jaký je při začátku ms. Tak ať ti ms rychle skončí a můžete se začít brzy snažit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.1.11 13:26

No zatím ještě nezačla..to až tak v neděli počítám… :zed: a já se v něm taky moc nevyznám, ale vím že jak změkne a je na něm ten narůžovělý hlen, tak je zle… :zed: :-)

Příspěvek upraven 13.01.11 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.1.11 13:26

:-D sonipa, to máš teda taky nabitý program. K nám dneska přijdou obě mámy, teda obě tchýně, moje i manželovo. To zní ale nebezpečně… :lol:
A zítra jedem odpoledne s manžou nakupovat dárky, máme pár příbuzných, co slaví narozky, to se bude slavit ale až o víkendu, zato hromadně. No, aspoň můžu pít… :pankac: :-D
Ty protiupíří jednohubky, to není ale vůbec špatný nápad, manžel říká, že česnek nezkazí ani kakao. :mrgreen:
A s bacilkama, to jsi vystihla. :-D Musela jsi zkoušet, jak se chytaj, co… :lol: Tak už to máš vyzkoušený, ale příště už je nechytej. Teda ne tyhle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí