Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
18.1.11 19:06

clobrdinek: No já jsem z jihozápadu, koukala jsem, že ty z Chrudimi, to bych měla víc jak 250 kilometrů. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.1.11 07:56

Dobré ránko holky… :kytka:
veve, tak to je fakt blbý každý test jiná ves… :lol: tak ale když se objeví ta testovací silnější než kontrolní nebo stejně silná, tak máš celkem fuk, jak vypadají ty ostatní… :pankac: :wink:
Jinak já jsem ty tvoje bacilky sice pochytala ale nějak divně, ms jsem měla tak dva dny a ještě nějakou slabou, včera už jenom takové špinění…tak nevím, co to zase má znamenat.. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
19.1.11 10:37

Taky přeju hezké ráno. I když venku je to u nás pěknej hnus, padá déšť se sněhem. :-?
sonipa: To je fakt, důležitá je ta jedna čárka, ostatní mi můžou být fuk. :-D Ale včera zase jen duch, ovu v nedohlednu. Jinak ta slabá ms, nebude ono to přece jen to těhu..? :mrgreen: Zato já, já mám ms asi za někohlik holek najednou, stále trvá, stále trvá, jak na baterky duracell… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.1.11 11:11

No joooo..tak to ty máš i za mě tu ms…už je mi to jasné… :cert: :lol: :lol: U mě to těhu určitě totiž nebude, mám nízkou bazální teplotu, na to abych byla v tom… :roll: No co už, asi zkusím teď ten jeden cyklus na který mám ještě ty hormony a pak skočím k Dr. a uvidíme co mi řekne… :think: :-)
U nás je celkem pěkně, ještě že tak, jedu odpoledne na pohovor a být na cestách sníh s deštěm tak bych asi měla větší trému z té jízdy než mám teď… :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
19.1.11 11:19

:lol: Tak ale hele, to bylo naposledy, co jsem to táhla, jo? Já už ms taky nechci. :lol:
Já dneska musím k tomu doktoru, tak to počasí odpovídá, prostě zákon schválnosti. :cert:
Jinak já jdu na gyndu až za dýl jak čtrnáct dní a vůbec nejsem zvědavá, co mi řekne, protože už to vidím, že to bude zase nějaká hormonálně antikoncepční pitomost. :zed:
Na pohovor držím palce..! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
19.1.11 17:49

Ahoj soni, ahoj vevi a zbytek holek… jak se máme při středě? Doufám že to jde… musím se vám přiznat, jsem tu ještě taková zmatená, nesmyslně skáču od diskuze k diskuzi a snažím se pochytat odpovědi na své dotázky… ale marně… holt jsem až dnes zjistila že kliknutím na můj profil zjistím kde jsem se pohybolala atd… a to jen díky hodné duši jménem nickem PeBa, která mi dala školeníčko co a jak… každopádně jelikož už zase nemůžu najít její rady… zeptám se vás to blikající očko zjevující se u diskuzí znamená co? Nový nepřečtený příspěvek? Doufám že se časem trochu chytnu, páč zatím musím být za pěkného nezdvořáka… určitě jsem nechala tak polovnu otázek a odpovědí bez poděkování, páč už se jich nemůžu dopídit béééébééé :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
19.1.11 18:36

Ahoj hi, z toho si nic nedělej, taky jsem se tu musela rozkoukat… :wink: Já to mám tak, že diskuse, kde povídám, mám dané do oblíbených položek, takže nemusím pracně hledat, jen kliknu a maximálně musím dojít na konec diskuse, ale neztratím je, jinak i z toho profilu se dá. To oko se mi zobrazilo právě teď u tvojí zprávy, je to něco jako „sem se koukej, to jsi ještě nečetla“. :mrgreen: Takže nový příspěvek. :wink:
Jinak já se mám celkem fajn, byla jsem u doktora, ale jen u obvoďáka, trochu jsme diskutovali i moje gyn. problémy, no ale na gynekologa si ještě musím počkat, takže ohledně snažení a mimíse nového ničehož nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.1.11 18:58

Ahojky holky… :kytka:
Tak jsem zpět, cesty i počasí v pohodě, pohovor uvidíme, samozřejmě že dají vědět…do konce týdne, no aspoň že tak…někde třeba člověk čeká i 14 dní…a zbytečně… :twisted: :-)
veve a jak ty jsi dopadla u Dr., všechno ok? Jinak tu ms bych si klidně nechala, tak příště ji pošli zpátky… :cert: :lol: A na hormonálně antikoncepční metody už se nenech nachytat, přece musí snad být nějaké jiné řešení, nebo aspoň důvod proč to takhle je… :think:
hi…v pohodě, všechno se naučíš a když něco nevíš, tak se ptej, když budeme vědět, tak poradíme… :wink: a blikající oko víš správně co znamená, je to nepřečtený příspěvek… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
19.1.11 19:08

Nazdárek sonipa, tak dopadla jsem dobře, nic nového na mě nenašli, ale mluvila jsem s obvoďačkou, gynekoložka je u nich na patře, prý je výborná, opravdový odborník, tak jsem na to zvědavá… :think: :-)
Tak ty máš čekání málo, ještě k těm ovu dnům ti přibylo čekání na to, až se ozvou, i když do konce týdne, to se dá přežít. :mrgreen: A to i vydržím ti držet palce, aby ti to klaplo. :wink: :pankac:
Jo a dokotorka se hrozně jevila, že to mám už skoro tři týdny, vykřikovala „no to nejde“, koukala mi na víčka, jestli už nejsem chudokrevná, jen pro mě je to dost blbá normálka. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
19.1.11 19:57

ahoj holky, dnes jsem byla u Dr. Vyšetření proběhlo v pořádku. Dostala jsem Utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
19.1.11 20:00

clobrdinku, ahoj, to je dobře, že máš všechno v pořádku, to je základ. :palec:
A na co přesně jsi dostala ten Utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.1.11 20:07

A ty půjdeš přímo k té co ji má ta tvá obvoďačka na patře? Tak to třeba bude příjemná změna, když o ní tak pěkně mluví… :wink: A když tak uvažuju nad tou chudokrevností, četla jsem že ženy můžou darovat krev jen 3× za rok (muži 4×), právě kvůli ms…tak to asi nebude taková sranda…že to máš tak dlouho… :think: A palečky drž, potřebovala bych tu práci jako sůl od února… :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.1.11 20:10

Ahojky clobrdinku…utrogestan papkám taky…kdy ho máš brát ty? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
19.1.11 20:20

Vevi, to jsem ráda že je nás víc… co jsme se musely rozkoukávat… ale den ode dne je to lepší 8-o tak zatím papa a dobou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
19.1.11 20:38

sonipa: Tak doufám, že dobrá bude, doktorka jí zná, chválila jí, snad budu moct taky. :-D
S tou ms to znám od puberty, za půl roku jsem byla těžce chudokrevná, sranda to není, ale tak co nadělám… :nevim: Než ha, to radši nic. :cert:
hi: Dobrou noc, měj se krásně a uvidíš, za chvíli budeš taky radit, však já sem nechodím dlouho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí