Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
20.1.11 22:43

No tak s těhu je to jasný, obě a hned, přece. :lol: A že jsme se tak hezky snažily, tak by jsme schytaly dvojčata a mohly si rovnou založit školku. :mrgreen: Pořád mám na paměti vyprávění mojí babičky, jak přivazovala dvojčata za nohu ke stolu, když potřebovala aspoň uvařit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.1.11 08:03

:lol: a dvojčata odešly i se stolem… :lol: Ale musí to být mazec takové dvojčátka, no a vy jak koukám to máte v rodině a já s tím clostíkem jsem taky na dobré cestě…vypadá to že školka možná vyjde… :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
21.1.11 08:08

:nevim: Ahojky holky jdu na radu :-D mám už druhej den špinění ms měla být 14 a od 20 to špinění a od zítra eventuelně začít brát clostík tak a ted babo raď mám ho brát a nebo volat dr a nebo počkat co zítra co bude ? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.1.11 08:21

Dobré ránko Lenus…já být tebou tak si nejdřív udělám test… :wink: Jo a špinění se nepočítá do ms, ptala jsem se na to schálně doktora, protože nejdřív 3 dny slabě špiním a pak teprve přijde ms a to teprve začnu počítat nový cyklus a tím pádem i kdy mám brát Clostík… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
21.1.11 08:40

ok ok já si myslela že je zbytečný dělat testík když je to takhle :nevim: :nevim: jindy jsem to měla naprosto normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.1.11 10:25

Ahoj holky, tak už máme pátek. :dance:
sonipa: K dvojčatům měla babi ještě jedno o kousek starší mimino, takže skoro trojčata. 8-o :mrgreen:
Zato já už se včera radovala, že ms je nějaká mizející a do rána zase. :pocitac: :zed: :cert:
Lenuse: S tím špiněním má sonipa pravdu, to se nepočítá jako ms, no, asi bych zavolala doktoru, poradí ti a máš to. :-) Ale ten test bych nezavrhovala, už jen proto, že jindy to máš tak pravidelně… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.1.11 10:40

veve…no tak to měla babi fajn… :zed: :lol: Ale taky znám takové skoro trojčata ale ty už jsou velké a dospělé, každopádně rodiče to museli mít doma veselé… :zed: :lol:
S tou tvou ms to je věc teda fakt…jak dlouho už?? :think:
Lenus…jinak já mít 6 dní zpoždění, tak už mám za sebou 6 těhu testů…minimálně…a určitě už i návštěvu doktora… :pankac: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
21.1.11 11:44

já jsem v klidu a navíc se to začíná rozjízdět holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.1.11 12:20

sonipa: Jak to tak počítám, budou to tři týdny. :zed: Z toho týden slabé, týden síla a ten poslední je takový, no, snesitelný, ale pořád moc červený. :cert: Říkám si, že kdybych to měla už hodně málo, bylo by možný i těhotnět, ale to je jen takový sen, moje tělo je v tomhle fakt hnusně škodolibý. :-?
Lenuse: A jé… :roll: No tak zase čekání do příště. Ale je dobře, že se neplašíš, to zklamání je pak ještě o kousek větší. I když já jsem prvotřídní plašan a manžel mě v tom ještě podporuje. :mrgreen: Taky se těší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.1.11 13:02

veve…no tak to jsem si myslela správně… :roll: To je fakt ale doba…ale víš co, když jsem teď v dubnu otěhotněla tak jsem začla špinit asi týden po ms a špinila jsem až do doby kdy měla přijít ms, pak to přestalo a na testu byly //…bohužel už víš jak to dopadlo…ale chci tím říct, že jestli to není nějak zvlášť silné, tak si nemyslím, že by se přes to nedalo otěhotnět… :wink:
Lenus…tak to je mi líto…no ale jak píše veve, hlavně že jsi v klidu, ono co jiného taky zbývá…že… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.1.11 13:46

sonipa: No já tu teď pročítala diskuse o ms a hodně chválí kontryhel i na silnou a dlouhou ms, takže jsem zbláznila manžu a až pojede z práce, tak mi ho koupí, doufám. A budu pít už ode dneška, už to taky máš koupený..? :-D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
21.1.11 13:49

no asi jo i když holky jsme fakt zmatená asi se to rozjíždí fakt pomaloučku protože je to zatím jen na slipovku a nic víc já fakt nevím jsem divná ale taky si myslím že to může být tím stresem co mám tenhle týden a je toho fakt dost tak co mám zobat ten chlostík nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.1.11 14:26

Lenuse: Holka já fakt nevím. :nevim: Nemám s tím zkušenost. Ale četla jsem v diskusích, že jako ms se počítá když je tam aspoň kapka červené, pokud se ti to rozjíždí, možná to bude až zítra jako ten první den, doktoru jsi nevolala?
Stres udělá taky dost. Mám odzkoušené, že ms se mi rozjede dobře po sexu, ale to by chtělo spolupráci toho tvého chlapa. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.1.11 15:00

veve…a víš že nekoupila…však to máme dohodnuté..ty kontryhel, já zobám… :dance: :lol:
Lenus…já bych ten clostík bez testu nebo porady s lékařem brát nezačínala… :think: ne takhle když jen špiníš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.1.11 15:11

sonipa: A víš, že mě to taky napadlo? :lol: Čajík už se mi veze, takže já začínám hned pít, teda my jsme dokonalá snažilka. :lol: Takže jdu ohřát manžovi obídek a dám si hřát vodu. Čekám od čaje zázraky na počkání. :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí