Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky… ![]()
sonipa: Tak neděle byla ukázkově flákací.
Nakonec manža prohlásil, že je z toho děsně unavenej. ![]()
Ovšem ms nezklamala. Dneska ráno opět červená, podbřišek bolí, už jsem smířená s tím, že dalších čtrnáct dní bude pořád a pak s tím dr možná něco udělá.
Jen se bojím, aby mě to nezdeptalo natolik, že bych byla ochotná vrátit se k ha… ![]()
Ty dvě čárky jsme samozřejmě jistili, i když zbytečně, ještě že to jištění je příjemná záležitost. ![]()
veve…to není možný s tou tvou ms…
To přece musí jít nějak vyřešit, i bez HA…utíkej už k té nové doktorce a nenech se odbýt…
A hlavně jistit, jistit, jistit…
![]()
clobrdinku…2 dny před ovu jsou ok, člověk si řekne že to mohlo být líp „načasované“ ale jak píšou…spermijky si počkají…
Tak nezoufej a třeba to zrovna vyšlo… ![]()
No a my máme doma nové přírůstky…křeččí miminka, tak už se s uličníkem těšíme, až vylezou, jak budou vypadat…
![]()
sonipa: Ona mě objednala až na únor, mám už i termín a čas.
Když jsem to říkala obvoďačce, prý že je to první návštěva a bude si mě muset založit, vyzpovídat a tak, že asi dřív neměla volno.
Dřív to prostě nejde…
Jo a gratuluju ke křečkům. ![]()
No to jo…asi určitě s tebou stráví více času na té jakoby vstupní prohlídce, tak snad bude důkladná a hned něco vymyslí třeba… ![]()
Díky za gratulaci, uličník je malý chovatel, už vymýšlí že bychom si jednoho nechali…
Podotýkám že už chová maminku a tatínka těch našich křeččích miminek… ![]()
Taky doufám, že to bude k něčemu. No, nevykrvácím, tak to přežiju… ![]()
Tvůj ďáblík je jak můj manžel v tomhle, ten chce zase druhýho psa domů, přitom máme i venku, navíc kočky, kdybych řekla, že chci na zahradu ovce a pštrosy, tak by mi to taky prošlo. ![]()
Mimís by ho zabavil, už aby byl…
Ale manžel je zlatej na snažení, řeknu „pojď, dvě čárky nepočkají“ a jde…
Když někdy čtu ty příspěvky, že v manželovi to vyvolá dokonce impotenci, to musí být teprve složitý…
sonipa: Teď mě napadlo, ozvali se ti z té práce, jak jsi byla na pohovoru?
Tak to máš super…my to doma moc neřešíme, „snažíme se“ tak jako tak podle nejlepších doporučení i kdybych brala HA tak se to nezmění…
, takže ovu hlídám jen tak ze zajímavosti jestli fakt probíhá…
No ale je fakt že někdy tady člověk čte zvláštní věci, ale tak každý jsme nějaký, ale taky moc nechápu, že někdo musí manžílky do snažení téměř nutit a ještě pak na ně tady nadávat, že třeba nechtěli a po ovulaci ztrácet chuť…já nevím, ale snaženíčko má být vzájemná a příjemná věc a ne jen prostředek k mimiskovi…nemám pravdu…
![]()
Jinak teda koukám že máš doma taky chovatele…
Ale musím přiznat že já jsem jako malá nebyla jiná…a možná mi to zůstalo dodnes…
A pejska bych taky brala, tak snad časem…no zatím máme ty křečky a andulku a kočku venku na zahradě…
Jakého pesana máte vy?
veve…ozvali, hned druhý den, bohužel to nedopadlo…mám praxi vesměs v kanclu, u pc ale takovou práci najít trvá dlouho a já si moc nemůžu teď dovolit být doma, nehledě na možnost těhu…tak sháním kde se dá, nejlépe někam do výroby, tam je dost peněz, bohužel ale na mě koukali jako na blázna u toho pohovoru… ![]()
sonipa: S tou prací, to je teda škoda, no ale nejsou jediní na světě.
A co že na tebe koukali jako na blázna?
Ohledně snažení a vztahů, to máš úplnou pravdu. My si jen hlídáme tu možnou ovu a přesvědčit manžu, aby jsme jistili zrovna v tu dobu, není problém.
Navíc si z toho děláme srandu, prostě žádný dusno nebo donucování, ještě to by chybělo, aby nás to nebavilo… ![]()
Hafan doma je yorkšír, takže hrozivý trhač.
Aspoň máme co ňuchňat.
Velká výhoda je to, že nepouští chlupy. ![]()
Tak to je paráda že nepouští chlupy, to bych neřekla, na to jak je chlupatý…
A co chce manžílek za druhého pesana? Ten můj chce mopse..no a já se nějak nebráním, tak jen záleží až se rozhodneme si ho pořídit, ale to se prvně musíme rozhodnout jestli zůstat na baráku, nebo ne a to bude asi ještě nějakou chvilku trvat…
![]()
Jinak tam na mě koukali jako na blázna že chci s praxí v kanclu jít do výroby, no…mluvili se mnou jako bych nevěděla o co jde a že se tam pracuje rukama, no hrůza, hned jsem tušila že to neklapne… ![]()
sonipa: Manžel chce prozměnu druhýho yorkšíra.
A taky holčičku.
Říkali jsme si, že by jsme si mohli nechat štěně od té naší, až bude mít, ale kdybych řekla, že bych chtěla další hned, manžel nastartuje auto a bude tam na mě čekat, že pro něj jedem. ![]()
S prací je to teď vůbec špatný a že škola a praxe moc neznamenají, to vidím v naší rodině, teta má vysokou ekonomickou a dělá u pásu a bojujou o přestávky na záchod.
Tak ale nevím, že se na tom pohovoru tak jevili…
A vy by jste se chtěli stěhovat?
No divili se, asi si říkali že jsem nějaká kancelářská fiflena, co neví do čeho jde…
Ale když říkáš že tvoje teta dělá s výškou u pásu, tak na to asi mají všude jiný pohled…
No jinak s tím stěhováním je to jak kdy…ono je super bydlet na baráku, ale míň super je to, že tady bydlíme s mým tátou a babičkou, babi má celé spodní patro a my to horní obýváme s tátou a vůbec to nedělá dobrotu, takže popravdě bych někdy nejraději z toho utekla…
No ale zatím potřebujem teď šetřit na svatbu, tak není jiná možnost, co bude pak se uvidí, každopádně s mimčem už bych tady nezůstávala pokud by se něco nezměnilo… ![]()
Jinak fajn nápad nechat si štěňátko od té vaší…tak to nějak vykuť a nech ji otěhotnět a bude to jasný…
![]()
Jako že bych jí zatáhla do diskuse a měly by jsme hned ty těhotenský bacily..? No ona ale narozdíl ode mě nehárá zatím vůbec. ![]()
O bydlení s rodiči něco, dost, vím…
My se taky stěhovali kvůli tomu, mám ten názor, že jakýkoliv mezigenerační soužití je na dvě věci, a to vůbec nezáleží na tom, jak se kdo s kým snáší.
Taky proto jsme teď volili jednogenerační bydlení. ![]()
tak to si asi na štěňátka budete muset počkat… ![]()
S tím bydlením mám stejný názor, tak uvidíme jak se to všechno vyvrbí…
Ale dobrotu to asi nebude dělat bohužel nikdy… ![]()
sonipa: Jo, počkáme, navíc já chci svý „štěňátka“ první. ![]()
To bydlení je problém, ale zase ne neřešitelný. Navíc ono se všechno nakonec nějak vyřeší, teď bude svatba a prcek, pak třeba nějaký bydlení…
![]()