Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
24.1.11 11:03

Ahoj holky… :kytka:
sonipa: Tak neděle byla ukázkově flákací. :mrgreen: Nakonec manža prohlásil, že je z toho děsně unavenej. :-D
Ovšem ms nezklamala. Dneska ráno opět červená, podbřišek bolí, už jsem smířená s tím, že dalších čtrnáct dní bude pořád a pak s tím dr možná něco udělá. :-? Jen se bojím, aby mě to nezdeptalo natolik, že bych byla ochotná vrátit se k ha… :-(
Ty dvě čárky jsme samozřejmě jistili, i když zbytečně, ještě že to jištění je příjemná záležitost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.1.11 12:13

veve…to není možný s tou tvou ms… :think: To přece musí jít nějak vyřešit, i bez HA…utíkej už k té nové doktorce a nenech se odbýt… :cert: :-) :wink: A hlavně jistit, jistit, jistit… :dance: :mrgreen:
clobrdinku…2 dny před ovu jsou ok, člověk si řekne že to mohlo být líp „načasované“ ale jak píšou…spermijky si počkají… :pankac: :wink: Tak nezoufej a třeba to zrovna vyšlo… :wink:
No a my máme doma nové přírůstky…křeččí miminka, tak už se s uličníkem těšíme, až vylezou, jak budou vypadat… :potlesk: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.1.11 12:39

sonipa: Ona mě objednala až na únor, mám už i termín a čas. :-? Když jsem to říkala obvoďačce, prý že je to první návštěva a bude si mě muset založit, vyzpovídat a tak, že asi dřív neměla volno. :roll: Dřív to prostě nejde…
Jo a gratuluju ke křečkům. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.1.11 13:25

No to jo…asi určitě s tebou stráví více času na té jakoby vstupní prohlídce, tak snad bude důkladná a hned něco vymyslí třeba… :wink:
Díky za gratulaci, uličník je malý chovatel, už vymýšlí že bychom si jednoho nechali… :zed: Podotýkám že už chová maminku a tatínka těch našich křeččích miminek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.1.11 13:33

Taky doufám, že to bude k něčemu. No, nevykrvácím, tak to přežiju… :roll:
Tvůj ďáblík je jak můj manžel v tomhle, ten chce zase druhýho psa domů, přitom máme i venku, navíc kočky, kdybych řekla, že chci na zahradu ovce a pštrosy, tak by mi to taky prošlo. :lol:
Mimís by ho zabavil, už aby byl… :mrgreen: Ale manžel je zlatej na snažení, řeknu „pojď, dvě čárky nepočkají“ a jde… :lol: Když někdy čtu ty příspěvky, že v manželovi to vyvolá dokonce impotenci, to musí být teprve složitý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.1.11 14:19

sonipa: Teď mě napadlo, ozvali se ti z té práce, jak jsi byla na pohovoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.1.11 14:20

Tak to máš super…my to doma moc neřešíme, „snažíme se“ tak jako tak podle nejlepších doporučení i kdybych brala HA tak se to nezmění… :mrgreen: , takže ovu hlídám jen tak ze zajímavosti jestli fakt probíhá… :mrgreen: No ale je fakt že někdy tady člověk čte zvláštní věci, ale tak každý jsme nějaký, ale taky moc nechápu, že někdo musí manžílky do snažení téměř nutit a ještě pak na ně tady nadávat, že třeba nechtěli a po ovulaci ztrácet chuť…já nevím, ale snaženíčko má být vzájemná a příjemná věc a ne jen prostředek k mimiskovi…nemám pravdu… :-P :-)
Jinak teda koukám že máš doma taky chovatele… :lol: Ale musím přiznat že já jsem jako malá nebyla jiná…a možná mi to zůstalo dodnes… :oops: :mrgreen: A pejska bych taky brala, tak snad časem…no zatím máme ty křečky a andulku a kočku venku na zahradě… :-) Jakého pesana máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.1.11 14:25

veve…ozvali, hned druhý den, bohužel to nedopadlo…mám praxi vesměs v kanclu, u pc ale takovou práci najít trvá dlouho a já si moc nemůžu teď dovolit být doma, nehledě na možnost těhu…tak sháním kde se dá, nejlépe někam do výroby, tam je dost peněz, bohužel ale na mě koukali jako na blázna u toho pohovoru… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.1.11 14:42

sonipa: S tou prací, to je teda škoda, no ale nejsou jediní na světě. :wink: A co že na tebe koukali jako na blázna?
Ohledně snažení a vztahů, to máš úplnou pravdu. My si jen hlídáme tu možnou ovu a přesvědčit manžu, aby jsme jistili zrovna v tu dobu, není problém. :mrgreen: Navíc si z toho děláme srandu, prostě žádný dusno nebo donucování, ještě to by chybělo, aby nás to nebavilo… :mrgreen:
Hafan doma je yorkšír, takže hrozivý trhač. :lol: Aspoň máme co ňuchňat. :lol: Velká výhoda je to, že nepouští chlupy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.1.11 14:55

Tak to je paráda že nepouští chlupy, to bych neřekla, na to jak je chlupatý… :-D A co chce manžílek za druhého pesana? Ten můj chce mopse..no a já se nějak nebráním, tak jen záleží až se rozhodneme si ho pořídit, ale to se prvně musíme rozhodnout jestli zůstat na baráku, nebo ne a to bude asi ještě nějakou chvilku trvat… :think: :-)
Jinak tam na mě koukali jako na blázna že chci s praxí v kanclu jít do výroby, no…mluvili se mnou jako bych nevěděla o co jde a že se tam pracuje rukama, no hrůza, hned jsem tušila že to neklapne… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.1.11 15:15

sonipa: Manžel chce prozměnu druhýho yorkšíra. :lol: A taky holčičku. :mrgreen: Říkali jsme si, že by jsme si mohli nechat štěně od té naší, až bude mít, ale kdybych řekla, že bych chtěla další hned, manžel nastartuje auto a bude tam na mě čekat, že pro něj jedem. :lol:
S prací je to teď vůbec špatný a že škola a praxe moc neznamenají, to vidím v naší rodině, teta má vysokou ekonomickou a dělá u pásu a bojujou o přestávky na záchod. :-? Tak ale nevím, že se na tom pohovoru tak jevili…
A vy by jste se chtěli stěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.1.11 16:01

No divili se, asi si říkali že jsem nějaká kancelářská fiflena, co neví do čeho jde… :pocitac: :-) Ale když říkáš že tvoje teta dělá s výškou u pásu, tak na to asi mají všude jiný pohled… :nevim: No jinak s tím stěhováním je to jak kdy…ono je super bydlet na baráku, ale míň super je to, že tady bydlíme s mým tátou a babičkou, babi má celé spodní patro a my to horní obýváme s tátou a vůbec to nedělá dobrotu, takže popravdě bych někdy nejraději z toho utekla… :zed: No ale zatím potřebujem teď šetřit na svatbu, tak není jiná možnost, co bude pak se uvidí, každopádně s mimčem už bych tady nezůstávala pokud by se něco nezměnilo… :roll:
Jinak fajn nápad nechat si štěňátko od té vaší…tak to nějak vykuť a nech ji otěhotnět a bude to jasný… :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.1.11 16:22

:lol: Jako že bych jí zatáhla do diskuse a měly by jsme hned ty těhotenský bacily..? No ona ale narozdíl ode mě nehárá zatím vůbec. :lol:
O bydlení s rodiči něco, dost, vím… :roll: My se taky stěhovali kvůli tomu, mám ten názor, že jakýkoliv mezigenerační soužití je na dvě věci, a to vůbec nezáleží na tom, jak se kdo s kým snáší.
Taky proto jsme teď volili jednogenerační bydlení. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.1.11 18:53

:lol: tak to si asi na štěňátka budete muset počkat… :lol:
S tím bydlením mám stejný názor, tak uvidíme jak se to všechno vyvrbí… :pankac: :-) Ale dobrotu to asi nebude dělat bohužel nikdy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.1.11 19:32

sonipa: Jo, počkáme, navíc já chci svý „štěňátka“ první. :lol:
To bydlení je problém, ale zase ne neřešitelný. Navíc ono se všechno nakonec nějak vyřeší, teď bude svatba a prcek, pak třeba nějaký bydlení… :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí