Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Petul…no mně už i ty ovulační // udělají radost…
I když tak trochu doufám, že dneska to bude lepší ten testík a ovu počká na víkend…protože noční a snaženíčko moc k sobě nejdou…
Ale jinak teda jsme na tom hodně podobně…jak ty jsi na tom s ovu, už byla teď někdy nebo ji taky čekáš…
?
Ahoj holky, hezký den všem. ![]()
sonipa: Teda testík vypadá už hooodně dobře, myslím, že i ten víkend to vyjde, nic nepropásneš.
Takhle já to měla tak den nebo dva před ovu, tedy před nejsilnější čárkou, je to dobře načasovaný. ![]()
Včera jsme se neprokecli, ale máma do nás hučela, tak si udělejte mimi uuuuž, manža dělal schválně že neslyší, no sranda. ![]()
hi: To jsou ale krásný zprávy dneska.
Mama testy prý nikdy neduchaří, četla jsem, že co tam vidíš, to je prostě fakt.
Jestli máš tu fotku, my ti to zhodnotíme, ale jestli je tam druhá čárka jakákoliv, tak ne že budeš pít..! Těhule… ![]()
Petulena: Po čajíku už to mám dva dny jen tak aby se neřeklo, spíš špinění, i když pořád dorůžova, pro mě je hlavní, že už by se dalo těhotnět, už hlídám ovu testy, čárka už tam je, bylo by to fajn, stihnout to taky o víkendu, manža mívá pak dlouhé služby a ještě na něj pak vyskočit u dveří s pozitivním ovu testem, nevim nevim… ![]()
veve…no píšou že pozitivní je 24-48 před ovu…tak já buď doufám, že to bude těch 48 a nebo že bude pozitivní až dneska…
A nechci strašit, ale já jsem nedávno jednoho ducha na mamatestu 10 měla…takže v duchy nevěřím…
A jinak teda ještě že u nás se nikdo po mimču nepídí, my už máme dohromady dětí jako smetí, tak to nikdo neřeší…jen se bojím, aby pak nebyli hooodně překvapeni, až jednou přijdeme s tou novinou…
Jo a teď koukám, ty už máš taky // na ovu? Že bychom otěhutněly stejně když jsme ta dokonalá snažilka… ![]()
Tak si kocky myslim,ze mame ovulacku skoro vsechny nacasovanou na tento vikend
Tak at z toho neco vzejde,zadne poflakovani
![]()
Petulena píše:
Tak si kocky myslim,ze mame ovulacku skoro vsechny nacasovanou na tento vikendTak at z toho neco vzejde,zadne poflakovani
![]()
sonipa píše:
Petul…no mně už i ty ovulační // udělají radost…![]()
I když tak trochu doufám, že dneska to bude lepší ten testík a ovu počká na víkend…protože noční a snaženíčko moc k sobě nejdou…
![]()
Ale jinak teda jsme na tom hodně podobně…jak ty jsi na tom s ovu, už byla teď někdy nebo ji taky čekáš…
?
To ti verim
Ja osobne si ovu testy nedelam,nejak v to neverim. Na mereni BT jsem lina takze to vse nechavam na prirode a vypoctu dle menstruace a take hlenu… ![]()
sonipa píše:Petulena píše:
Tak si kocky myslim,ze mame ovulacku skoro vsechny nacasovanou na tento vikendTak at z toho neco vzejde,zadne poflakovani
![]()
jo…přesně tak…a za 14 dní si tu budem ukazovat pozitivní těhu testy, tak šup, šup…
![]()
Jasny ,zadne lenoseni…pekne ty nase chalpi zmordujeme
![]()
no holky jak tak koukam tak si asi taky koupim ten ovu testik
ja sem ho nikdy nemela nebot sem nevedela jak se to dela a jak to vypada
no ale dneska ho asi zajdu koupit a uvidime no
jinak nevim proc ale mam takovy divny pocit jako by mi neco v hlouby dusi rikalo ze to tenhle rok vyjde no kez by se moje tuseni vydarilo ![]()
Holky, slysela jste nektera o Jonasove metode?vypoctu? A co si myslite o vypoctu plodnych dnu dle delky menstruace? ![]()
Petul…tak to já BT měřím, baví mě sledovat jak to pěkně funguje…
S testy nemám moc dobré zkušenosti, tohle bylo jen tak ze srandy…ale podle hlenu bych neurčila asi vůbec nic, žádný bílkový jsem nikdy nenašla…
Výpočty podle ms sedí jen když máš cykly pořád stejné, to já po vysazení HA neměla snad ani jeden, takže podle BT vím, že někdy je ovu už 12 DC někdy až 16 DC a podle toho si přičtu luteální fázi, která je prakticky stejná a vím že tři dny před tím začnu špinit…a i teplota mi to poklesem dá jasně najevo…
![]()
Tamarka píše:
no holky jak tak koukam tak si asi taky koupim ten ovu testikja sem ho nikdy nemela nebot sem nevedela jak se to dela a jak to vypada
![]()
jinak nevim proc ale mam takovy divny pocit jako by mi neco v hlouby dusi rikalo ze to tenhle rok vyjde no kez by se moje tuseni vydarilo
Tamarko, urcite to letos vyjde…je rok zajice takze to znamena ze je rok trtkani
![]()
Petulena píše:sonipa píše:Jasny ,zadne lenoseni…pekne ty nase chalpi zmordujemePetulena píše:
![]()
jo…přesně tak…a za 14 dní si tu budem ukazovat pozitivní těhu testy, tak šup, šup…
![]()
![]()
Tamarka píše:
no holky jak tak koukam tak si asi taky koupim ten ovu testikja sem ho nikdy nemela nebot sem nevedela jak se to dela a jak to vypada
![]()
jinak nevim proc ale mam takovy divny pocit jako by mi neco v hlouby dusi rikalo ze to tenhle rok vyjde no kez by se moje tuseni vydarilo
No máme na to celý rok, tak není možné už aby to nevyšlo…
![]()
sonipa: Teda s tím mamatestem, to jsi mě překvapila, slyšela jsem na něj zatím jen a jen chválu. Ale taky už jsem četla, že při ovu je těhu test slabě pozitivní a i naopak to funguje…
No ale jestli je tam čárka, jak říká hi, tak to není duch, žejo. ![]()
S těmi ovu testy, to jo, teprve předpovídají ovu, ale snažit se lze už i tak, protože ten den, maximálně dva, to už spermie přežijou a počkají, navíc prý ty na holčičku vydrží dýl, takže samá pozitiva snažení se už při pozitivním ovu testu.
Ale jistit a jistit..! ![]()
Petulena: Jo, taky koukám, no pak tu budeme jak jedna mateřská školka.
Manžel se bude pěkně snažit a možná vyjde i ta jeho představa, že si to jednou načasuje a mimís bude hotovej. ![]()
Petulena píše:
Holky, slysela jste nektera o Jonasove metode?vypoctu? A co si myslite o vypoctu plodnych dnu dle delky menstruace?
Jonášovu metodu jsem někdy někde zkoušela a vím že mi to vypočítalo dny kdy to nebylo prakticky možné, neměla jsem plodné dny…tak nevím, jestli jsem udělala někde chybu, nebo jak to s tím je…
A ten výpočet podle délky ms, to teď nevím jak to myslíš a jestli délka ms má nějaký vliv… ![]()