Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
28.1.11 10:46

sonipa: Hele, netrhej partu a hezky počkej na skoromanžu… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 10:47

Petul…no myslím, že jsem ti porozuměla…ale když od nejdelšího odečtu 20, tak mi vyjde 8… :think: Tak teď teda nakonec nevím jestli jsem ti správně porozuměla… :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 10:48

veve…čekám seč můžu, ale do zítra večera strááášně daleko… :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.1.11 10:49

Ja v to holky verim,ze se tento vikend v nas neco zahnizdi…je to proste vic jak jasne a za 14dni se uz budeme bavit jen o tom jak nas kde co picha a jak nam smrdi to a to… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.11 10:53

sonipa: No ty čekáš a já to budu muset nějak uspíšit, mám tu druhou čárku ještě slabší, já už to vidím, jak to vyjde akorát na manžovo dlouhou službu. Ale co, tak se vzchopí a obětuje poslední síly na výrobu mimíse… :lol:
Petulena: To by bylo přímo mega úspěšné. :mrgreen: Ale možné je všechno, jen si říkám, už aby to bylo… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.1.11 10:54
sonipa píše:
Petul…no myslím, že jsem ti porozuměla…ale když od nejdelšího odečtu 20, tak mi vyjde 8… :think: Tak teď teda nakonec nevím jestli jsem ti správně porozuměla… :think: :-)

Chich ono to vysvetlovani po pismenkach mi nejak moc nejde :-) no kazdopadne jestli ti vyslo z tech 6ti cyklu nejdelsi tento a po odecteni 8 tak si mela ovu 8DC ale buuuuuuuuh vi. Ne u vsech tomu tak je,me to minule tehu presne sedelo,ted mi to vyslo az na 2unora,tak si tento den radeji taky pojistime a uvidime co je na tom pravdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.1.11 10:58
1veverka píše:
sonipa: No ty čekáš a já to budu muset nějak uspíšit, mám tu druhou čárku ještě slabší, já už to vidím, jak to vyjde akorát na manžovo dlouhou službu. Ale co, tak se vzchopí a obětuje poslední síly na výrobu mimíse… :lol:
Petulena: To by bylo přímo mega úspěšné. :mrgreen: Ale možné je všechno, jen si říkám, už aby to bylo… :cert:

To bude mega uspesne :pankac: chich. Ale jo,uvidime … ja osobne tomu verim a kdyz nic tak zas pristi teseni a snazeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.11 11:06

Petulena: Já mám nejradši tohle období, kdy bude ovu, to mám plnou hlavu toho, co by bylo, kdyby to vyšlo a jak to komu řeknu a jaký to bude a kdesi cosi. :mrgreen: Ten měsíc potom je tak strááášně dlouhej… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.1.11 11:10
1veverka píše:
Petulena: Já mám nejradši tohle období, kdy bude ovu, to mám plnou hlavu toho, co by bylo, kdyby to vyšlo a jak to komu řeknu a jaký to bude a kdesi cosi. :mrgreen: Ten měsíc potom je tak strááášně dlouhej… :zed:

vever no to jsme na tom stejne, ja kolikrat i tak ujedu ze se koukam na netu na kocarky ..vetsinou je to v teto ovu fazi,asi je to normalni…hormony jsou hold hormony :lol: no a po ovu obdobi je nechutne dlouhe a nezazivne,pak uz jen nervozita den,dva pred ms…je to proste k zblazneni,cele to otehulkovani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 11:16

Petul…tak s tím bych si dovolila nesouhlasit… :mrgreen: Jednak mám ovu potvrzenou v posledním zhruba půl roce bazální teplotou a jednak 20 dní dlouhá luteální fáze už většinou bývá těhotenství… :-) :wink: Odečet 10 dní beru, to je možné, i když krátké, ale 20 už je moc…luteální fáze bývá dlouhá 12-16 dní… :pankac: A teď jsem si zkusila vypočítat tu Jonášovu metodu a vyšel mi 12.únor…to je akorát 28 DC, takže poslední den nejdelšího cyklu..tak u mě to teda asi fakt nefunguje… :think:
veve…no co by neobětoval, když to chce mít tak krásně vychytané… :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.11 11:16

Petulena: No to je. A to si vem, jak to bude na palici potom, celých těch devět měsíců. Budeme hledat pořád něco nového, ale to asi bude jediná doba, kdy na to bude čas, až budeme mít mimíse, už se nezastavíme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.11 11:19

sonipa: Kdyby se tvářil, že se mu moc nechce, tak já mu to připomenu. :lol: I když poslední co chci je, ho k něčemu nutit, ještě aby ho to nebavilo, to by bylo špatnýýý… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 11:22

Nic holky..jdu něco nakoupit, pak kouknu co nového… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.11 11:35

Já jdu pouklidit a něco uvařit, ať má manža něco dobrýho k jídlu, když už ho čekají takový výkony. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.1.11 11:36

sonipa: nejlepsi je poslouchat telo a verit prirode :palec: K tomu pocitani- narazila sem na to nedavno diky me zname ktera pry diky tomu po 4letech otehotnela,testy ji ukazovaly ovu v obdobi kdy ji vubec nemela. Tak me to nedalo a vyzkousela jsem si to taky a zrejme i me minule tehu se shodovalo s vypoctem ktery mi vysel. ALE vse je 50 na 50…nikdo nevi lepe nez ty a dr. kdy ti probiha ovu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí