Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
26.1.11 23:01

veve…tak jsem vyčetla že se to má dělat takhle…5 dní před ovu pít 2-3 dcl grepového džusu, ale myslím, že když místo toho sním grep tak to snad vyjde na stejno… :-) Jo a ještě pak 5 dní po ovu se má jíst ananas… :pankac: My snažilky budem teda zdravé…jen jestli to není kamufláž kvůli zdravé výživě už dopředu pro mimčo, aby byla zásoba, kdyby se náhodou povedlo… :dance: :lol:
A jak to že tě táta „zahnal“ do kouta… :-o ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
27.1.11 08:25

ahoj, tak jsem dneska dostala MS. Tušení, že se nezadařilo, bylo správné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
27.1.11 08:40

clobrdinku…to je mi líto… :-? Ale nový cyklus, nová naděje, brzy se to povede, uvidíš… :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
27.1.11 10:05

sonipa: jsem docela v klidu. Věřím, že to vyjde někdy příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
27.1.11 10:19

Ahoj holky, hezké dopoledne. :-)
sonipa: A není k něčemu dobrý třeba řízek..? :lol: Ale grepy i ananas mám ráda, ovoce snad skoro všechno, tak to se dá, to je dobrá „léčba“. :mrgreen:
No táta včera měl takové nápady, že to bych jako těhu rozhodně nemohla, no, řídil se tím, že mu pořád tvrdím, že se ještě vůůůbec nesnažíme a ani to neplánujeme. :lol:
A to jsem včera ještě říkala manžovi, jaká je pravděpodobnost otěhotnění a vůbec mu to trochu víc vysvětlila, no ten byl zklamanej jako ten kluk v Obecné škole, když dostal stojan na housle místo vzduchovky. :lol: On si chudák myslel, že se stačí jednou trefit a prostě to je. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
27.1.11 12:03

veve…no jo, oni o tom chlapi prd vědí a tak si myslí že to jde raz dva…no je fakt že někdy a někomu to tak jde…bohužel ne všem… :cert: :-) A ovocno-bylinková léčba mi taky teda vůbec nevadí…no a řízek? Určitě je taky dobrý…maso…bílkoviny…potřebuješ být celkově zdravá a silná…takže… :pankac: :lol: No tak uvažuju že za 3 měsíce to bude rok, co jsem našla první dvě // v tomhle snažení, takže kdyby se to nepokazilo, mohl tady být už mimís s náma… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
27.1.11 12:26

sonipa: To ono to jde samo většinou těm, co o to moc nestojí. Zákon schválnosti na tohle funguje dost dobře. :cert:
Já dneska dělám zrovna ty řízky. Aspoň ty se povedou na počkání. :mrgreen:
Ten rok, to bude takový smutný „výročí“… :-( Ale mohlo být i hůř, co kdyby nebyl mimís v pořádku nebo se to pokazilo až ke konci… Určitě byl důvod, proč to nevyšlo, i když vím, jakou radost mi udělaly // jen na blbém ovu testu, určitě bych probírala takové to „co by kdyby“ každou chvíli.
Ale ono až budou nové //, bude všechno špatné zapomenuto, i když starost to bude taky, když jsem manžovi říkala, že se to může pokazit až do konce, byl z toho celej špatnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
27.1.11 12:50

veve…no to se může…pokazit…ale na to člověk nesmí myslet, to by se zbláznil, je třeba věřit že všechno bude ok, já se teda na ty další dvě // moc těším a vůbec si nepřipouštím, že by se stalo něco podobného… :-) A máš pravdu, určitě to mělo svůj důvod že to tak dopadlo, i doktor říkal, že příroda je chytrá a když něco není jak má tak to zastaví…no tak jsem to taky tak brala…to jsem ale ještě nevěděla jak dlouho bude trvat než se to povede znovu… :zed: :cert: :mrgreen:
Ale řízek bych si teda dala…to jo..to my máme dneska rizotko, taky mňamka, drželi jsme teď chvíli dietku, tak jakékoliv normální jídlo je fajn… :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
27.1.11 14:14

sonipa: Já to taky tak beru a pevně věřím tomu, že jestli se nám někdy mimís zadaří, bude to prostě v pořádku a hotovo. :mrgreen:
No rizoto je taky skvělý, to já můžu i bez diety, manža by trošku ofrňoval, ten je tak na cokoliv s tatarkou, ale sní skoro všechno, když na to přijde. :lol:
Jo a ms se zase tváří slabě až nijak, to už je zase skoro týden, co je to takhle. Ale pořád lepší než když je silná, mrcha. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
27.1.11 14:25

Zdravim vsechny snazilky, rada bych se k vam pridala… Snazilkovani u nas probiha od minuleho roku ve kterem se i zadarilo (ale bohuzel v dubnu tehotenstvi v 9tydnu skoncilo) Od te doby s 4mesicni pauzou se snazime dal,mela sem rozhozenou menstruaci kterou se mi podarilo upravit diky kontryhelovemu cajiku,ktery sice piji nepravidelne jak si vzpomenu ale asi to nevadi,protoze mam cyklus pekne presny. Smym se zeptat na vekovou hranici teto diskuze? dekuji holky a preji vsem ty vytouzene dve carecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
27.1.11 14:26

Sonipa:to mas pravdu. Minuly tyden me rozbrecela kamaradka, ktera mi oznamila, ze je uz 3. mesic tehotna. Clovek, ktery nikdy nechtel deti. A to s pritelem ,,jen tak zkusili'' a vyslo jim to na poprve. To si pak rikam, ze zivot neni fer… :cry: Ja ji to samozrejme preju, jen tech mimin okolo bylo posledni dobou moc, ale zadne moje :zed:

Ja treba ziju v zahranici a cokoli, co koupite v CR na kazdem rohu, je tady velky problem. V podstate se tu na me koukaji na blazna, kdyz shanim jen bylinne caje. A to nemluvim o lekarich. Kdyz jsem vysadila HA a nedostala MS ani po 42 dnech, sla jsem k doktoru(tady cokoli resi obvodak). Ten mi rekl, ze se to srovna a do 50 dni neni treba panikarit. Nakonec jsem MS dostala po 46 dnech, ale ten pristup :cert:
Ale necetli jste nekde, jestli neme nejaky vliv korenene, tim myslim ostre, jidlo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
27.1.11 14:40

:-D Musim se smat,koukam ze vsude v cizine je to stejne,take ziji v zahranici a neco jako kontryhel se tu proste neda sehnat. To same s dr. kdyz sem pri prvnim tehu potracela tak mi na urgenci bylo zdeleno ze je to normalni a ze se krvaceni urcite ztrati… vzali me vazne az tehdy kdyz sem mela obrovske krece. Zlate ceske zdravotnictvi a lekarny… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
27.1.11 14:41

Petulena: Ahoj, vítej… :kytka: Věkovou hranici moc neznám, ale pár holkám je tu okolo třicítky, přesně ale nevím. :mrgreen: Kažodpádně myslím, že hranice jako taková tu nefunguje, prostě se přidej. :mrgreen:
S kontryhelem, to jsi mě potěšila, piju ho sice zatím jen asi týden, ale ms si dělá co chce a vkládám docela naděje do toho, že pomůže. :think:
To mě mrzí, že se nepovedlo, ale o kousek výš jsme o tom psali, asi to má důvod, jen škoda, že se nemůže povést hned a musíte holky tak čekat…
KaterinaKK: Tak to si ani neumím představit, že by se nedalo sehnat to či ono. To máš tedy dvojnásob těžké. :cert:
O koření jsem v tomhle smyslu nic nečetla, jen že chilli je zdravé na imunitu, hřebíček znecitlivuje a skořice že zahřívá organismus… :nevim:
A těhotným já se teď prostě vyhýbám, pokud jsou to jen nějaké známé. Jak píšeš, ne, že by jim to člověk nepřál, ale to je jako být cukrovkář a chodit se koukat do cukrárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
27.1.11 14:53

8-o A nezijes treba v Anglii? Tady bych tomu i verila… :cert: Jakmile dorazim do Cech,chystam se zajit k memu byvalemu gynekologovi. Uz jsem si to s nim domluvila.
Oba s manzelem jsme vzdycky chteli velkou rodinu a ted se modlime alespon za jedno mimisko… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
27.1.11 16:16

Sonipa: ja jsem ten Clostilbegyt dostala jen jedno baleni tak si myslim ze to je na dva mesice…Dr. asi veri v to ze se po nich hned dostanu do jineho stavu :D kez kdyby :D no jinak ten Duphaston beru rok od doby kdy sme se rozhodli ze chceme mimi..Litsovku jsem si koupila tu 800mg a rekli mi ze mam brat jen jeden denne ze je pry dost silna…
1veverka: o umelem jsme take mluvili,ale nejdrive chci vyzkouset vse k normalnimu otehotneni :) jinak taky to pred vsemi tajime hlavne pred rodinou..i kdyz vysichni nas furt rozciluji tim jak rikaji aby sme si udelali mimi, a ja si vzdycky rikam jo jen kdyby nam to slo tak uz ho mame :( jinak kazdymu rikam ze jeste necheme…jinak ja se v tech ovulacnich testech nevyznam ani si ji neumim pocitat :D :D jo a jinak mi bude 24 letos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí