Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
24.1.11 20:48

Máš pravdu, taky si říkám, že se to nějak vystříbří samo… :pankac: Toho prcka bych už ale chtěla přivést do klidu a „normálního“ domova…
A jak dneska trávíš večer? Mně už zase skoromanžílek utekl do práce, tak jsem zase sama…teda téměř sama… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.1.11 21:35

Já jsem tu dneska jen s hafíkem, manža má zase pracovní den. Tak trávím velkou část času u počítače. :-)
Televize mě nějak nebaví dneska. :think: Vzpomněla jsem si, že večer jsem ještě neměla kontryhel, tak si ho uvařím a zase zaparkuju k pc. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.1.11 11:14

Ahoj holky, tak jak se dnes všechny máte? Jak jde těhotnění? :wink:
U mě se ms po třech týdnech tváří opět slabě, ale to se teprve uvidí, piju kontryhel a druhý den druhou várku gynexu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
25.1.11 11:52

Ahojky… :kytka:
veve…neuvěříš ale konečně jsem našla prodejničku kde mají snad všechno… :mrgreen: Tak mám teď doma kontryhel i drmek a teď zas nevím co dřív pít, protože obojí naráz by asi nebylo moc dobré… :think: :-) Tak jdu hledat a studovat na netu co a jak… :dance: A copak ty…co ta potvora ms… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.1.11 11:57

sonipa: No ale né, no to je úspěch… :lol: Tak to bych taky nevěděla, co dřív. No, nastuduj to. :mrgreen:
Já pořád stejný. :zed: Sice to není taková síla, ale pořád ms je a otravuje mě. Zrovna mám udělaný kontryhel, možná pomoh v tom, že to nemám tolik. A ovu test jsem včera nedělala, když předtím byl bílý. Dnes zase testnu. :-)
V noci se mi zdálo o zubařích a pavoucích, samý lepší… :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
25.1.11 12:44

Ty máš teda noční můry… 8-o :lol: Ale já mám občas taky…nebo spíš furt mám zvláštní sny…a občas se mi plní..to je pak mazec… :zed: :mrgreen:
Jinak studuju, studuju…no nevím co pít a hlavně kdy to pít…jestli jen do té ovulace nebo můžu i po ní když se třeba rozhodnu pro ten drmek, kontryhel už vím, že jen do ovu… :think: To je teď dilema…nemohla jsem sehnat jen jedno… :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
25.1.11 12:51

Tak jsem se teď dočetla že by se neměly současně užívat bylinky a léky na neplodnost…tak nevím jestli jde clostilbegyt a utrogestan brát jako léky na neplodnost… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.1.11 14:39

sonipa: Tak to by mě nenapadlo, že by to mohlo vadit. Ale ve spoustě diskusí holky píšou že užívají tyhle, podle mě spíš podpůrné, léky a pijou čaj… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
25.1.11 15:39

Máš pravdu, taky už jsem to tady četla… :think: Tak to asi zase nebude tak vadit… :-) No ale stejně furt nevím kdy co popíjet teda… :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.1.11 15:46

sonipa: Já piju ten kontryhel ráno a večer, na obalu píšou, že jednou denně, ale jsou holky, co to popíjí pořád, tak jsem udělala kompromis. :-D
A jaké ty bylinky máš, sypací nebo sáčkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
25.1.11 16:15

Mám je sypané… :wink: A asi teda zkusím ten kontryhel do ovulace a s tím drmkem počkám až si někde zjistím jak to s ním vlastně je…kdy se má brát…protože je jednak na ovulaci a na druhou stranu na nedostatek progesteronu, ale to je taky utrogestan a ten se má brát až po ovulaci…tak jsem z toho jelen… :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.1.11 16:27

:lol: Teda já jsem z toho půl blázna a to neberu ještě nic. Radši to pak doktorce rovnou řeknu a zeptám se, jak se co tříská.
Ale myslím, že ty bylinky nemůžou nic z chemického průmyslu nějak zásadně ovlivnit, to říkají i že grep ruší účinky některých léků a taky mlíko že něčemu vadí, to aby ty příbalový letáky prodávali k práškům balený jako toaleťák. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.1.11 18:08

Ahoj,

taky, taky :-) od listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
25.1.11 18:43

wericzek: ahoj, vítám Tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.1.11 18:52

wericzek: Ahoj snažilko, snad se ti brzy zadaří. :wink: A jak jsi na tom, bereš něco, měříš, testuješ..? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí