Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
881
25.1.11 19:20

Ahojky holky,
tak se tu procitam vasemi prispevky, snad se muzu pridat. S manzelem se snazime o miminko od lonskeho cervence, ale nedari se. Jelikoz ziju v zahranici, kde neni lekarska pece na takove urovni jako v CR, je to na pytel… :zed: Uz to bude pomalu rok, co jsem vysadila HA. Pravidelne pouzivam ovulacni testy, menses mam pravidelny a uzivam vitaminy… Nevim, co muzeme delat vic :nevim: Ted vidim, ze v tom nejsem sama, bohuzel je nas vic… Doufam, ze se man brzy zadari!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.1.11 19:36

ahojky, děkuji za přivítání :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.1.11 19:55

1veverka: Ahojky,říkala jsem si,když se na to otěhotnění moc myslí,tak se nedaří, takže to nechám na náhodě, nebudu si počítat ovu a nebudu na to myslet,dělat po styku svíčku apod. :mrgreen: :mrgreen: , přirozeně to nešlo a nevydržela jsem to :-D po každé souloži jsem skákala po posteli skoro po hlavě , vypočítávala plodné dny, ve kterých jsme se snažili jak diví,že přítel byl už jak vymačkaná tuba od pasty :lol: a samozřejmě furt testovala…a nic :cry: ještě papám nějaké ty vitamínky a hlavně snažíme a snažíme :-D Pokud máte nějaké rady jak otěhotnět, budu ráda když se o ně podělíte :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.1.11 21:46

KaterinaKK: Ahoj, no to víš, jen se přidej. :wink: :kytka: Tak ty máš všechno v pořádku, jen ten mimís nikde… To já mám všechno špatně. :cert: Už se těším, že mi možná dr pomůže, ale moc šancí tomu nedávám, protože si se mnou nikdy rady nevěděli a mám pocit, že to bude více méně na mně, tedy spíš na náhodě… :nevim:
wericzek: To já mám za sebou období, kdy jsem chodila na záchod skoro vždycky s testem a blbla okolo toho taky dost, manžel by taky „tuba“ :lol: , no, už to tolik nehrotím, ale ty ovu testy jsou pro mě jediný způsob, jak to trochu odhadnout, protože ms mě fakt potrápila.
Rady jsou asi zbytečný, ono je stejně každá jiná. :mrgreen: Hlavní je prý na to nemyslet, jenže jak, to už nikde nepíšou. :-D Ale chtělo by to první těhuli, co by nás všechny nakazila. :pankac:
Ono se to jednou prostě povést musí a hotovo. :cert: Tak si tu vlastně tak nějak krátíme čekací dobu, co holky… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
25.1.11 22:19

Tak jsem tady holky… :kytka: :dance:
wericzek, KaterinaKK…vítám vás tu holky… :kytka:
veve…tak jsem si v podvečer dala první šálek kontryhelu, vyzunkla jsem ho raz dva a nebyl vůbec špatný… :palec: :-) Taky bych se raději zeptala Dr. co s těma bylinkama, ale chodit tam jen kvůli toho mi přijde jako hloupost a do další návštěvy asi daleko… :think:
clobrdinku…tak co jak to vypadá… :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.1.11 23:18

sonipa: No já zrovna taky vypila hrnek, ale vykašlu se na ten Gynex, mám dojem, že mi opět spustil ms, už to dnes vypadalo až do večera dobře. :cert:
Já se na ty byliny zeptám, jdu tam za čtrnáct dní, do té doby budu jen pít ten kontryhel a kdybys do té doby nic nezjistila, tak tě poinformuju. :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
26.1.11 08:01

No tak to by bylo super, víš jak je to s tou ukázkovou snažilkou, tak ptaní je teda teď na tobě… :pankac: :lol: Jinak mně se kontryhel zrovna louhuje, takže si za chvíli pochutnám a teď jsem si vzpomněla že jsem včera nezobla listovku, no snad se nic nestane když si dneska zobnu hned dvě… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
26.1.11 09:51

sonipa: mně jde BT dolů, takže čekám kdy přijde MS. Už mám i předmenstruační bolesti břicha a tak. Takže tento měsíc opět nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
26.1.11 10:53

clobrdinku…co říct, koukala jsem že BT se snižuje, ale dokud nedorazí ms není nic ztraceno… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
26.1.11 11:10

Ahoj Já se také přidávám, ke snažilkám z roku 2010. Už od ledna minulého roku se snažíme a pořád nic. Mám nepravidelnou MS a tak beru prášky Duphaston ted v lednu jsem byla na kontrole a pridali mi dalsi prasky Clostilbegyt.K tomu jsem si koupila Kyselinu listovou tak jsem zvedava jestli se nám zadari konecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.1.11 11:32

Ahoj všem, hezký den, holky… :-)
sonipa: Jasně, já se budu ptát, ale ty hezky zobej, ať se nám plán nesesype. :lol: Já mám zrovna čajík, ten gynex fakt brát nebudu, zdá se mi, že je to zase lepší ta ms… :think:
clobrdinek: Držím ti palce, když by to nááhodou neklaplo teď, tak i na příště. :wink:
Tamarka: Ahoj, vítej… :kytka: To už se snažíte taky docela dlouho. Jak už jsem psala tady kdysi, letošní rok je rok zajíce, takže množení..! To by bylo, aby se to letos nepovedlo. :pankac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
26.1.11 21:54

No uz je to dost dlouho, doktor uz mi rekl ze pary ktery se snazi rok tak uz je berou jako neplodne pary :( takze pritel musi jit na vysetreni a pak budou delat vysetreni me.. Ale priteli se moc nechce na to vysetreni :(…no JInak jsem dneska zacla zobat prasky co mi Dr. predepsal a kyselinu taky…Uz me to zobani prasku nebavi…testu uz jsem taky vypotrebovala tolik ze bych je sama mohla prodavat :D Taky jsem slysela ze tento rok parum, kteri se snazi o miminko tak se ma zadarit ze je to rok mnozeni :D tak snad nam konecne tento rok vyjdou ty dve //…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
26.1.11 22:14

Ahojky holky…pozdě ale přece… :-D :kytka:
Tamarko…vítám tě… :wink: Tak to se snažíte téměř skoro stejně dlouho jako my (akorát já jsem v tom roce a něco stihle jeden potrat…)…a taky jsem u Dr. vyfasovala to samé co ty…Clostilbegyt, kyselinu listovou, akorát místo Duphastonu Utrogestan… :-) Teď zkouším 2.cyklus…na jak dlouho to napsal tobě?
veve…tak jsem pěkně sezobala dneska dvě tabletky listovky a před chvílí dopila kontryhel, taky jsem si nakoupila grepy, prý je to dobré na ovulační hlen, tak je budu teď chvilku večeřet…no mám je ráda, tak proč ne… :dance: :lol: Jo a ještě je prý na růst sliznice, tak se teď trochu bojím aby mi nepřerostla s tím vším co pro to dělám… :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.1.11 22:17

Tamarka: No mně řekla obvoďačka rovnou, že až půjdu k nové gyndařce, že kdyby se to nedařilo, je i umělé oplodnění, to mi taky moc nevěří. :cert:
Můj manžel je smířený se vším, asi by se mu to taky dvakrát nelíbilo, ale co se dá dělat, musí to chlapi přežít. :-)
Mně manžel blázní, kupuje mi testy a pořád mě poňouká, jestli si nechci udělat těhu test, marně mu vysvětluju, že po měsíční ms tam nic nebude. :-D A v ovu testech už se vyzná, že by se jako dealer taky uživil. :mrgreen:
Ach jo, já už bych tak chtěla ty //, abych to mohla všem říct (tajíme i snažení) a už se jen těšit na mimíse… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.1.11 22:21

sonipa: :lol: Aby ti nepřerostla… To mě pobavilo. Ale grepy já taky ráda, no nic, koupíme… :mrgreen:
Ale dneska jsem dostala zabrat, táta mě zahnal do kouta, málem jsem musela říct, že se snažíme o mimíse, ale s manžou jsme to zakecali. :pankac: :-D
A čajík jsme opět nechali louhovat moc dlouho, takže jsem pila děsnej utrejch hořkej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí