Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
27.1.11 16:27

1veverka : dekuji za mile privitanicko :kytka: Jak dlouho se snazite vy o mimiska? S tim kontryhelem mam dobry zkusenosti,ale pravda je ze mi nezabral ihned…pila sem ho po kyretazi pravidelne ani sem se nezajimala o davkovani,pak sem ho pila jen tak kdyz sem si vzpomela a to je tomu az doted…no a nedavno sem narazila na clanek,kde sem zjistila ze se ma pit v den prvni menstr. do ovulace… jenze kdyz nevis kdy presne ovu mas tak je to tezke…takze ja ho piju tak nejak obden kdy si vzpomenu :wink: cyklus mam uz 4mesic po 30dnech coz sem nikdy nemivala,vzdy to byl cikcak cyklus cca 26-35dni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
27.1.11 16:48
KaterinaKK píše:
8-o A nezijes treba v Anglii? Tady bych tomu i verila… :cert: Jakmile dorazim do Cech,chystam se zajit k memu byvalemu gynekologovi. Uz jsem si to s nim domluvila.
Oba s manzelem jsme vzdycky chteli velkou rodinu a ted se modlime alespon za jedno mimisko… :andel:

Nene ziji ve Spanelsku a co tak slycham tak vsude je to asi stejne. Tady se vse resi az kdyz je to opravdu vazne :nevim: Neboj se,ze jednou nebudete mit velkou rodinu…vse ma proste svuj cas a priroda je v tomhle nejmocnejsi. ..ale ja verim ze se vam i nam a proste vsem brzo zadari :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
27.1.11 16:48

Tamarka: Jé, tak to jsi o kus mladší, já bych to házela už všechno do třicítek, i když mi ještě taky není plných třicet. :mrgreen:
My to tajíme hlavně proto, že by nás pak rodina úplně zbláznila a ani by jsme nikomu nemohli zavolat a pozvat na oběd, hned by koukali, jako že uuuuž… :roll: A to by nás dost stresovalo. Navíc to chci jako mega překvápko. :mrgreen: A taky s manžou tvrdíme, že dítě, no v žádným případě. :lol:
Petulena: No, snažíme se od loňského léta, ale neměla jsem ms po antiko vůbec, pak jednou a teď šíleně dlouho, abych měla pravidelnou ms a potuchy, kdy mám ovu, to fakt ne. :mrgreen: Ale pravidelně testuju a ovu už se mi jednou podařilo zachytit, vyšla už ale na 7. nebo 8. DC.
S doktorkou to teprve budu řešit, musela jsem odejít od staré a k té nové se dostat bylo dost dlouhý. Tak ještě nic neberu, ale čajíkuju. :mrgreen: Piju to ráno a večer, jednou denně mi přišlo málo. :think: :-D A budu pít asi celý měsíc, potřebuju hlavně umírnit ms. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
27.1.11 17:04
1veverka píše:
Tamarka: Jé, tak to jsi o kus mladší, já bych to házela už všechno do třicítek, i když mi ještě taky není plných třicet. :mrgreen:
My to tajíme hlavně proto, že by nás pak rodina úplně zbláznila a ani by jsme nikomu nemohli zavolat a pozvat na oběd, hned by koukali, jako že uuuuž… :roll: A to by nás dost stresovalo. Navíc to chci jako mega překvápko. :mrgreen: A taky s manžou tvrdíme, že dítě, no v žádným případě. :lol:
Petulena: No, snažíme se od loňského léta, ale neměla jsem ms po antiko vůbec, pak jednou a teď šíleně dlouho, abych měla pravidelnou ms a potuchy, kdy mám ovu, to fakt ne. :mrgreen: Ale pravidelně testuju a ovu už se mi jednou podařilo zachytit, vyšla už ale na 7. nebo 8. DC.
S doktorkou to teprve budu řešit, musela jsem odejít od staré a k té nové se dostat bylo dost dlouhý. Tak ještě nic neberu, ale čajíkuju. :mrgreen: Piju to ráno a večer, jednou denně mi přišlo málo. :think: :-D A budu pít asi celý měsíc, potřebuju hlavně umírnit ms. :cert:

No tak to bude asi nejdulezitejsi dat si do poradku menzes,verim ze ti ten caj aspon z casti pomuze. Ale nejlepsi bude dohled tve gynekolozky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
27.1.11 17:44

Petulena: To jo, já už se více méně těším, až tam půjdu a něco mi poradí nebo pomůže, protože mít neustále ms je hodně únavný… :roll: I když co piju čaj, je to slabší a dnes už půl dne skoro nic. :pankac: Ale nechci se radovat předčasně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
27.1.11 18:35

Pěkný večer holky… :kytka:
veve…to s tou tatarkou mi připomíná kolegyni z práce, ta taky jedla s tatarkou všechno kromě polívky snad… :lol: A co víš…třeba ms zeslábne tak, že zmizí úplně… :twisted: :wink:
Petuleno…vítám tě tady, koukám, že jsme na tom podobně, taky se nám loni v dubnu zadařilo, ale nevyvedlo se, začátkem května jsem v 6tt potratila a co se věku týče, tak tuším něco před 30, akorát teda mně je 31, to vím jistě… :pankac: :mrgreen: Kontryhelový čajík jsem začla taky pít, tak uvidíme, ale když ho taky chválíš tak na něm něco asi bude… :dance:
KaterinoKK…to mi povídej, taky kolem sebe vidím samé těhotné a s kočárky, jedna kamarádka je už více než v půlce těhu, další byla na potratu, protože to malé nechtěla, a to si prý „dávali pozor“…takže o spravedlnosti vím své… :zed: :-)
Tamarko…no taky jsem si říkala že Dr. asi hodně věří že po tom clostíku a utrogestanu rychle otěhotním, když mi to předepsal jen na dva měsíce… :dance: :-D Ale nevím, nevím, teď už mi to tak nepřijde když jedu druhý cyklus a představa že bych měla být za chvilku těhotná mi přijde spíš jako zázrak… :think: Jinak tu listovku mi dal nějakou na předpis, tak právě nevím jestli můžu pak brát jakoukoliv, ale asi je to jedno… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
27.1.11 18:39

sonipa: Tak ms zatím není. Ale já jsem stále ve střehu. :cert: Má se tu dneska zastavit máma, tak jsem uklidila čajík, testy, doufám, že jsem na nic nezapomněla. :mrgreen: A taky že se neprokecnu. :lol: Jéžiš, kdyby tak teď brzy byla ovu a pak mimís a mohla jsem to vybafnout na každýho z rodiny. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
27.1.11 18:58

Co se meho veku tyce, mne je 27…

1veve… Tak koukam, ze je to vsede stejne. Moji rodice o nasem snazeni vedi, ale zase o tom s nami nemluvi. proste to berou tak, ze se snad jednou stanou babickou a dedou. Ovsem manzelovym rodicum se o tom nemuzeme ani zminit. :mrgreen: Pokud se man jednou zadari, asi to budeme tutlat az do porodu, jinak bychom riskovali, ze nas budou kontrolovat kazdy den, jestli jsme ja i mimisko v poradku… A jaklime se narodi, jsem ji na 100% jista, jakmile to bude mozne, odletame s manzelem alespon na mesic k jeho rodine :-D

Listovku dlabu take, ted premyslim o tom, ze zacnu tento mesic dopovat i manzela nejakymi vitaminy. Uvidim, jak se na to bude tvarit. A docetla jsem se, ze nekolika holkam pomohl specialni lubrikacni gel… Tak za zkousku nic nedame :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
27.1.11 19:11

KaterinaKK: O tom gelu už jsem taky slyšela, no, aspoň bude pořád co zkoušet nového. Manža spolkne ochotně všechno, možná taky něco nakoupíme. :-D
Já teď zrovna hučím do manžela, aby se při návštěvě neprokecnul, ale on se to snaží tajit snad ještě víc než já. A nemůžeme to říct ani jedné straně, protože by nás zavalili celou výbavou, ještě než by na mě bylo těhu vidět. :mrgreen:
A těch rad, no to bude… A doporučení, abych dělala to a nedělala ono… Čím dýl se to dozví, tím líp, ale jakmile budu těhu, nevydržím to neříct. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 00:04

Tak jsem si dneska holky ze srandy udělala odpoledne ovu test, už dlouho jsem se nenervovala jestli je čárka dost silná, atd… :zed: :lol: No a vyšel docela pěkně…co myslíte…vypadá to že ovu už je blízko… :dance:
veve…jak dopadla návštěva…neprokecli jste se… :mrgreen: ?
Jo holky a ještě jsem si vzpomněla že jsem četla něco o chilli, že je dobré na sliznici…ale jestli je to pravda… :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
28.1.11 09:00

Ahoj vevi a sopi, dnes ráno mama test super cilivý // co myslíte nespetl se? můžu se už radovat mám to dostat v rozmezí od včera… do neděle, takže nevím snad nedostanu, každopádně nemám zatím asi spoždění ms, jen jsem testla páč se dnes mělo hodně pít… no pít nebudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 09:14

Ahojky a dobré ránko… :kytka:
hi..nemáš náhodou fotečku toho testu? Ale jinak si myslím, že testy se v pozitivitě málokdy „pletou“… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.1.11 09:25
1veverka píše:
Petulena: To jo, já už se více méně těším, až tam půjdu a něco mi poradí nebo pomůže, protože mít neustále ms je hodně únavný… :roll: I když co piju čaj, je to slabší a dnes už půl dne skoro nic. :pankac: Ale nechci se radovat předčasně…

Ja se ti nedivim ze se tesi,musi to byt dost unavne stale menstruovat :zed: Uvidis,treba ti ten caj pomuze alespon z casti :wink: Ja s nim mam tedy dobre zkusenosti,cyklus pravidelny a nebolestivy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.1.11 09:27
sonipa píše:
Tak jsem si dneska holky ze srandy udělala odpoledne ovu test, už dlouho jsem se nenervovala jestli je čárka dost silná, atd… :zed: :lol: No a vyšel docela pěkně…co myslíte…vypadá to že ovu už je blízko… :dance:
veve…jak dopadla návštěva…neprokecli jste se… :mrgreen: ?
Jo holky a ještě jsem si vzpomněla že jsem četla něco o chilli, že je dobré na sliznici…ale jestli je to pravda… :nevim: :-)

Uuuuz sem chtela jasat a blahoprat ke // nez sem si precetla ze jsou ovulacni :lol: ale i tak k tem ovulacnim :potlesk: Koukam,ze jsme na tom podobne jak se snazenim tak s potratem a ted i s ovulaci :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.1.11 09:32
hi píše:
Ahoj vevi a sopi, dnes ráno mama test super cilivý // co myslíte nespetl se? můžu se už radovat mám to dostat v rozmezí od včera… do neděle, takže nevím snad nedostanu, každopádně nemám zatím asi spoždění ms, jen jsem testla páč se dnes mělo hodně pít… no pít nebudu :-)

Tak preci jen se budu radovat z pozitivniho tehu testu? NO supky dupky s foteckou ,,, :wink: Mimochodem,jestli to mas dostat v tomto rozmezi tak je pravdepodobne ze pozitivni testik nelze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí